007| Modderbloedje

483 16 4
                                    

Ik laat me neervallen op me bed, dit was echt geweldig! Malfoy was zo aardig, Ik moet nog steeds oppassen dat het niet een grapje is maar aan zijn ogen te zien meent hij dit. Ik denk dat ik verliefd op hem ben! Ik moet snel die gedachte uit me hoofd zetten, want hij zal toch nooit verliefd op me worden.

Ineens klopt er iemand op de deur ik zeg kom maar en Hermione komt binnen. En vraagt ze? Even weet ik niet wat ze bedoelt maar dan realiseer ik me dat ze het over mijn afspraak met Malfoy heeft, waarom noem ik heb überhaupt nog Malfoy? Draco klinkt beter! Het ging heel goed zeg ik! Ze ploft naast me op het bed en ik begin te vertellen, ook vertel ik haar dat ik eigenlijk Volbloed ben en dat mijn echte achternaam Wright is, als ik ben uitgepraat staart me alleen maar aan. Dat is echt super begint ze ineens te roepen, Maar wel voorzichtig zijn met Malfoy hoor want je weet het maar nooit met hem. Ik zucht en staar naar het plafond ze heeft gelijk, het kan best zijn dat hij een spelletje met me speelt.

Niet tegen Ron en Harry zeggen! Die haten Malfoy echt ze zullen vast boos zijn! Ik ga ze het wel vertellen maar nu nog niet. Okeey zeg Hermione twijfelend ik vertel niks. Dankje en ze gaat weer weg. Bij het avondmaal keek Draco de hele tijd naar mij, en toen ik ook terug keek, keek ie betrapt weg. Ik zat echt te grijnzen! Eenmaal in de leerlingen kamer begint iedereen Modderbloedje tegen me te roepen en ik ren huilend weg. Ik kom Perkamentus tegen en die vraagt waarom ik hier zit te huilen, ik vertel hem over dat ik hele tijd wordt uitgescholden voor Modderbloedje en hij dan loopt hij zonder iets te zeggen weg!

Daar had ik dus ook lekker niks aan, ik trek me benen naar me toe en sla me armen er over heen, en ik begin te huilen. Ineens hoor ik iemand Stacy? Zeggen. Diegene komt naast me zitten en slaat een arm om me heen wat is er vraagt Draco. Iedereen noemt me Modderbloedje zeg ik snikkend. Oo dat is het enige wat hij nog zegt.

Ik sta op, hij staat ook op, ik zeg Dankje tegen hem en knuffel hem, hij knuffelt me terug en we lopen samen terug naar de Leerlingen kamer, als we daar zijn begin Patty Park ineens te roepen tegen Malfoy, wat doe je met dat Modderbloedje!? Ineens verschijnt Perkamentus in het midden van de kamer iedereen schrikt, Mevrouw Park begint hij, als u nog 1x Modderbloedje tegen iemand zegt dan wordt dat een maand lang na blijven! Patty mompelt wat onverstaanbaars. En dan nog wat gaat Perkamentus verder, Stacy is geen Modderbloedje! Ze is Volbloed en haar echte achternaam is Wright meer hoeven jullie er niet over te weten, hij knipoogt even naar mij en ik kijk dankbaar terug. Dan verdwijnt hij weer in het niets. Iedereen staart naar de plek waar die oude man zo net nog gestaan heeft en daarna kijken ze naar mij.

Draco kijkt me verbaast aan, ik grinnik terug, wens hem een fijne nacht en ga naar mijn eigen kamer

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now