032| Moordenaar

237 12 2
                                    

Dood...
Hij is dood! Ik heb laten moorden vieze moordenaar die ik ben! De man glimlacht naar me en verdwijnt. Vuile moordenaar! Vuile moordenaar! Ik ben nog steeds verlamd ik sta toe te kijken hoe alles gebeurd. Iedereen naar rent zijn dode vriend toe. Alex! Alex! Wordt wakker alsjeblieft wees niet dood! Roept een meisje ze begint te huilen. Ze vestigt haar blik op mij. Ik zie zoveel pijn in haar ogen. Het was haar vriendje, ik heb haar vriendje vermoord! Hoe kon ik! Vieze moordenaar die ik ben! Stel dat het Draco was ik zou diegene wurgen! ik heb zo medelijden met die meid.

W..at heb je met hem gedaan! Schreeuwt ze naar me. Ze stuurt een spreuk op me af die ik niet kan horen maar blijkbaar ben ik nu niet meer verlamd. Ik sta op en loop naar haar toe.
Ga weg! Laat ons met rust! Moordenaar! Blijf uit onze buurt! Gilt ze naar me.
Ik ren weg de tranen komen al ik bots tegen iemand op. Sorry mompel ik ik kijk in de ogen van Snape ze staan verbaasd. Severus? Ja Stacy wil je met me meekomen?

Ik neem plaats op een stoel en hij gaat tegenover me zitten. Wat is er gebeurd? Vraagt hij.
Ik barst in huilen uit en vertel het hem. Hij kijkt me rustig aan en ik ben echt heel hard aan het huilen hij komt naast me zitten en drukt me tegen zich aan. Oké? Dit is de echte Severus toch niet? Waar is de gemene chagrijnig Snape? Denk ik. Severus waarom doe je zo aardig? En alleen bij mij vraag ik hem. Dat heeft een speciale reden zegt hij. Wat dan? Je bent namelijk mijn peetdochter. Mijn mond valt open van verbazing Severus mijn Peetvader?
Hoe? Vraag ik hem. Ik was een goeie vriend van je ouders. Ik knik. Severus mag ik misschien naar de ziekenzaal ik heb volgens mij een paar dingen gebroken zeg ik. Hij grinnikt wat is er zo grappig? Vraag ik beledigend. Weet ik niet antwoord hij glimlachend. Maar meis ik heb hier een drankje die je geneest hier drink het. Ik pak het flesje aan en drink het op. Ik voel een pijnscheut door me lichaam en daarna is het over. Het drankje is echt smerig dus ik trek een vies gezicht. Severus lacht me uit en ik steek me tong uit . Gaat het beter? Vraagt hij. Ik knik sta op geef hem een knuffel en loop dan weg.

Ik loop naar de toren van Klassenoudste. Ik hoop dat Malfoy er niet is hij is wel het laatste waar ik zin in heb. Ik heb natuurlijk nooit geluk en hij zit op het bed Stacy! Zegt hij opgelucht. Ik slaak een gil en loop naar achter. Blijf uit me buurt ik ben een vuile moordenaar en slet volgens jou. Moordenaar? Zegt hij verbaasd. Ik knik ik heb laten moorden. Zijn mond valt open. Waarom? Vraagt hij. Ik weet het niet zucht ik. Hij staat op en loopt naar me toe. Ik gil weer en ren weg. Stacy blijf staan! Roept hij. Ik luister niet en ren en ren maar.

Stacy goed gedaan je hebt gemoord laat de andere nu ook.

Ik draai me om de vrouw staat er weer. Hoe kan u hier zijn? Ik heb al gemoord toch?

Ja voor die man. Niet voor ons laat ons moorden je zult geen spijt krijgen. Zeg nou zelf je vond het heerlijk om die jongen dood te zien. Om al die verdriet te zien bij zijn vrienden.

Nee! Waarom denkt u dat! Dat zou ik toch nooit goed vinden gil ik!

Je bent de zus van Voldemort of je nou wilt of niet je bent duister. Besef het dan! Je kunt grootse dingen je bent machtig.

Ik dacht na. Ze had gelijk ik was inderdaad duister of ik het nou wel of niet wil. Ze knipoogt naar me en verdwijnt dan weer. Ik zucht een loop naar de kamer van hoge nood.
Ik slaap daar wel.

De volgende ochtend. Hoor ik getik op het raam. Oreo! Hij komt binnenvliegen en ik aai hem over zijn hoofd. Hij heeft een briefje aan zijn poot ik maak het los en lees het.

Stacy wil je over een uur naar me kantoor komen? Het gaat over gisteren.
Perkamentus

Ik slik. Wat zou hij er wel niet van denken? Zou hij het begrijpen? Mijn moeder heeft het ook gedaan, wat heeft hij toen gedaan? Met trillende benen loop ik naar de kantoor van Perkamentus.
Elke leraar is er ik schaam me echt.
Stacy wat je gisteren hebt gedaan is te erg en onvergetelijk daarom wordt je voor een tijdje van school gestuurd. Zegt Perkamentus.
WAT!!

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now