022| Kleurloze ogen

259 13 2
                                    

Ik zit dus echt al heel lang vast in deze stomme huis van de Malfoys. De kleur van mijn ogen is totaal verdwenen en ik heb nu kleurloze ogen het kan me niks schelen. De laatste tijd kunnen veel dingen mij niet schelen, ik wordt dagelijks mishandelt en heb schrammen over me armen en benen. De schrammen op mijn gezicht zijn weg door Narcissa zij is de enige in het huis die me geen kwaad wilt doen.
Ik vraag me af hoe ze ooit kon trouwen met Lucius Malfoy en dan een kind krijgen die net zo gemeen is als zijn vader?!

De duisternis is mijn ziel totaal aan het overnemen. Er is alleen nog 1 vlammetje die blijft vechten. Dat is het vlammetje van geluk en liefde die blijft vechten tegen de duisternis die langzamer hand mijn hart overneemt toch probeer ik er tegen te vechten maar zonder succes. Malfoy komt mij kamer binnen, kun je niet kloppen? Snauw ik tegen hem ik voel een klap in mijn gezicht die langzaam rood wordt.
Jij zegt mij niet wat ik moet doen in mijn eigen huis snauwt hij terug.
Ik kijk hem vol afschuw aan en hij trekt me op een stoel en gaat voor mij zitten. Hij pakt me bij mijn kin en kijkt weer naar me ogen. Malfoy je doet me pijn! Mooi gromt hij terug terwijl hij nog steeds naar mijn kleurloze ogen zit te staren. Morgen gaan we terug naar Hogwarts en iedereen gaat zich afvragen waarom je ogen kleurloos zijn zegt hij. Ik zucht dit had ik al van te voren gepland ik loop naar mijn kastje en haal er kleur lenzen uit.
Ze zijn Zeeblauw in plaats van Oceaanblauw maar niemand let daarop. Hoe komen je ogen eigenlijk kleurloos? vraagt hij. Duisternis antwoordt ik terug zo te zien schrikt hij wat alleen maar mooi is en ik lach nep naar hem. Hij staat op en loopt zonder iets te zeggen mijn kamer uit. Ik plof neer op mij bed en doe me ogen dicht.

Draco Pov.

Stacy is zich zelf niet meer, de duisternis neemt haar totaal over. Straks wordt ze nog gemener dan ik! Dit mocht nooit gebeuren. Hoe heb ik het voor elkaar gekregen dat Voldemort in mij gedachten ging gluren.
Wat ben ik toch een enorme klootzak. Waarom doe je het dan nog? Fluistert een irritant stemmetje in mijn hoofd. Omdat ik niemand ben! Zeg ik hardop. Het doet me pijn dat Stacy me nu haat terwijl ik nog steeds heel erg van haar hou.
Toch vind ik het raar dat ze haar ketting die ik haar heb gekregen nog niet kapot gescheurd heeft.
Ze houd niet meer van je! Ze houd niet meer van je! Zegt het irritante stemmetje weer. Er rolt een verdwaalde traan over mijn gezicht. Het stemmetje heeft gelijk, ze houd niet meer van me.

Stacy Pov.

Ik pak mijn spullen in voor Hogwarts. Narcissa komt nog even bij me langs. Het spijt me zo fluistert ze. Het is niet uw schuld fluister ik terug ze kijkt me verdrietig aan en loopt dan weer weg.
Ik doe mijn lenzen in en loop naar de woonkamer waar Malfoy ook al staat. Ik pak zijn arm waardoor het kleine vlammetje groter wordt en we verschijnselen naar het perron 9 3/4 waar we onze hutkoffers afgeven ik zie je zo in de Slytherin coupé zegt Malfoy ,ik antwoord niet terug ik ga dat dus mooi niet doen. Hij mag mij commanderen bij hem thuis maar op Hogwarts kan hij dat niet.

Ik loop naar de coupé waar Harry, Hermione en Ron inzitten. Ik ga naast ze zitten en zeg nep vrolijk Hey! Siccy! Hoe gaat het? Hoe was het bij Malfoy? Goed antwoord ik zachtjes. Dat is niet waar zegt Hermione ik zie het aan je wat is er gebeurt? Ik vertel het jullie vanavond in de toren van Gryffindor antwoord ik. Als we verder praten staat Malfoy ineens voor de coupe ik dacht dat we hadden afgesproken in de Slytherin coupe?
Het klinkt als een vraag maar ik hoor dat het een bevel is. Sorry mompel ik en loop de coupe uit en ga in coupe zitten die leeg is hij komt naast me zitten. Waarom ging je niet naar de Slytherin coupe? vraagt hij.
Omdat ik je slaafje niet ben antwoord ik. Ik krijg een klap in mijn gezicht.
Au wat pijnlijk zeg ik sarcastisch hij wil me nog een keer slaan maar ik pak zijn arm. Als je dat waagt dan doe ik je wat. Jij mij iets aan doen? Laat me niet lachen ik ben veel sterker snauwt hij. Ik grijns vals naar hem en stomp hem keihard in zijn buik. Ik voel zijn pijn in mijn lichaam mooi zo. Waar was dat voor nodig? Piept hij. Gewoon om te laten zien dat mijn vijfde kracht prima werkt en dat ik dus veel sterker ben dan jou. Hij mompelt wat en loopt dan de coupe uit. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht.

S' avonds loop ik naar de kamer van Hermione. Harry, Ron en Ginny zijn er ook. Ik loop naar binnen en ze kijken ernstig naar mij. Ik ga zitten en vertel alles wat er is gebeurd in Malfoy Manor, dat Malfoy mij heeft mishandelt, Ik Hem heb ontmoet nu Dooddoener ben ik laat ze het teken op mijn arm zien en ze kijken er met vol afschuw naar. Ik doe mijn lenzen uit en ze schrikken zich rot over mijn kleurloze ogen.
Ik heb ze alles verteld behalve dat ik Perkamentus moet vermoorden dat laat ik even achterwege. Tranen stromen over mij wangen, ineens richten ze alle 4 hun toverstok op mij....

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now