020|Zomervakantie

305 13 4
                                    

Stacy? Stacy! Ik doe me ogen open ik lig in de ziekenzaal al mijn vrienden staan om me heen en Draco zit naast me en heeft mijn hand vast. Ik lach zwakjes naar hem en hij lacht terug. Wat is er gebeurt? Vraag ik. Geen idee Siccy je viel ineens op de grond en niemand kon je wakker maken zegt Ron. Ooh fluister ik. Madam Pleister komt naar me toe gelopen, kind ga nog wat slapen! Je bent totaal uitgeput hoor ik haar zeggen ik gehoorzaam en doe mijn ogen dicht en val in een droomloze slaap.

Morgen begint de Zomervakantie mijn Dreuzel ouders gaan op vakantie naar Frankrijk en ik wou niet mee, de eerste 3 weken logeer ik dan ook bij de Familie van Ron met Hermione en Harry en de laatste 3 weken ga ik naar Draco.

Harry is nog steeds een beetje afstandelijk want iedereen heel goed snapt want zijn peetvader Sirius is sinds kort vermoordt door Bellatrix Lestrange. Hij zit vaak op zijn kamer en ik zie hem weinig. Hopelijk doet de vakantie hem goed. Iedereen neemt afscheid van elkaar dus ook Draco en ik ook al is deze afscheid slechts voor 3 weken inplaats van 6. Ik geef hem een knuffel. Tot over 3 weken Snoepje Fluistert hij in mijn oor tot over 3 weken Dray fluister ik terug ik geef hem nog een kus en dan loop ik achter de familie Weasleys aan op het perron 9 3/4 we lopen door de muur en verschijnselen dan in hun huis dat ook wel het Nest wordt genoemd.
Het is een schattig huisje (druk op de foto) ik slaap met Hermione op de kamer van Ginny en ik gooi mijn tas op mijn bed. We worden geroepen door mevrouw Weasley voor het eten en haasten ons naar beneden. De hele tafel staat gedekt met heerlijk eten. Bedankt Mevrouw Weasley roep ik opgewekt! Graag gedaan maar noem me gerust Molly dat is veel fijner! Ik knik en ga aan tafel zitten de tweeling verschijnt ook zomaar in de kamer en iedereen schrikt. Jongens dat jullie Het Merk niet meer hebben betekent niet dat je ons hele tijd moet laten schrikken de jongens lachen en gaan zitten (voor degene die niet weten wat Het Merk is: dat draag je bij je tot je zeventiende dan kun je vrij toveren en verschijnselen zonder volwassenen erbij)

Na het eten loop ik naar boven het was zo lekker, ik heb nu wel een beetje buikpijn maar dat is logisch met al dat eten. Ik ga liggen op mijn bed. Doe mijn ogen dicht en val in slaap.

(2 weken later)
We zitten met zen alle in de huiskamer een spelletje te doen. Ik ben aan het verliezen, ik doe net alsof ik verdrietig ben. Iedereen gilt. Ik kijk naar mijzelf ik ben onzichtbaar nu gil ik ook. Mijn vierde kracht fluister ik. Wordt weer normaal zegt Hermione. Ik doe mijn ogen dicht en probeer blijheid te voelen als ik mijn ogen weer open ben ik er weer.
Dat was behoorlijk eng Siccy zegt Ron. Ik weet het zucht ik. Opeens horen we gegil we rennen naar buiten, daar is Bellatrix ze gilt weer, Ik heb Sirius Black vermoordt! Ik heb Sirius Black vermoordt! Er is allemaal vuur om het huis heen, Harry rent erachter aan zo door het vuur, Remus en Tonks erachteraan daarna volgt Ginny en Meneer Weasley ik ren er uiteindelijk ook achterna. Ik kan de vuur net niet ontwijken en ren er zo doorheen een pijnscheut door mijn lichaam en dat was het ik ben niet verbrand ofzo? Dat moet ik Perkamentus vertellen maar nu heb ik geen tijd om daar over na te denken. Een dooddoener verschijnt achter me het is dezelfde als vorige keer. Heey zeg ik weer zoetjes en sla hem hij vliegt helemaal naar achter ik kijk naar mijn handen. Wat was dat? zo sterk ben ik niet? Dit meen je toch niet! Mijn vijfde kracht. Als ik terug loop naar het huis is het helemaal afgebrand.

Doeii! Ik geef iedereen nog een laatste knuffel en loop dan naar Draco en zijn ouders. Ik geef ze een hand en stel me voor, zijn moeder heet Narcissa Malfoy en zijn vader Lucius Malfoy wat ik uiteraard al wist aangezien hij erbij was toen Sirius vermoordt werdt. Ik weet niet of hij me herkent mij hij is best eisend als ik hem zo bekijk. Je bent toch Volbloed? Vraagt hij. Ja knik ik. Mooi zegt hij met een sluwe grijns, we verschijnselen naar hun huis je kunt het eigenlijk geen huis noemen het is meer een kasteel. Welkom in Malfoy Manor! Zegt Narcissa opgewekt ik mag haar meteen ze is echt aardig.
Ik heb het lichtste kamer in het huis en het is ook echt groot, ik snap niet waarom ik niet bij Draco kan slapen maar waarschijnlijk heeft het met zijn ouders te maken.
Als we naar het avondmaal lopen ziet hij er somber uit. Stacy ik hou van je oké? Onthoud dat zegt hij zachtjes. Tuurlijk en ik van jou! Niet voor lang antwoordt hij de deur gaat open.
Ik val bijna flauw de tafel zit vol met Dooddoeners en daar helemaal aan het eind zit hij de Duistere Heer de enige echte Voldemort......

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now