033| Tot Ziens

231 11 1
                                    

WAT!!!
Ik ben verdomme van school gestuurd! Voor een tijdje maar toch! Ik ga naar mijn kamer en tot mijn opluchting is Draco er niet. Stilletjes pak ik al mijn spullen.
Wat zal de school niet van me denken?
Ineens sleurt iemand me tegen de muur. Draco.
Wat heb je met mij vriend gedaan! Sist hij.
Vermoord antwoord ik.
Je bent een idioot Stacy weet je dat! Ja dat weet ik en ik ben een slet en een nietsnut ik beteken niks en niemand mag me waarschijnlijk meer omdat ik een vieze moordenaar ben sis ik naar hem. De tranen springen in me ogen en ik sla me ogen neer hij hoeft niet te zien dat ik aan het huilen ben.

Waarom pak je je spullen in? Vraagt hij me. Ik ben een tijdje van school gestuurd en zou je nu zo vriendelijk willen zijn om me los te laten dan kan ik verder gaan met inpakken en zo snel mogelijk vertrekken van deze school? Hij kijkt me geschrokken aan maar laat me wel los. Je ogen zijn weer lichter zegt hij. Oké mooi voor mij ogen is mijn antwoord.

Als ik alles heb ingepakt loop ik de kamer uit maar Draco pakt me bij me pols. Wat nu weer? Mompel ik. Hij trekt me in stevige omhelzing waar ik wel verbaasd over ben aangezien ik volgens hem een "slet" ben. Wees voorzichtig fluistert hij. Zal ik doen antwoord ik. Waar ga je eigenlijk heen? Ik heb totaal geen idee en dat is niet gelogen ik heb werkelijk geen idee waar ik heen ga maar ik zie wel. Hij laat me los en ik loop weg.

Ik loop door de gangen van Hogwarts dit ga ik dus echt missen denk ik bij mezelf. Ik kom Severus tegen en hij knuffelt me. Het spijt me zo voor je zegt hij. Het geeft niet het is mijn eigen domme schuld antwoord ik. Hij knikt. Wees wel voorzichtig hè. Dit keer knik ik en ik loop weer verder. Iedereen wijst naar me en fluistert. Logisch ik ben een moordenaar.

Pansy Pov.

Waar is ze nou? Stacy komt de hoek uitgelopen en ik ren op me vriendin af en geef haar een knuffel. Ik dacht dat je me nu haatte? Snikt ze. Waarom zou ik? Omdat ik een moordenaar ben! Ze lijkt echt in paniek. Maar ik geloof niet dat je het echt meende je was in paniek en werd gek. Maar toch! Heb je het gezicht van dat meisje gezien? Ze was gebroken! Haar leven stortte in door mij! Gilt ze naar me. Ik weet werkelijk niet wat ik moet doen Stacy is gek geworden! Ik staar haar daarom alleen maar aan.
Ik moet gaan zucht ze. Ik knik en geef haar nog een knuffel kom zo snel mogelijk terug. Ik probeer het. En daar ging mij vriendin. Huilend ren ik naar mijn kamer.

Stacy Pov.

Ik loop wat rond op straat ik heb geen idee waar ik ben. Ik neem een bus hij gaat naar Londen ik vind daar wel een hotel ik ben rijk dus ik hou het wel uit.
Zuchtend zit ik in de bus waarom ben ik degene die alles verkeerd doet?
na een uur ben ik in Londen ik stap uit en doe me hand voor me ogen tegen de felle zonlicht ik kijk om me heen. Het is hier wel erg druk en waar moet ik heen? Ik besluit maar gewoon te gaan lopen en dan zie ik vanzelf wel een hotel.

Ineens pakt iemand me van achter en sleurt me mee. In een donker straatje zie ik pas wie het is. Bellatrix wat doe jij hier? Snauw ik naar haar. De Duistere Heer wilt je spreken. Oh jeetje dat kan niet veel goeds betekenen. Ik knik pak haar hand en we verschijnselen naar Malfoy Manor.

Hij zit in zijn kamer zegt Bellatrix en ze lacht vals naar me. Ik lach vals terug en loop naar de kamer van Voldemort.
Ik ben eigenlijk niet bang wat hij te zeggen heeft want ik ben toch net zo machtig als hem als ik dat wil. Ik loop zijn kamer binnen. Hallo broer zeg ik tegen hem. Hij kijkt me raar en gevoelloos aan.

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now