005| Perkamentus

525 15 12
                                    

Ik sta voor de waterspuwer, al gauw komt Perkamentus aangelopen. Ik doe mijn oren dicht en hij zegt het wachtwoord. Nerveus ga ik zitten aan de andere kant van zijn bureau dat zal die zeggen?

Goedemiddag begint hij ik glimlach naar hem Goedemiddag waar voor moest ik komen? Stacy het verhaal wat ik je nu ga vertellen zal vast schokkend voor je zijn maar het is echt zo. Ik knik, Heb je je nog nooit Afgevraagd waarom je in Slytherin zit? Ja dat is altijd al een raadsel voor me geweest aangezien ik Modderbloedje ben was het dan een vergissing? Vraag ik hoopvol. Nee het is zeker niet een vergissing, Je zit in Slytherin omdat je eigenlijk helemaal geen Modderbloedje bent. Mijn mond valt open van verbazing, maar mijn ouders zijn dreuzels?! antwoord ik nog steeds verbaast. Dat zijn je echte ouders niet Perkamentus kijkt me verdrietig aan. Mijn mond valt nog meer open dan zo net, en alsof het al niet genoeg is vertelt Perkamentus dat mijn ouders lang geleden zijn vermoord door Voldemort doordat de helft van zijn kracht in mijn moeder zat en dat wou die terug, Voldemort wist niet dat ze een dochter had "ik dus" en ik heb mijn krachten van mijn moeder geërfd maar dat weet Voldemort zelf niet hij weet niet dat mijn moeder een dochter had, en ik heb allerlei dingen die ik kan, maar die weet niemand daar moet ik zelf achter komen.

Huilend lig ik op mijn bed ik heb van Perkamentus een eigen kamer gekregen voor de veiligheid voor mijn krachten, het Avondmaal begint maar ik heb helemaal geen honger dus ik ga maar niet.

(2 uur later)
Ik kijk op de klok 19.50 Ik moet naar Malfoy! Ook dat nog, ik spring uit men bed ik maak men gezicht nat ik hoop dat hij mijn rode ogen niet ziet. En ik ren naar de Zwarte Meer

Daar zit hij Draco Malfoy de munt brand in mijn zak en ineens wordt ik bang, bang voor Malfoy die mij straks vast en zeker wat aandoet. Langzaam heel langzaam loop ik naar hem toe

Hey ik heb nog snel even een vraagje! Kunnen jullie alsjeblieft Lil_Kleine_love en rietje1412 volgen en hun boek lezen? Dat zijn namelijk me beste vriendinnen!

Can't Trust YouWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu