029| Waarom wil ze dood?

229 11 3
                                    

Severus! Severus! Ik sta geknield bij Snape hij ademt zo te zien wel nog gelukkig.
Maar hoe komt hij weer bij? Ik gooi water in zijn gezicht maar dat helpt niet. Ik pak een speciale toverdrankje dat helpt ook niet. Niks werkt.
Anderling komt om de hoek. Stacy? Wat doe jij hier nog zo laat! Nu pas ziet ze Snape. Severus?
Professor hij moet zo snel mogelijk naar Perkamentus piep ik.
Ze knikt alleen maar.
We tillen Snape op en brengen hem naar het kantoor van Perkamentus.
Met Perkamentus brengen we hem samen naar de ziekenzaal waar ik huilend mijn verhaal aan Perkamentus vertel.
Die vrouw kwam weer ze vroeg me om te moorden en ik zei weer nee. Toen kwam Snape en ging die vrouw naar hem toe en klapte in haar handen en toen viel hij neer en was ze verdwenen. Professor hoe kan dat? Het Duister kan niet moorden maar wel verwonden zegt Perkamentus. Hoe kan ik dat tegen gaan? Je moet heel duidelijk zijn en naar ze schreeuwen als ze voelen dat je het meent schrikken ze en laten ze je met rust omdat ze denken dat jij ze iets aan kan doen.
Kan ik ze wat aandoen dan? Vraag ik. Ik heb geen idee zucht Perkamentus. Ik knik en loop de Ziekenzaal uit.
Op zoek naar een mes in de keuken. Waar ik mezelf mee kan snijden ik wil dood!

Draco Pov.

Waar is Stacy ooit? Ik loop al uren te zoeken naar haar en ze is nog steeds spoorloos. Hopelijk ligt ze niet nog eens bewusteloos op de grond. Ineens hoor ik iemand gillen het komt uit de meisjes wc. Ik ren er meteen naar toe. Mijn hele wereld stort in.

Stacy ligt op de grond haar ogen zijn dicht naast haar ligt een mes en een plasje bloed. Ze heeft een hele grote snee in haar arm. Stacy! Voorzichtig til ik haar op en breng haar naar de ziekenzaal. Perkamentus en Anderling zijn er ook Anderling gilt als ze mij ziet en valt bijna flauw. Madame Pleister komt naar me toe gerend, wat is er met haar gebeurd! Ik weet het niet ze lag in de wc met een plasje bloed en deze mes. Leg haar snel op het bed ik moet haar zo snel mogelijk repareren zegt Mevrouw Pleister. Ik leg haar op een bed, ik moet weg maar ik wil het niet. Perkamentus neemt me mee naar zijn kantoor.

Besef je wel wat Stacy wou doen? Vraagt hij rustig. Nee antwoord ik.
Zelfmoord plegen. W..at? Dat kan toch niet waarom zou ze dat doen vraag ik geschokt.
Malfoy denk is heel goed na, Stacy heeft het heel moeilijk met haar krachten haar hele leven staat in puin haar ouders zijn dood. Weet je waarom ze laatst bewusteloos viel?
Ik schud mijn hoofd.
Het was haar zesde kracht ze kan de Duisternis zien die haar vraagt om te moorden ze was uit schrik bewusteloos gevallen.
Oh antwoord ik. Waarom lag Professor Snape in de Ziekenzaal? vraag ik.
De Duisternis kwam weer en die heeft Severus bewusteloos gemaakt omdat Stacy geen toestemming gaf om te moorden we hebben hem zo snel mogelijk naar de Ziekenzaal gebracht en Stacy is huilend weggerend.
Ik knik en wil weggaan maar Perkamentus houd me tegen.
Het aller moeilijkste vind ze jou dat jij haar in de steek hebt gelaten haar hebt veraden zodat ze nu dooddoener is en de Crucio spreuk op haar hebt gebruikt. Hoe weet u dat allemaal? Heeft ze het verteld vraag ik. Natuurlijk heeft ze dat niet gedaan ze houd van je maar ze is te voorspelbaar je ziet wanneer ze liegt. Malfoy wees voorzichtig met haar je weet niet wie ze is zegt Perkamentus. Ik loop weg uit zijn kantoor ik moet frisse lucht. Ik val neer in het gras en kijk naar de lucht. Hoe kan die man alles weten? Waarom heeft hij me nog niet van school gestuurd? Ik moet Stacy met rust laten, haar laten gaan.
Iemand anders zoeken en haar vergeten zal het allerbeste zijn.

Ik zucht en doe me ogen dicht. Kon ik haar maar vertellen hoeveel ik wel niet van haar hield dat ze alles voor me was. Maar het kon niet, ik kan haar geen hoop geven ik moet weer worden zoals ik vroeger tegen haar deed. Gemeen. Wat haat ik mezelf toch...

Can't Trust YouWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu