025| Blijf van me af!

271 13 3
                                    

Wat doet Blaise hier nou? Hij gaat op mijn bed zitten en kijkt me aan. Blaise wat doe je hier? Stamel ik. Jou troosten is zijn antwoord, Blaise? Die mij troost we praten nauwelijks! Hier klopt niets aan maar mijn hele leven klopt niet dus ik laat het maar gaan ik begraaf me in zijn shirt en hij streelt mij haar.

(Paar dagen later)

Blaise en ik zijn heel close geworden we zitten bijna elke les naast elkaar en praten veel.
Als Malfoy dan naar me kijkt en ik kijk terug werpt hij me een boze maar verbaasde blik op je kunt duidelijk zien dat hij jaloers is. Dan lach ik terug om hem nog jaloerser te maken en praat dan weer verder met Blaise. Aan de opdracht om Perkamentus te vermoorden heb ik nog niks aangedaan niet dat ik dat nog van plan ben. Hoe duister ik soms ook ben ik ga hem niet vermoorden. Toch moet ik Draco wel helpen anders vermoordt Voldemort hem en dat wil ik dus echt niet hebben.

Blaise en ik zijn klaar met het avondmaal en lopen samen naar de leerlingen kamer van Slytherin. Onderweg duwt hij me tegen een muur. Blaise wat doe je? Zeg ik angstig, Jou zoenen ik weet dat je verliefd op me bent is zijn antwoord. Nee Blaise ik wil dit niet! Wil je wel en hij drukt zijn lippen op de mijne ik probeer te ontsnappen uit zijn greep maar het lukt niet hij is te sterk en mijn kracht werkt niet. Als hij klaar is kijkt hij me aan er stromen tranen over me wangen. Blijf van me af! Schreeuw ik wanhopig. Een klap in mijn gezicht en hij drukt weer zijn lippen op de mijne het is echt walgelijk maar ik kan niks doen ik zit totaal tegen deze muur aangedrukt.

Blijf van haar af!
Horen we van achter. Blaise draait zich om zodat ik uit zijn handen kan ontsnappen en hulpeloos op de grond val. Blaise rent weg en Draco tilt me op. Hij brengt me naar de kamer van Hoge Nood zodat we helemaal alleen zijn. Hij legt me neer op de bank en gaat zelf zitten ik ga op zijn schoot liggen en snik zachtjes.

Het blijft een tijdje stil totdat hij vraagt gaat het? Ja knik ik Bedankt. Geen dank en toen was het weer stil en dit keer was het een fijne stilte dit is de Draco waar ik verliefd op werd en waar ik nog steeds heel erg van hou.
Waarom heb je me gered van Blaise vraag ik.
Omdat hij een enorme sukkel is antwoordt Draco. Ik weet dat hij liegt want dat voel ik maar ik laat het gaan.
Ik ga rechtop zitten.
Waarom heb je nog steeds mijn ketting om? Vraagt Draco.
Ik voel mezelf rood worden maar ik vertel het eerlijk
Omdat ik nog steeds van je hou en het een steek in mijn hart zou zijn als ik het weg zou doen antwoordt ik eerlijk.
Ooh dat is alles wat hij zegt.
Het spijt me ik weet dat jij me haat en niks om me geeft en me een enorme sukkel vind dat ik nog steeds van je hou terwijl jij nog nooit van mij hebt gehouden.
Wie zegt dat ik dat dan vind? Zijn gezicht is nu heel dicht bij het mijne.
Niet dan? Vraag ik verbaast. Misschien zegt hij en hij drukt zijn lippen op de mijne, mijn hart bloeit weer op ik voel alles door me heen gaan blijdschap en verward door zijn reactie.
Hij kijkt me aan ineens zie ik angst en schuld in zijn storm grijze ogen. Hij staat op Sorry dit mocht niet gebeuren vergeet het maar oké? Nadat gezegd te hebben loopt hij weg uit de kamer van Hoge Nood. Ik ga liggen op de bank. Deze jongen kan me breken, oprapen, vast lijmen en dan weer laten vallen zodat ik weer gebroken ben. En ik hou nog steeds van hem? Stacy Wright wat ben je toch een enorme watje fluister ik tegen mezelf en ik loop ook de kamer uit op weg naar mijn eigen kamer.

Draco Pov.

Draco Lucius Malfoy wat heb je nou weer gedaan! Vader zit onrustig heen en weer te ijsberen en mama zit rustig op haar stoel. Ik heb ze vertelt van mij "Domme ongelukje" en pa is echt teleurgesteld 'Alweer'.
Je wilt haar toch zo graag beschermen? Doe dat dan ook! Je brengt haar alleen maar meer in gevaar! Schreeuwt hij naar me en hij heeft gelijk ik ben een enorme klootzak geweest en kon me niet inhouden om uit haar buurt te blijven. Ik kon toch niet toe staan te kijken hoe Blaise haar mishandelde? Zeg ik.
Je hebt veel vaker gekeken hoe ze werd mishandeld door Dooddoeners en toen deed je toch ook niks?
Die kwam als een steek in mijn hart. Weer had vader gelijk. Het spijt me antwoordt ik.
De volgende keer doe ik niks en als het moet doe ik wel wat. Nee! Dit keer was het mama die dat schreeuwde. Je gaat dat arme kind niet nog meer pijn doen! Narcissa als het moet dan moet het we moeten het vertrouwen winnen van De Duistere Heer om onze familie te beschermen! Zegt pap.
Maar Lucius dat verdient ze niet ze wordt straks volledig duister door ons! Heb je haar ogen gezien? De kleur is helemaal weg ma is nu echt boos en ze schreeuwt tegen pa. Zo blijven ze door kibbelen.
Ik wil dit niet aanhoren!
Ik ren naar boven en ga op mijn bed liggen en daar komen de tranen al.

Can't Trust Youحيث تعيش القصص. اكتشف الآن