015|Rozenblaadjes

359 16 7
                                    

Ik kijk in zijn Grijze ogen die zo mooi zijn en ik voel dat ik wat rustiger ben, hij komt naast me zitten en ik begraaf me in zijn shirt, Draco ik kan dit niet meer ik wil mijn krachten niet waarom heb ik niet een normaal leven en kan ik niet gewoon bij jou zijn zonder gevaar te lopen. Hij streelt me door mijn haren.

Draco Pov.

Ik streel haar door haar haar en zeg lieve woordjes in haar oor ik wil er graag voor haar zijn nu ze toch gevaar loopt moet ik zo veel mogelijk bij haar zijn. Ik heb haar zelf in gevaar gebracht dus ik los het ook zelf op. Wil je vanavond bij mij slapen fluister ik, ja knikt ze en geef haar een kus op haar hoofd. En we blijven knuffelt zitten. Ik sta op geef haar een hand nu staat ze ook, en we lopen hand in hand terug. Ik pak even men spullen en dan kom ik naar jou zegt ze ik kus haar en dan loopt ze weg.

Stacy Pov.

Ik stop al mijn spullen in een tas en neem ook het cadeau voor Draco mee. Hij is zo lief voor mij, ik wil hem echt nooit meer verlaten ik ga hem overal bij helpen en ik ben er voor hem wanneer hij me nodigt heeft ik laat hem niet in de steek! Ik heb alles ingepakt en ga naar de kamer van Draco ik ben benieuwd naar zijn kamer ik ben er nog nooit geweest en hij heeft net zoals mij een aparte kamer dat moest van zijn vader voor zijn opdracht die ik eigenlijk nog steeds niet weet.

Ik klop op zijn deur ik hoor niks dus ik doe zachtjes de deur open. Draco staat in het midden van de kamer er liggen overal blaadjes van rozen, in de kleuren Rood en Roze, zelf heeft hij een bos bloemen vast. Mijn mond valt open ik ren op hem af en geef hem een hele grote knuffel en hij kust me, Waarom verdien ik dit Fluister ik, Omdat je de beste bent Fluistert hij terug. Ik hou van je, ik hou ook van jou.
Ik zet de bloemen in een vaas en kijk zijn kamer rond wat is het groot! Er staat een hele grote tv een 2 persoons bed en de badkamer is zo groot, er zit een douche en een bad in. Ik kijk met grote ogen rond, vind je het mooi zegt hij, zeker weten! Roep ik. Ik plof neer op zijn bed en hij ploft naast me neer ik ga op mijn zij liggen zodat ik hem aan kan kijken hij is nu zo dicht bij dat ik elk spikkeltje en vlekje in zijn oog zie en zijn ogen zijn mooier dan het al was. Ik kus hem en er is allemaal vuurwerk in mijn hoofd en ik voel zijn liefde in mijn hart en het voelt erg fijn. Ineens zit hij op me en begint me te kietelen hij is te sterk en ik kan niks doen dus ik lach heel hard, Genade Genade! Hij komt lachend van me af en ik geef een duw tegen zijn schouder, het doet me denken aan die ene keer bij de Zwarte Meer toen hij vroeg of ik met hem naar het Kerstbal ging.

Mijn cadeau! Meteen spring ik op hij kijkt me verbaasd aan, ik heb nog een cadeautje voor je zeg ik. Ik zie een twinkeling in zijn ogen, ik geef hem het kado en hij pakt het uit. Hij kijkt met grote ogen naar de bol wat is het voor bol? vraagt hij. Als je een keer verdrietig of somber bent dan kijk je in je bol en dan zie je dat gene wat je gelukkig maakt. Dankjewel het is prachtig hij geeft een kus op mijn wang, Maar ik heb ook wat voor jou!
Hij pakt een klein doosje en geeft het aan mij ik maak het open en er zit een prachtige ketting in, het is de vorm van een hartje het is Oceaanblauw en onze namen staan erin gegraveerd, ik kijk er met grote ogen naar vind je het mooi? vraagt hij onzeker. Het is prachtig! Ik geef hem een kus op zijn lippen hij doet de ketting bij me om en hij staat me echt geweldig! Hij kust me in mijn nek, ik sluit me ogen van zijn aanraking.

Hoe vinden jullie het verhaal? Ik heb het al een keer gevraagd maar lees alsjeblieft de verhalen van rietje1412 Lil_Kleine_love larakalsbeek huna_and_dramione_hp fightlikeharry
irismasolijn
severussnapelover
twilight_hp_forever

Can't Trust YouOù les histoires vivent. Découvrez maintenant