22

1.8K 91 67
                                    

*Luistert naar de Circle of Life van de Lion King*

Voorzichtig veeg ik de tranen van mijn wangen en duw mezelf terug op met brandende ogen en rode kaken. Ik bekijk mezelf in de spiegel met een afschuwelijk gevoel van afgunst en trek mijn kleren uit. Ik zuig mijn adem naar binnen wanneer de blauwe plekken en schaafwonden zichtbaar worden.

De rechterzijde van mijn buik is blauw net zozeer als mijn kaak en mijn rechterarm. De sneeën op mijn wang en schouder genezen al behoorlijk goed, maar er staan nog steeds rode striemen op mijn polsen en enkels door de touwen en kettingen.

Ik zucht en draai me van de spiegel weg terwijl ik de kraan van de douche opendraai en de vochtige, warme lucht verwelkom. De hete waterstralen zijn een meer dan welkome gast en ik sluit mijn ogen en was al het vuil uit mijn haar en van mijn lichaam af.

Een zachte klop op de deur doet me verstijven van angst en ik zet de douche uit en graai een grote handdoek van de wastafel en draai die rond mijn lichaam terwijl ik me naar de op slot gedraaide deur begeef.

"Wie- wie is daar?" vraag ik zenuwachtig terwijl ik een kleinere handdoek met mijn haar verwikkel.

"Victoria? Ik ben het Alex, maar er zijn-" Ik open de deur en trek Alex mee naar binnen voordat hij zijn zin kan afmaken. Een gespierd uitziende junkie wil Alex terug naar buiten trekken, maar ik sluit de deur al terug en draai opnieuw op slot.

"-wachters bij me," maakt Alex zijn zin af nadat hij tot stilstand komt tegen de wastafel. Door de hete stoom parelt er zweet op zijn voorhoofd en piekt zijn ravenzwarte haar een beetje.

"Je hebt het warm," constateer ik een beetje vaag, "trek je T-shirt uit."

Alex haalt een hand door zijn blinkende haar en kijkt me een beetje gênant aan. "Nou..."

"Doe nou maar gewoon," wuif ik zijn gegeneerde houding weg.

Alex haalt zijn schouders op en trekt zijn donkere T-shirt uit waardoor zijn gespierde bovenlijf tevoorschijn komt. Een diepe snee waar hechtingen in staan genaaid staat op zijn geribbelde buik. "Ik- euh... Wow," stamel ik een beetje verlegen en ik vervloek de rode schijn op mijn jukbeenderen.

Alex glimlacht naar me waardoor hij eruitziet als een fotomodel dat recht uit de reclameboekjes voor ondergoed komt. Een vonkje bloeit open in mijn borst en een fladderend gevoel barst open in mijn buik.

"Dus," begint Alex, maar al snel haakt hij af als ik hem met een gegeneerde blik aankijk. Hij grijnst en trekt me naar zich toe terwijl hij voorzichtig de handdoek die in mijn haren zat gedraaid, losmaakt en teder over mijn bruine lokken aait. Ik duw me tegen hem aan, op zoek naar bescherming en genegenheid. Zijn huid voelt warm en naakt en hij ruikt naar zeep en een vleugje parfum.

Alex draait zijn armen rond mijn lichaam en houdt me vast alsof ik elk moment kan breken, wat eigenlijk ook zo is. Ik voel me zo kwetsbaar en klein tegenover zijn grote, gespierde borst en ik kijk naar hem op. "Luke heeft het weer gedaan," fluister ik terwijl ik met mijn vingers over zijn kin wrijf om mijn aandacht ergens op te vestigen.

Alex' spieren spannen op en hij trekt me steviger tegen zich aan. Zijn borstkas rijst wild op en neer van woede en een dikke traan loopt over mijn wang als de beelden van de vorige nacht over mijn netvlies trekken. Ik huiver en snak naar adem terwijl ik dikke tranen van schaamte en pijn huil. Alex neemt me steviger vast en kust mijn kruin terwijl zijn handen over mijn nek en rug aaien.

Courage©Where stories live. Discover now