017|Ik zie sterretjes

307 18 2
                                    

We storten zo neer ik doe mijn ogen dicht....
De dame mag me wel los laten, hoor ik ineens iemand zeggen ik doe mijn ogen weer open. We staan weer op de grond ik leef nog! Gil ik. Natuurlijk leef je nog je dacht toch zeker niet dat ik je neer liet storten zegt Malfoy geef toe je vond het heel eng je was bang. Ik bang? Ik ben nooit bang zeg ik, ik weet dat het een leugen is en dat weet en ziet hij ook. En je vond het zeker fijn dat ik je heel stevig vasthield zeg ik zachtjes, heel fijn antwoordt hij. Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen ik ben nu aan het blozen. Ik pak zijn hand en we lopen naar zijn kamer.

We liggen op zijn bed te zoenen, hij trekt mijn T-shirt uit, ineens stopt hij. Wat is er? vraag ik hem. Ik kan dit niet, ik wil niet dat je hier later spijt van gaat krijgen. Waarom zou ik spijt krijgen? Omdat ik een dooddoener ben en een verader, wil je alsjeblieft je shirt weer aan doen het is nogal afleidend. Ik doe mijn shirt weer aan en sta op ik loop naar zijn kant en fluister: Ik heb je toch al gezegd dat ik van je hou en je nooit meer in de steek ga laten? Ik ga nu douchen, en jij gaat nadenken oké ? Hij knikt, ik geef hem een kus en loop naar de douche en ga onder de warme straal staan. Ik doe wat shampoo in mijn haar en spoel het vervolgens weer uit, ik droog me af en ga mijn haar föhnen. Als ik vervolgens de badkamer uitloop ligt Draco op het bed zonder shirt en een korte broek aan, wil je je shirt en jeans weer aandoen het is nogal afleidend zeg ik. Hij glimlacht en ik ga naast hem liggen op het bed ik ga tegen hem aan liggen en val zo in slaap.

Midden in de nacht maakt Draco me wakker, wat is er? Vraag ik hem, ik moet je wat laten zien antwoordt hij terug.
In mijn pyjama loop ik achter hem aan naar buiten hij heeft ze bezem weer vast en ik heb een trauma aan dat ding gekregen de laatste keer dat ik daar op zat liep het bijna fout af BIJNA, hij gaat erop zitten en ik klim achterop en hou hem stevig vast. Hij stopt en land weer neer op het dak van Hogwarts. Ik kom hier altijd als ik gestrest ben vertelt hij, de sterren zijn zo mooi en kalmerend dat ik er vaak naar kijk hij kijkt omhoog. Ik volg zijn voorbeeld en inderdaad de sterren zijn beeldig. We gaan allebei zitten. Draco het is hier zo mooi Fluister ik Ik weet het Fluistert hij terug en geeft me een kus op mij hoofd. Hij streelt mijn wang en ik kijk recht in zijn ogen die in het maanlicht prachtig twinkelen hij legt zijn beide handen op mijn beide wangen en kust me lang zacht en teder. Ik hou van je, ik hou ook van jou. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij slaat een arm om me heen. En zo blijven we zitten kijkend naar de sterren alsof wij nog de enige mensen zijn op deze wereld.

Sorry voor de korte hoofdstuk, ik probeer de volgende langer te maken! Hou van jullie allemaal Xoxo♥

Can't Trust YouOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz