023| Ik heb een broer?!

254 10 7
                                    

Tranen stromen over mijn wangen. Ineens richten ze alle 4 hun toverstok op mij....

W...wat doen jullie?
Ze stoppen hun toverstokken weg en binden me vast op een stoel. Zijn jullie nou helemaal gek geworden? Laat me los! Ik spartel ongelukkig in het rond. Breng Veritaserum zegt Ginny. Hermione pakt een flesje uit haar tas en giet het in me mond nu moet ik wel de waarheid spreken. Gemeen.

Is het waar wat je ons nu verteld? Vraagt Harry ik knik. Sta je aan onze kant? Ik knik weer. Ze laten me vrij waar was dat voor nodig! schreeuw ik tegen ze. We moesten weten of je de waarheid sprak zegt Hermione.

Oh dus jullie vertrouwen me niet? Een Dooddoener is nooit te vertrouwen zegt Ron. Dat was toch niet mij keus! Ik werd gedwongen. Met die woorden stormde ik de kamer uit huilend ging ik tegen een muurtje zitten. Ik heb niemand helemaal niemand. Je hebt mij toch? Hoor ik vanachter. Alsof ik daar wat aan heb! Schreeuw ik tegen Malfoy. Doe eens rustig zeg antwoordt hij.
Leave Me Alone Malfoy! Waarom zou ik? Zegt hij rustig.
Ik was nu echt woedend ik sprong op. Omdat je de allergrootste klootzak ooit bent!
Ik ren weg helemaal woedend en verdrietig.
Ik bots bijna tegen Perkamentus op, Sorry mompel ik. Het geeft niet Stacy maar wil je misschien mee naar mij kantoor? Vraagt hij.
Ik loop met hem mee naar zijn kantoor.

Als ik daar eenmaal zit kijkt hij me doordringend aan. Ik raak in paniek ik wil hem alles vertellen maar de woorden komen niet over me lippen.
Hoe gaat het met je Stacy? Prima lieg ik.
Hij kijkt me aan zou hij iets door hebben? Hij is wel de slimste man in de toverwereld dus het zou best kunnen. Ik heb een opdracht voor je zegt hij, verbaast kijk ik op.
Je gaat met Snape naar het Ministerie Van Toverkunsten en dan naar de kamer waar je vorig jaar met Harry Potter ook was daar zoek je de bol met jou naam erop zodat hij ons meer kan vertellen over jou.
Ik zucht Professor ik heb trouwens mijn vierde en vijfde kracht gevonden. En wat zijn je krachten dan? Ik doe me ogen dicht en wordt onzichtbaar dan kom ik weer te voorschijn. Ik pak een pen van de bureau en knijp hem helemaal kapot. Fascinerend mompelt Perkamentus, hij wou nog wat zeggen maar dan komt Snape binnen Severus je gaat met haar naar de Ministerie Van Toverkunsten en haalt haar bol op. Hij kijkt naar mij en knikt kort, Snape heet bij zijn voornaam dus Severus. Ik pak zijn arm en we verschijnselen in de Ministerie Van Toverkunsten.

Hij loopt door naar de deur met allemaal bollen waar we vorig jaar ook waren. We zoeken naar mijn bol ik kijk om me heen dan zie ik een bol met mijn naam erop Stacy Wright ik pak hem met een doek zodat hij al niet begint met praten en stop het in zakje.
Dan verschijnselen we weer naar Hogwarts ik loop naar mijn kamer en haal de bol uit het zakje ik neem het in mijn handen en hij begint meteen te praten.
Stacy Wright 16 jaar, Volbloed. Heeft speciale krachten die ze heeft geërfd van haar Moeder. Haar ouders Emma Wright en Aron ...... dat laatste sprak hij heel zacht uit dat ik het niet hoorde. De bol gaat verder met praten Ze hebben samen 2 kinderen gekregen een meisje en een jongen ik heb een broer! Ze heten Stacy en .... de ouders werden gedood en het meisje kreeg voor haar veiligheid de achternaam Wright en de jongen ging verder met zijn vaders achternaam die hij later weer veranderde in.... weer zegt hij de naam zachtjes maar ik heb heb het al gehoord. Van schrik laat ik de bol vallen. Als hij de grond raakt breekt het in duizenden stukjes.
Ik kijk ernaar en voel me misselijk worden dit kan toch niet?

Voor degene die het willen weten. Stacy Wright is mijn zelfbedachte personage en wordt gespeeld door Kristen Stewart. De rest is van J.K Rowling ♥
Wie denken jullie dat haar broer is? Laat het me weten! Xoxo

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now