026| Crucio

248 14 4
                                    

Stacy Pov.

Ik doe mijn Zwerkbal kleren aan en loop op het veld. Ik zie Draco dat is de eerste keer deze week na onze "kus" heeft hij me zoals altijd genegeerd. Ik snap jongens soms echt niet.
Blaise zit met nu ook achterna hij wil sorry zeggen maar ik heb daar geen behoefte aan.

Volgende week is het Kerstbal weer maar dit keer wordt ik vast niet gevraagd dus ik maak me er niet zo druk over. Harry, Hermione, Ron en Ginny heb ik ook bijna niet meer gezien ik moet zeggen ik mis ze wel. Ik ben nu helemaal alleen en dat is dus niks aan.
Ik stap op me bezem en vlieg een rondje om het veld. Ik ben Jager en al zeg ik het zelf ik ben er best wel goed in.

Na de training kleed ik me om en loop terug naar de Leerlingen Kamer van Slytherin. Ik zie wat ik liever niet wou zien.
Draco en Pansy staan te zoenen, van de schrik ren ik weg het kan me niks schelen dat ik ruzie had met Hermione ik heb haar nodig en ik ren naar haar kamer.
Ik doe de deur open en val op me knieën en begin te huilen. Ginny is er ook en ze slaan hun armen om me heen als ik rustiger ben vertel ik over Blaise, de kamer van Hoge Nood en dat ik Draco en Pansy zag.
Ze slaan hun hand voor hun mond en kijken me verschrikt aan. Trouwens het spijt ons dat we je vast bonden zegt Ginny. Het geeft niet. Die Malfoy moet echt een lesje leren! Roept Hermione. Ik zeg niks ze lopen de deur uit dit menen ze niet toch? Als ze Draco wat doen gaat hij me zeker weten mishandelen.
Ron en Harry komen de kamer ingelopen. Waarom rende ze nou naar de Leerlingen Kamer van Slytherin? Zegt Ron tegen Harry. Harry ziet me als eerste en wijst naar me. Siccy wat doe jij hier nou? En ook de jongens leg ik het verhaal uit en ze zijn net zo boos als Hermione en Ginny.

De meiden zijn hem nu een lesje aan het leren toch? Vraagt Harry ik knik. Maar goed ook! zegt Ron. Nee! schreeuw ik als ze Malfoy wat doen gaat hij me zoiezo mishandelen daarna.
Nu lijken de jongens ook geschokt.

We rennen met zen drieën naar mijn Leerlingen Kamer in de hoop om Hermione en Ginny tegen te houden maar we zijn te laat ze komen lachend de Leerlingen Kamer uit. Wat hebben jullie met heb gedaan! Roep ik. Ondersteboven gehangen en heen en weer door de kamer geslingerd en we hebben het haar van Pansy laten ontploffen en die is toen huilend weg gerend vertellen ze om de beurt. Ik zak op de grond. Nee hè ik heb weer gevoelens en als Malfoy me zo gaat mishandelen voel ik alles en het doet nog pijner omdat hij het is.
Degene waar ik zielsveel van hou. Stacy wat is er met je? Vraagt Ginny. Ron legt het uit nu staan hun gezichten bleek. Het spijt ons zegt Hermione. Het geeft niet antwoord ik. Hermione heeft weer die blik in haar ogen dat ze iets heeft bedacht. Je munt! Welke munt? Vraag ik. De munt die ik je gegeven heb op je eerste afspraak met Malfoy! Er gaat een belletje bij me rinkelen. Hermione je bent fantastisch! Ik geef haar een knuffel en we gaan naar de Grote Zaal.

S'avonds sleurt Malfoy me naar de andere kant van de kasteel ik heb geen idee waar we zijn want dit kasteel is zo groot. Ik weet al wat hij gaat doen en ik voel de munt branden in me zak.
Malfoy ziet er niet goed uit hij bloed een beetje en heeft een blauw oog. Wat heb je met me gedaan! Roept hij naar me. Ik heb niks gedaan en het was je verdiende loon sis ik naar hem. Foute keus zegt hij en richt zijn toverstok op mij. Draco doe dit niet zeg ik zachtjes, even veranderde er iets in zijn ogen maar meteen keek hij weer koel. Ik wou me munt pakken maar ik was net te laat. Crucio ik val neer op de grond. Daar is de pijn weer mijn lichaam wordt uit elkaar getrokken. Auto's die over me heen rijden, Olifanten die op mij stampen bloedzuigers die al mijn bloed opzuigen, messen steken, bijenprikken en toen stopte de pijn roerloos bleef ik op de grond liggen ik kon me niet bewegen zoveel pijn had ik. Ik keek naar Malfoy hij keek ook naar mij en ik voelde nog meer pijn zijn pijn. hij liet zijn toverstok vallen en rende weg en zo bleef ik liggen.

Toen het begon te schemeren lag ik er nog steeds de munt kon ik niet pakken die lag een eindje verderop ik denk dat ik hier de hele nacht blijf liggen. Ineens verschijnt Neville om de hoek. Stacy? Hij rent naar me toe en knielt bij me neer. Wat is er gebeurd? Malfoy kan ik nog net zeggen hij kijkt me verschrikt aan. Fred en George komen nu ook de hoek om Siccy?! Ze rennen naar me toe. Malfoy zegt Neville tegen ze. Ze knikken kort jij hebt geen geluk kleine meid zeggen ze er verschijnt een kleine glimlach op mijn gezicht.
Ze tillen me op. Neem zijn toverstokje mee. Neville pakt het toverstokje van Malfoy en geeft het aan mij hij pakt ook de munt. En ze brengen me naar de ziekenzaal.

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now