013|Kerstbal

389 19 5
                                    

(Paar dagen later)

Vandaag is de Kerstbal en ik weet niet wat ik ervan moet denken. Ik ga lol maken ik wil alles even vergeten wat er is gebeurt dus is afleiding het beste! Ik kleed me om in mijn jurk mijn mooie oceaanblauwe jurk die ik had gekocht voor deze avond Draco.... Ho Stop! Ik mag nu niet aan die Malfoy denken hij heeft alles verkloot ik niet.

Nog een beetje make-up en ik ben klaar ik heb me haar gekruld en opgestoken. Ik heb mijn sieraden al ingedaan, Ginny en Hermione hebben zich ook omgekleed bij mij en Ginny heeft echt een hele mooie Rode jurk aan die perfect staat met haar ogen en haar. Ginny je ziet er echt geweldig uit roep ik! Dankjewel jij ook roept ze vrolijk terug. Dan komt Hermione tevoorschijn met haar jurk en OMG ze ziet er zo mooi uit! Als Ron hier niet verliefd op wordt weet ik het ook niet meer zeg ik met open mond. Hermione bloost, hopelijk heb je gelijk zegt ze. En we lopen naar de Grote Zaal die volledig is omgetoverd er speelt een band die ik niet ken maar de muziek is wel super!

En ik maak ook gewoon lol ik denk niet meer aan die Malfoy en ik heb het echt naar mij zin. We lopen even met zen drieën de zaal uit voor wat rust. En ineens staat Malfoy daar. En hij ziet er heel knap uit in zijn pak ( zie foto) Wat doet hij nou hier vraagt Ginny, ik ga met Stacy naar het bal antwoord hij rustig, ik dacht dat het wel duidelijk was na alles wat je haar hebt aangedaan ze er niet meer met jou heen ging zegt Hermione kwaad. Dat heeft ze niet tegen me gezegd antwoord hij alweer rustig, meiden laat ons even alleen sis ik. Ik voel hun woede door mijn aderen stromen Ginny is al wat gekalmeerd maar Hermione is nog steeds heel woest, en ze heeft gelijk ook.

Ginny en Hermione knikken en gaan weg, Ginny draait zich snel nog om en knipoogt naar me dan is zij ook uit het zicht verdwenen. Wat doe je hier vraag ik? Het spijt me, Het spijt me van alles ik wilde je alleen maar beschermen. Ineens slaat het tot me door! Zijn gesprek met Snape! Hij kon niet meer met me omgaan voor me eigen veiligheid hij meende niks, Jeetje wat heb ik me stom gedragen. Ik knuffel hem even is hij verbaast wat er gebeurt en dan knuffelt hij me terug, en hij kust me op mijn lippen. Ineens loopt hij me zomaar voorbij ik weet waar dit naartoe leid en dat ik het nu echt moet vertellen. Draco Malfoy jij stopt nu en kijkt naar mij! Hij draait zich om en kijkt geschrokken doordat ik ineens tegen hem schreeuw, eerst kus je me en dan loop je weg zonder wat te zeggen?

Hij kwam weer naar me toe hij voelt zich schuldig ik voel het. Het is voor je eigen veiligheid zegt hij zachtjes. Mijn veiligheid kan me nu eventjes niks schelen antwoord ik brutaal. Het is nu toch al te laat Hij weet het toch al. Hij kijkt me verbaasd aan hoe weet je dat? Ik weet alles antwoord ik, mijn tweede kracht is dat ik heel goed kan horen, ik hoorde jou en Snape erover praten. Er stromen nu tranen over zijn wangen ik trek hem mee naar een rustig plekje en omhels hem. Zijn hele lichaam schokt en hij huilt nu echt ik kijk in zijn gezicht en veeg zijn tranen weg.

Je haat me nu hè zegt hij.
Natuurlijk haat ik je niet waarom zou ik! Omdat ik een verader ben ik ga iedereen hier veraden. Hoe kun je me nou niet haten! Je wou het niet ! Je werdt gedwongen antwoord ik. Nu heb ik je in gevaar gebracht zegt hij huilend. Dat kan me niks schelen zolang ik maar me jou ben zeg ik nu ook huilend. We knuffelen weer, ik hou van je fluister ik in zijn oor. Meteen kijkt hij helemaal verward op, nog steeds? Na alles wat ik je heb aangedaan? Altijd antwoord ik. Hij drukt me tegen zich aan en fluistert ik hou ook van jou. We kussen het smaakt zout omdat we allebei aan het huilen zijn. Maar het maakt niks uit zolang ik bij hem ben maakt niks meer uit.

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now