004| Samen werken met Malfoy

604 18 6
                                    

Met tegenzin loop ik naar Malfoy en ga naast hem zitten. Hoi zegt hij op een toon die ik niet van hem gewend ben, Hè zeg ik terug onze blikken kruisen elkaar en OMG wat heeft hij mooie ogen we glimlachen naar elkaar, dan begint Snape te vertellen geschrokken kijken we naar onze leraar

Draco Pov.

Verschrikt kijk ik naar de leraar. Wow wat had zij mooie ogen ik verdronk haast in haar oceaanblauwe ogen. Nu ben ik nog veel meer verliefder op haar geworden. Shit! Dat moet helemaal niet ik moet en zal haar beschermen, maar toch ze is zo knap. Ik weet niet hoelang ik haar nog zo kan behandelen. Ik zal me best doen maar ergens weet ik wel dat het niet zo veel zin meer heeft.

Stacy Pov.

We moeten een soep maken, ik loop naar de kast voor de ingrediënten en ik kom Hermione tegen. Lukt het wel met Malfoy vraagt ze me bezorgt. Jawel het gaat wel zeg ik nog steeds van slag door zijn ogen.

Ineens weet ik niet meer wat ik moet pakken, Hermione lijkt het door te hebben want ze pakt al de ingrediënten en geeft ze aan mij ik kijk haar dankbaar aan en loop terug naar mijn tafel.

De rest van de les gebeurde er niet zo veel bijzonders we waren allebei stil met de soep bezig, we hadden het wel goed gedaan tenminste Snape keek tevreden toen hij onze soep proefde dus ik ga er vanuit dat het goed was. Als ik het lokaal uit loop komt Malfoy snel achter me aan en stopt een briefje in men hand en loopt dan weer weg.
Ik kijk naar het briefje en lees wat erop staat

Vanavond 20.00 bij de zwarte meer ik moet je wat vragen
Draco

Ik kijk naar het briefje en lees het wel 10x over hij wilt met mij afspreken? Ik weet niet of ik daar heel blij mee moet zijn aangezien het Malfoy is. Ik zit hele tijd te piekeren de lessen zijn voorbij en ik zit in de kamer van Hermione,( Hermione heeft een eigen kamer!) ik kom daar vaak aangezien ik verder geen vrienden heb in Slytherin ze merkt dat er wat met me is. Stacy gaat het me je? Je bent nogal gestrest vraagt ze bezorgt. Zal ik het haar vertellen van Malfoy? Ze is mijn beste vriendin dus ik geef haar het briefje

Hermione Pov.

Ik kijk verschrikt naar het briefje, wat moet Malfoy nou van jou? Weet ik ook niet antwoordt ze terug. Zou je wel gaan? Het is en blijft Malfoy. Weet ik maar ik moet wel, als ik niet kom gaan ze me er later mee pesten antwoordt ze terug.

Stacy Pov.

Ik kijk Hermione verdrietig aan. Ineens heeft ze die blik in haar ogen dat betekent dat ze iets heeft bedacht. Stacy ik weet iets! Wat! Vraag ik half schreeuwend half nieuwsgierig. Ze geeft me een munt.

Wat moet ik hiermee vraagt ze? Dat is niet zomaar een munt begint ze te vertellen als er is iets tijdens je afspraak met Malfoy dan pak je de munt en fluister je 'Help' en dan zijn Harry, Ron en ik zo bij je eindigt ze haar verhaal. Hermione je bent geweldig! Ik omhels haar, Ginny komt onze kamer binnen. Perkamentus wilt je spreken, je moet bij de waterspuwer wachten. Hermione en ik kijken elkaar verbaast aan.

Wow deze hoofdstuk heeft meer dan 570 woorden! Ik heb gewoon ineens super veel inspiratie dus het kan zijn dat ik soms wel 2 Of 3 hoofdstukken per dag plaats!

Can't Trust YouWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu