010|Gevraagd?!

380 18 19
                                    

Ineens voel ik 2 sterke armen om me heen
Ik schrik....

Draco Malfoy wil je dat alsjeblieft niet meer doen! ik schrok me rot zeg ik terwijl ik een beetje zit te trillen van de schrik. Malfoy vond het vast grappig want hij ligt in het gras te lachen, ik zal het nog wat erger voor hem maken dus ik spring op hem en begin hem te kietelen hij is veel sterker dus hij draait me om en nu zit hij op mij en kietelt hij mij, ik kan niks doen want hij is veel te sterk dus ik schreeuw Genade Genade! Lachend komt hij van me af en ik por hem in zijn zij. Ik voel zijn geluk door mijn aderen stromen. Waarvoor moest ik komen vraag ik. Ik heb je hulp nodig zegt hij serieus. Tell me. Nou binnenkort is het Kerstbal en ik wou graag een bijzondere meisje meevragen maar ik weet niet zo goed hoe, ik ben bang dat ze nee zegt en dat ik de vriendschap dan verpest we hebben laatst voor het eerst gekust en ik denk dat ze er spijt van heeft.

Ineens voel ik me een beetje misselijk hij heeft met iemand gekust? Waarom vraagt hij mij dit maar toch geef ik antwoord, Ik zou het gewoon vragen ik denk wel dat ze ja gaat zeggen wie wil er nou niet met jou naar het bal zeg ik een beetje jaloers. Okeey dan, dan ga ik het haar nu vragen. Veel plezier zeg ik teleurgesteld.

Draco Pov.

Ze ziet er teleurgesteld uit wat nou als ze nee zegt? Toch moet ik het proberen want stel dat ze ja zegt? Dan heb ik mijn kans verkloot. Stacy wil jij met mij naar het Kerstbal? Verschrikt kijkt ze op had je het de hele tijd over mij? Vraagt ze. Ja ik had het de hele tijd over jou, wat is je antwoordt? Ja natuurlijk ga ik met je naar het bal!!! Ze kijkt me blij aan en zegt dan, ik had geen spijt van die kus hoor ik dacht juist dat jij er spijt van had.... ik? Vraag ik verbaast, natuurlijk heb ik er geen spijt van! Haar lach wordt breder. En ze komt dichterbij

Stacy Pov.

Hij heeft mij net gewoon voor het bal gevraagd! Ik kan het niet geloven. Ik kom dichterbijer en ik ruik zijn mint adem weer ik kus hem zachtjes en teder en hij doet hetzelfde en algauw wordt het wat ruwer. Hij glimlacht tussen het kussen door en ik voel het vanbinnen.

(Eenmaal terug in haar kamer)

Wacht?! Ik moet nog een jurk kopen! Snel ren ik naar de kamer van Hermione, ik ken het wachtwoord en gelukkig mag de Dikke Dame mij ze vind het jammer dat ik niet in Gryffindor zit! Ik storm bij Hermione naar binnen zonder aan te kloppen en ze schrikt op uit haar boek. Hermione ik heb echt je hulp nodig! Malfoy heeft me gevraagd voor het Kerstbal en ik moet een jurk! Meteen staat ze overeind heeft hij je gevraagd? Oowh dat is zo fantastisch! Trouwens ik ben gevraagd door Ron! We gillen tegelijk. Ik ben zo blij voor Hermione ze is al lang op Ron verliefd en nu gaat ze met hem naar het bal! Hermione,Harry en Ron weten alles al van Draco dat we gekust hebben enzo ze waren het er eerst niet mee eens maar daarna begrepen ze me. Ik moet ook nog een jurk dus dan kunnen we morgen gaan zegt ze. We geven elkaar een knuffel en ik ga weer terug naar mijn eigen kamer, ik heb zo zin in morgen!

Welke kleur wordt de jurk van Stacy en welke kleur van Hermione ? Raad maar! Ik weet het al. Xoxo ♥

Can't Trust YouWhere stories live. Discover now