035| Als een vriendin of niet ?

214 10 4
                                    

Wat doet Bellatrix hier ooit! Ze komt naar me toe gelopen en gaat op het bed zitten. En schuifelt ongemakkelijk heen en weer. Gaat het? Vraagt ze me. Ik knik en veeg snel me tranen weg. Wat doe je hier? Vraag ik haar. Ben jij serieus de Zusje van De Duistere Heer ?
Ik schud mijn hoofd van ja. Wil je misschien vriendinnen worden? Mijn mond valt open van verbazing de enige echte Bellatrix Lestrange vraagt hier als een klein meisje of ze vriendinnen wil worden? Ach wat kan mij dat schelen. Ik knik en zie haar ogen twinkelen. Hoe komen je ogen eigenlijk zo?
De Duisternis zeg ik. Ze kijkt me geschrokken aan maar dan veranderd haar blik in een glimlach.
Kind dat is geweldig! Ik geef haar een glimlach terug en ze gaat weer weg.

Ik val achterover op mijn bed. Ik weet dat Bellatrix dit alleen doet om dichter bij Voldemort te komen ze is verliefd op hem maar hij kan niks voelen. Arme Bella hoe kun je nou op Hem vallen? Dat is wel 1 van de slechtste keuzes ooit!
Ik staar naar het plafond en voel me oogleden zwaar worden. Uiteindelijk val ik in slaap.

Ik loop met mijn vrienden langs een meer het is zo mooi hier! We lachen heel veel en maken veel lol. Ineens komt er zwarte rook. Als de rook weg is liggen al mijn vrienden dood op de grond met Voldemort ernaast hij kijkt me glimlachend aan.
Van die zijn we af zus.
Idioot wat heb je gedaan! Dat waren mijn vrienden! Zijn grijns verdwijnt. Iemand komt vanachter zijn rug. Draco. Dood haar dood haar! Gilt Voldemort naar hem. Doe dat niet! Gil ik naar hem hij luistert niet. Avada Kedavra alles wordt zwart voor me ogen.

Gillend wordt ik wakker. Wanneer houden deze verdomme nachtmerries op! Ik loop naar de badkamer en neem een slok water. Het is midden in de nacht en Draco is thuisgekomen. Jeej!
niet dus.

Stacy Stacy laat ons moorden! Nu! Laat het ons doen je zult geen spijt krijgen!

Geïrriteerd kijk ik naar de bloederige jongen die daar nu staat. Ach schei toch uit roep ik naar hem. Ik loop naar de badkamer en hij volgt me ook dat nog. Wat wil je van me? Vraag ik aan hem. Domste vraag ooit.

Moorden moorden moorden! Laat het ons doen. Je vind het heerlijk.

Ik negeer hem en drink wat en loop vervolgens de badkamer uit. Hij volgt me nog steeds. Je schiet hier niks mee op ik ga nu slapen welterusten zeg ik tegen hem. Hij kijkt me gemeen aan.
Ineens verschijnt er iemand om de hoek.
Stacy met wie stond je te praten? Zegt de persoon.
Malfoy je moet hier nu onmiddellijk weg!
Nu raak ik echter wel in paniek en de jongen zweeft naar Draco.
Kijk uit! Maar het was al te laat. Draco vloog tegen de muur en kwam lelijk terecht hij kreunde van de pijn ik gilde maar er kwam geen geluid uit me keel. De jongen zat voorover gebogen bij Malfoy en begon sneeën in zijn wang te maken.
Dit kon langer niet zo! Draco bloed zo dood!

EN NU HOU JE OP! JE BLIJFT MET JE VIEZE HANDEN VAN DRACO AF ANDERS LOOPT HET HEEL HEEL ERG SLECHT MET JE AF. EN DENK MAAR NIET DAT DE DUISTERE HEER JE HIERUIT KAN REDDEN WANT IK BEN WEL VERDOMME ZIJN ZUSJE DUS JE KUNT ME NIKS MAKEN EN NU OPHOEPELEN!

Ik schreeuwde alles eruit. Hij keek me geschrokken aan en verdween toen. Ik knielde bij Draco neer legde zijn hoofd op mijn knieën en begon zijn wonden te helen met mijn toverstok.
Hij deed zijn ogen open en staarde me aan.
Ben je echt het zusje van De Duistere Heer ? Oh nee! Hij had het gehoord dit mocht hij niet weten.
Hij kijkt me doordringend aan met zijn grijze ogen. Nou?
Langzaam knik ik van ja.

Heey even even vraagje, vinden jullie mijn hoofdstukken te kort?
Ik zelf namelijk wel maar mijn inspiratie raakt op dus ik hoop niet dat de hoofdstukken ook slecht zijn? Vertel het me eerlijk! -Xxx-

Can't Trust YouNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ