024|Net echt

262 12 1
                                    

Toverdranken zijn nu echt zo saai. Gewoon omdat ik alles al weet, ik heb veel dingen van De Duistere Heer geleerd dus ik wou niet naar deze stomme school. Als iemand me pijn deed voelde ik dat niet met aangezien ik nu helemaal duister ben. Toverdranken krijgen we nu van Slughorn inplaats van Snape die geeft nu Verweer Tegen De Zwarte Kunsten, Snape is ook een Dooddoener maar niet zo erge als de meeste dooddoeners ik denk dat ik hem het aardigste vind.
Nu ik weet wie mij Broer is ben ik machtiger dan ooit. Draco heb ik lang niet meer gezien maar wat kan hij mij nou schelen. Okeey hij kan me heel veel schelen en ik hou nog steeds van hem maar door de Duisternis heb ik bijna geen gevoelens meer dus ik kan niet meer voelen hoeveel ik om hem geef.

Als Toverdranken voorbij  is loop ik terug naar de Leerlingen Kamer waar Draco op de bank zit. Ik plof naast hem neer en kijk naar de groene vuur. We moeten praten zegt hij. Ik zucht en knik. Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de bibliotheek ik kijk naar onze handen langzaam voel ik mijn ogen weer kleur krijgen en het kleine vlammetje wordt groter. Zijn gezicht is een paar centimeter van het mijne verwijderd en ik kan zijn mint adem ruiken. Wat is er? Vraag ik hem.
We moeten een plan hebben voor de opdracht. Ik zucht weer, omdat ik Duister ben betekent niet dat ik Perkamentus wil doden. Ik ga de schoolhoofd niet doden! Sis ik tegen hem. Dan vermoordt hij  je. Oh dat kan hij niet ik ben net zo machtig als hem zeg ik. Hij kijkt me verbaast aan en ik merk dat ik al veel te veel hem gezegt. Laat maar grom ik. Ik wil weglopen maar hij pakt me bij mijn pols.
Als het waar is wat je zegt zal hij alsnog mij doden en dat wil je toch niet? Dit is echt gemeen van hem! Hij weet dat ik nog om hem geef. Ik trek me arm los en loop weg ik draai me nog even om en zeg, ga me niet chanteren of je zult er spijt van krijgen ik lach gemeen en loop dan weer weg. Ik voel dat het vlammetje kleiner wordt en me ogen weer kleurloos zijn. Mooi zucht ik in mezelf.

De volgende dag zat Malfoy mij hele tijd op de hielen ik werd er helemaal gek van! Aan het eind van de dag trek ik hem tegen de muur. Wat moet je van me snauw ik tegen hem. Is het niet raar dat we eerst een koppeltje waren en we elkaar nu compleet negeren? Snauwt hij terug. Iedereen gaat wel eens uit elkaar antwoordt ik. Dat klopt, maar bij ons zie je dat te goed en wordt het verdacht.
Wat wil je dat ik eraan doe? We moeten doen alsof we een koppeltje zijn antwoord hij.
Ik schrik dit meent hij toch niet? Als ik dat doe geef ik me totaal aan hem over, maar hij heeft gelijk en ik moet sterk zijn.
Dan beginnen we nu meteen antwoord ik. Iedereen zit te eten in de Grote Zaal dus ik loop daar ook heen en voor de ingang druk ik mijn lippen op die van Draco. Het voelt net echt en dat denk ik ook maar ik weet dat het gespeeld is en hij niks om me geeft. We lopen hand in hand naar binnen ik heb mijn lenzen niet in aangezien ik mijn ogen weer oceaanblauw zijn.

Harry en Ginny komen naar ons toe lopen. Stacy.. H..het spijt ons. Potter heb je geen andere dingen te doen? Vraagt Malfoy gemeen.
Laat hem met rust Malfoy! Roept Ginny.
Kijk Potter heeft een vriendinnetje lacht Malfoy. Hou op met die verdomme ruzies! Huilend ren ik weg naar het zwarte meer waar ik huilend neerval.

Waarom kan iedereen elkaar niet gewoon met rust laten? Snikkend kijk ik naar het water dat zachtjes heen en weer wiegt. Ik voel alles weer de duisternis is verdwenen en het vlammetje is heel groot. Iemand komt naast me zitten en drukt zich tegen me aan. Malfoy. Pas nu voel ik hoeveel ik wel van hem hou maar het kan niet. Malfoy haat mij. Draco hier zijn geen mensen dus je hoeft niet nep aardig tegen me te doen zeg ik. Maar ik doe het niet nep antwoordt hij. Ik snik zachtjes op zijn schouder en hij wiegt me heen en weer.

Ineens weet ik wat hij probeert te doen meteen sta ik op. Je probeert me weer bij Voldemort te krijgen hè! Schreeuw ik naar hem. Nee natuurlijk niet. Ik geloof je niet zeg ik nu zachter. Vertrouw me fluisterd hij. Dit meent hij toch niet serieus, Heb ik al eerder gedaan en je hebt het helemaal verkloot en mijn leven in gevaar gebracht met die woorden ren ik huilend weg naar me kamer en plof op mijn bed. Iemand klopt op de deur ik geef geen antwoord. De deur gaat open en dit had ik dus nooit verwacht. Blaise...

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now