038| Spijt of....

210 9 2
                                    

AVADA KEDAVRA

Het meisje valt dood neer op de grond. Wat heb ik ooit gedaan? Dit keer ben ik degene die heeft vermoord uit mezelf maar ook weer niet omdat ik geen controle had over de duisternis maar toch....

De gangen beginnen vol te stromen sommige slaan hun hand voor de mond andere beginnen te huilen en er wijzen weer een aantal naar me.
Draco staat er ook bij hij lijkt in paniek en rent dan weg. Ik kan het ook niet meer hebben en ren ook weg, ik ren naar de kamer van Hoge Nood.
Hij gaat meteen open en ik loop naar binnen.
Ik zak meteen door me knieën en begin te huilen, ik ben in paniek dus ik huil nogal hard niemand kan me toch horen. Ik schok helemaal en tril, ik krijg bijna geen adem meer door dat vele snikken. Ik begin zachtjes te gillen.

Stacy? Hoor ik een vertrouwde stem zeggen.
Ik heb het maar half door en besteed er geen aandacht aan.
Waar is een verdomme mes! Begin ik tegen mezelf te roepen.
Ik moet een mes hebben! ik moet mezelf snijden! Ik moet dood! Roep ik.

NEE! En nu kijk je naar mij! Geschrokken doe ik wat de stem zegt en ik kijk in de grijze ogen van Draco, ik zie dat hij gehuild heeft en hij heeft nog steeds tranen in zijn ogen.
Je mag niet dood snikt hij
En waarom dan niet?
Omdat ik niet zonder je kan leven...

Ik kijk hem verbaasd aan na alles wat ik je heb aangedaan? Altijd.
Er komt een traan uit zijn ooghoek en rolt op zijn wang. Ik leg mijn hand op zijn wang en veeg de traan weg. Hij glimlacht zwakjes naar me en ik glimlach terug.

En dan druk ik mijn lippen op die van hem.
Ik voel de warmte in mijn lichaam weer en de holle gevoel in mijn buik is weg "voor nu".
Ik hou van je, ik hou ook van jou.
En zo blijven we een tijdje zitten.

Lachend ren ik weg maar ik voel al dat iemand me vastgrijpt Fred en George tillen me op ik spartel zonder succes in het rond. Weasleys met hun lange benen mompel ik in mezelf.
We gaan met zijn alle naar het Verboden Bos om te picknicken de broodjes zijn heerlijk.
Ineens hoor ik iemand iets roepen. En als ik me weer omdraai liggen al mijn vrienden dood op de grond. Tranen komen bij me op en ik zie Draco staan. Ik sta op en storm op hem af. Heb jij... midden in de zin stop ik omdat hij Avada Kedavra roept. Ik val neer en zie een fel wit licht.

Gillend en helemaal bezweet wordt ik wakker.
Ik voel dat ik sta te trillen en probeer mezelf kalm te maken. Kom maar hoor ik Draco zeggen verschrikt kijk ik naar hem en herinner dat de bedden weer naast elkaar staan. Hij heeft zijn arme open gespreid en ik ga op zijn borst liggen en hij slaat zijn handen beschermend om me heen en streelt mijn haar. Ik voel mijn oogleden zwaar woorden en val *eindelijk* in een droomloze slaap

Hayy mensen! Vinden jullie het verhaal leuk? Het is bijna ten einde en ik wil het dan ook snel afmaken zo dat ik mezelf kan focussen op mijn andere boeken.
Want aangezien er maar 2 boeken erop staan betekent niet dat ik met meer bezig ben!
maar ik had dus ff een vraagje.
Wat voor boek zouden jullie leuk lijken en wat moet er in gebeuren ofzo?

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now