006|Troost

530 17 6
                                    

Langzaam heel langzaam loop ik naar hem toe, ik ga naast hem zitten hey begint hij, hoi zeg ik terug. Tijdje blijft het stil dan vraag ik waarom moest ik komen? Ik wil sorry zeggen begint Malfoy ik heb spijt dat ik je al jaren Modderbloedje noem en ik wil vrienden zijn.

Voor de zoveelste keer vandaag valt mijn mond open van verbazing, meen je dat? Ja dat meen ik, hij kijkt me aan. Aan zijn ogen te zien meent hij het echt. Is het goed vraagt hij voorzichtig? Ja het is goed zeg ik, een glimlach verschijnt op zijn gezicht hij kijkt me weer aan. Die ogen!

Draco Pov.

Haar ogen zijn zo mooi! Ze heeft het me vergeven! Ik kan wel gillen, maar haar ogen zijn rood. Heeft ze gehuild? Wat is er je ogen zijn rood? vraag ik voorzichtig. Ze kijkt weg er stromen nu tranen over haar wangen en ze snikt zachtjes, ik kijk haar even aan. Het breekt me echt om hoe ze er zo bij zit en ik trek haar in een omhelzing wachtend tot ze me weer wegduwt maar dat doet ze niet ze slaat haar armen over me heen en drukt zich steviger tegen me aan. Zo blijven we een tijdje zitten.

Stacy Pov.

Hoelang zitten we hier al? Denk ik bij mezelf, het maakt me ook niet zoveel uit ik voel me veilig bij Draco ik denk zelfs dat ik verliefd aan het worden ben op hem. Na een tijdje vraagt hij, Wil je het vertellen? Ik kijk hem aan ik weet niet of ik je kan vertrouwen zeg ik zachtjes, Hij kijkt me aan in zijn ogen te zien breekt het hem. Ik zucht, en begin te vertellen over alles wat Perkamentus tegen mij zei. Na afloop staan zijn ogen heel groot. Er stromen weer tranen over mijn wangen. Hij slaat een arm om me heen en ik verstop me in zijn shirt het voelt zo vertrouwt. Hij sist me allemaal woordjes toe dat het wel goed komt en dat hij me gaat helpen.

Het wordt langzaam donker en we besluiten te gaan als we weer staan zegt Ie, dit moeten we vaker doen! Ik glimlach terug. Dan komt hij naar me toe gelopen en geeft me een kus op me wang

Draco Pov.

Ik geef haar een kus op haar wang, ik ben bang dat ze het niet goed vind en wegrent, maar ze knuffelt me ik knuffel haar terug dit voelt fijn zo. dankje Fluistert ze me in me oor. Voor wat? Fluister ik terug. Voor alles. Dan laat ze me los, tot morgen en ze loopt weg, eigenlijk huppelt ze weg, en dat ziet er erg schattig uit. Lachend loop ik terug naar de leerlingen kamer.

Spannend! Ik vind dit echt zo leuk om te schrijven, ik hoop dat jullie het ook leuk vinden! Xxx♥

Can't Trust YouWo Geschichten leben. Entdecke jetzt