011|Shoppen en Gebruikt?

388 17 4
                                    

Hermione en ik staan voor de spiegel, ik heb een rode jurk aan en zei een blauwe, Ik vind het wel mooi maar niet iets voor mij zeg ik, ja ik heb precies hetzelfde antwoord ze terug

Na veel jurken gepast te hebben, hebben we een keus gemaakt, Hermione heeft een hele mooie Roze en ik heb een Oceaanblauwe de kleur van me ogen. We zoeken er ook nog mooie sieraden bij ik neem uiteindelijk een Zilveren ketting en oorbellen en zei neemt de gouden versie ik voel me echt prachtig hierin zegt ze! Ja ik ben ook echt tevreden!

We rekenen af en gaan terug naar Hogwarts. Als ik weer in mijn kamer ben hang ik de jurk zo snel mogelijk in mijn kast zo dat het niet kreukelt.

Ik heb het laatste uur vrij dus ik zwerf maar wat door de school. Opeens hoor ik Snape en Draco, ik ga kijken waar ze zijn, ze staan pas een paar gangen verder! Dit is dus mijn tweede kracht ik kan goed horen. Achter een muurtje blijf ik staan en luister naar hun gesprek

Draco: dit mocht niet gebeuren ik moest Stacy beschermen. Snape: dat is je dan aardig gelukt. Draco: het spijt me ze was te knap! Maar ik pas wel op ik denk dat ik maar uit haar buurt blijf Snape: Je hebt het toch al verpest de Duistere Heer weet het al . Ho stop ! Duistere Heer? Ze praten nu over Voldemort! Draco: Kan ik er wat aan doen het was niet mijn keus op Dooddoener te worden! Snape: We moeten beter werken aan dat hij je hoofd niet meer in kan kijken.

Verder heb in het niet gehoord ik ben weggerend en zit nu in de wc na te denken wat ik zo net heb gehoord, Draco is een Dooddoener! Hij dient nu voor de Duistere Heer, maar dat wilt hij niet dus hij moet hem uit zijn hoofd houden. Dat was dus zijn geheim! Moet ik het hem vertellen dat ik het weet? Natuurlijk niet! Hij zal woedend zijn.

(2 dagen later)

Ik heb Draco deze 2 laatste dagen nergens gezien en ik begin me echt zorgen te maken na de les loop ik naar Korzel en Kwast om te vragen of zei weten waar Draco is, Sorry we weten niet waar Draco is zeg Kwast maar we moesten van hem dit briefje aan jou geven zegt Korzel, hij steekt het briefje naar me uit. Ik pak het bedank de jongens en loop weg in mijn kamer maak ik het briefje open

Stacy het was niet handig om met je om te gaan, Ik wil je niet meer. Het spijt me dat ik je valse hoop gaf. Ik heb je gebruikt. wil je alsjeblieft niet meer in mijn buurt komen?
Draco

Ik lees het over, meent hij dit nou ? Wat is het toch een klootzak ik begin te huilen. Hermione en Ginny komen binnen en lopen direct naar me toe, ik geef ze het briefje en ze lezen het, ze kijken allebei geschrokken en troosten me dat hij het helemaal niet waard was en dat je nooit een Malfoy moest vertrouwen. Het stelde me wel gerust. Meiden.... ik heb nu niemand voor de Kerstbal en ik heb mijn jurk al! Je gaat gewoon met ons bij als vriendin zegt Ginny, Hermione is het daar mee eens en ze lopen weer weg. Het doet me wel echt pijn wat Malfoy me heeft aangedaan. Hij heeft me gewoon gebruikt! Hij zal het bezuren! Als hij het kan dan kan ik het ook. En ineens heb ik de perfecte plan. Ik ren naar de toren van Gryffindor en ik leg mijn plan uit aan Harry,Ron, Hermione en Ginny ze vinden het een fantastisch plan. Dit wordt zoete wraak!

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now