031| Vieze slet!

253 12 2
                                    

(Kristen Stewart is degene op de foto dus Stacy, zien jullie haar ook een. Wel op de foto drukken Haha Xoxo)

Met hoofdpijn word ik wakker. Ik blijf vandaag maar denk ik in bed.
Mijn uil Oreo komt aangevlogen ik pak een stukje perkament en krabbel er wat op

Beste professor Perkamentus.
Ik ben vandaag niet aanwezig tijdens de lessen. Ik heb erg hoofdpijn en wil rusten. Als iemand me zoekt ik ben in de kamer van Hoge nood. Het gaat om Malfoy en mijn nachmerries ik wordt er gek van en wil rust. Hopelijk begrijpt u het. Dank u.
Groetjes Stacy Wright.

Dit moet wel goed zijn. Ik bind de brief vast aan Oreo's poot en hij vliegt weg. Ik val achterover op me bed en val in slaap.

Hoe laat is het? Hoelang heb ik ooit geslapen? Ik kijk op de wekker 14.00 meteen schiet ik uit me bed zo laat? Wat maakt het eigenlijk nog uit? Ik ga toch de hele tijd niets doen. Ik loop naar buiten ik ga bij de Zwarte Meer zitten en kijk naar het water. Hoi hoor ik vanachter geschrokken draai ik me om het is Tom een jongen uit Slytherin en knap is hij wel alle meisjes zitten altijd achter hem aan. Maar wat doet hij hier bij mij dan nog? Vergissing ofzo? Zou kunnen.
Hoi zeg ik terug.
Hij komt naast me zitten op het gras. Wat doe je hier zo alleen? Vraagt hij. Ik voelde me niet lekker en wou frisse lucht antwoordt ik. Oh, ik wou je eigenlijk wat vragen mag dat? Verbaast kijk ik naar hem. Ja hoor antwoord ik. Wil je met mij naar het Kerstbal? Wat! Tom vraagt me mee naar het Kerstbal? Hij de knapste jongen uit Slytherin vraag MIJ mee? Wat moet ik zeggen? Ik ben verliefd op Draco maar ik moet hem laten gaan. Stacy? Ik schrik op uit mijn gedachten. Ja ik ga graag met je naar het Kerstbal zeg ik met een glimlach. Dat is dan geregeld glimlacht Tom. Hij staat op en loopt weg en ik loop ook terug naar de kamer van Hoge Nood.

Voor de muur blijf ik staan. Ik heb geen zin om me dag te verkloten om niks te doen. Ik denk aan een sportzaal en de deur verschijnt ik loop naar binnen en het is inderdaad een sportzaal.
Ik doe een shirt aan er staat Hate me or Love me op, een korte broek en mijn gympen. Waar zal ik mee beginnen?

Ik besluit om als eerst op de loopband te gaan. Na een halfuur stop ik ermee en ga boksen. Ik de speciale handschoenen aan en begin te trappen en slaan tegen boksbal. Dit is zo leuk! Al mijn energie kwijt enzo.

Na een uur ben ik moe en loop de kamer uit. Ik denk aan een slaapkamer en de deur verschijnt weer. Ik loop naar binnen en plof op het bed. Zo blijf ik nog een tijdje liggen.
Ik rek me uit en loop naar de Grote Zaal voor het avond eten. Ik zie Draco er ook hij ziet er niet goed uit en heeft wallen onder zijn ogen. Alweer.

Na het eten loop ik de zaal uit. Hey Stacy kom eens hier! Het is Tom die dat zegt en ik loop naar hem toe. Een paar van zijn vrienden staan om hem heen. Dus jij bent de gelukkige die met Tom naar het Kerstbal gaat? Vraagt een jongen met bruin haar. Ik knik. Zo Tom goeie chickie geregeld! Hou haar dit keer wel langer zegt een andere jongen. Wat bedoelt hij? Vraag ik. Ze grinniken allemaal en Tom wordt langzaam rood.
Meid, Tom is dan wel een knappe kerel maar niet goed met dames. Zegt de jongen met bruin haar weer. Ik kijk met opgetrokken wenkbrauwen naar Tom. Dit keer niet! Zegt hij. Iedereen moet lachen omdat niemand hem gelooft en dan opeens drukt Tom zich tegen me aan en drukt zijn lippen op die van mij. Iedereen klapt en ik begin te blozen. Tot ziens schoonheid zegt Tom en iedereen loopt weg. Ik blijf met een rode hoofd achter.

Ineens komt Draco op me af en zijn gezicht staat op bliksem. Zijn meelopers achter hem aan. Jij vieze slet! Schreeuwt hij naar me. Hoezo? Mag ik niet eens een vriendje hebben? Draco Malfoy ik ben niet jou vriendinnetje en mag gaan met wie ik wil.
Je bent een slet Stacy een vuile slet! Gilt hij naar me. Ik kijk heb verbaasd aan dit kan de echte Draco toch nooit zijn? Hoe durft hij. Hoe durf je me zo te noemen Draco Malfoy! Gil ik naar hem.
Petrificus Totalus! Ik val verlamd op de grond. Draco heeft me verlamd ik kan nu niets doen.
Hij komt dreigend naar me toe gelopen en schopt kei hard in mijn buik. Auw dat is dus een gebroken rib. Ik kijk hem vol pijn aan. Zijn blik breekt en hij rent weg.
De rest van zijn groepje blijft en ze beginnen me in elkaar te schoppen.

Stacy laat ons moorden!
Stacy laat ons moorden!

Nee nu? Slechtste timing ooit. Dit keer is het een lange man met vieze bloed gezicht. Ik heb hem nog nooit eerder gezien.
hij is wel minder eng dan die andere maar toch.
Auw iemand trapt me in me gezicht bloed druipt langs me wang naar beneden.

Stacy laat ons moorden en we zullen je helpen van deze vieze kinderen!

Ik knik naar de man die ik nog nooit heb gezien. En alle leerlingen vliegen aan de kant. Eentje klapt te hard op de muur.

Dood...

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now