012|Wraak

341 16 8
                                    

Ik sta voor de spiegel ik heb echt heel slecht geslapen ik moest hele tijd aan Draco denken, ik heb wallen onder me ogen en allemaal rode vlekken van het huilen. Ik doe er snel wat make-up over heen zodat ik er weer fris uitzie.

Vandaag neem ik wraak op hem, ja ik weet het ik ben nu echt anders dan de echte kant maar ik zit nog steeds in Slytherin hè dus ik heb ook een duistere kant.

Ik loop naast Harry en we bespreken onze plan door. Ik kan niet wachten totdat ik de gezicht van Malfoy zie. We zitten bij Toverdranken ik zit niet naast Malfoy maar naast Ginny ik mocht bij haar zitten want ik wou dan ook echt niet naast hem! Hij dacht waarschijnlijk precies hetzelfde want hij ging bij Blaise zitten.

Toen de les voorbij was liep ik hand in hand met Harry naar buiten. En hier kan onze wraak beginnen. Ginny: Jullie zijn echt zo schattig koppeltje! Hermione: Ben je die Malfoy al weer vergeten? Ik: Natuurlijk al lang! Ik heb Harry en hij is veel beter! Ron: Stacy is back!. *Harry en ik kussen elkaar heel lang* als we klaar zijn zie ik net Malfoy woest weglopen hij is woest heel woest maar ook gebroken ik voel het. We geven elkaar een high five en gaan dan weer terug naar onze eigen kamers. Ik zit in de bibliotheek daar is het lekker rustig. Ik begin hardop tegen mezelf te vloeken. Verdomme Stacy wat heb je nu weer gedaan, lekker hoor nu ben je hem voor altijd kwijt ik haat mezelf wat heb ik gedaan! Ik heb de liefde van me leven zo laten gaan Verdomme nog aan toe. Als ik klaar ben hoor ik ineens een geluid even dacht ik dat ik Malfoy zag maar dat kan niet. Vervloekt! Nu begin ik ook nog gek te worden. Ik ga terug naar me kamer en val huilend in slaap.

Draco pov.

Verdomme ik heb het helemaal verpest! Ze zat zo net tegen haar zelf te vloeken ik heb alles gehoord, ik wou dat ze het meende van Potter en dat ze me vergat. NATUURLIJK WIL IK DAT NIET maar ik heb geen keus! Ik moet haar beschermen. Dat ze Potter kuste was alleen maar om mij jaloers te maken en het is haar ook echt gelukt ik ben boos op mezelf. Wat voor leven heb ik? Waarom kan ik niet gewoon gelukkig met Stacy zijn, maar nee het leven haat me, VERDOMME

Sorry voor korte hoofdstuk! Volg mijn vriendin larakalsbeek haar boek is geweldig! Het gaat over onze vriendenclubje op school maar dan met andere namen. Ik speel Lily daar in!

Can't Trust YouWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu