Een nieuw verhaal?

1.4K 40 1
                                    

Neen, dit is geen clickbait-titel en ja, ik heb een nieuw verhaal!

Ten eerste, neen, het is geen genre dat ik altijd schrijf (thriller, etc.), maar een fanfictie. Weliswaar een fanfictie over Star Wars: The Force Awakens (Kylo Ren, Rey, Finn,... Remember?)

Als je nu al denkt, god nee ik lees dit niet graag en ik háát Star Wars, dan heb je het volste recht om dat te denken, maar misschien moet je toch maar eens een kijkje nemen *winky-eye*

Of als je iemand bent zoals mij en nu denkt, hmm interessant, en je eigenlijk stiekem toch wel houdt van Kylo's duistere pak en zijn übercoole lichtzwaard (dat rode zwart dat je in de trailer hebt gezien) dan raad ik je aan om ook een kijkje te nemen!

Mijn update-schema treedt in werking op 15 december (héél toevallig als je begrijpt wat ik bedoel) wat dus wilt zeggen dat er nu een preview online staat.

Het zou me groot plezier doen moesten jullie toch echt allemaal een kijkje nemen naar Fading Darkness en me laten weten wat jullie eerste indrukken zijn.

Ik weet het, ik weet het, het is een ander genre dan al mijn voorheen gaande verhalen, maar ik vind het toch wel leuk om het uit te proberen...

Hier een kort fragmentje van de preview:

FANFICTIE I: EPISODE VII
FADING DARKNESS

De oorlog tussen de Nieuwe Republiek en het Galactische Imperium blijft naslepen na de overwinning van de rebellen op Starkiller-Basis. Het einde van de langdurige oorlog die al miljoenen levens heeft geëist is nog lang niet in zicht wanneer Generaal Leia een reeks aanvallen doet op de schuilplaats van The First Order waardoor het Galactische Rijk in het nauw wordt gedreven.

Planeet aarde heeft al eeuwen geleden een overeenkomst gemaakt met de Galactische Republiek dat ze zich van de strijd afzijdig zou houden, tenzij het Galactische Imperium iets van hen nodig had. Honderden jaren heeft de aarde nooit meegestreden met de strijd van de afliggende sterrenstelsels tot de dag dat een onschuldig meisje de krachten van de Force ontwaakt. Supreme Leader Snoke en Kylo Ren hebben de ontwaking gevoeld en nemen Kate mee zodat ze het Galactische Imperium kan redden van de ondergang.

Kate krijgt een nieuwe naam en wordt voor moeilijke keuzes gesteld, maar ze is vastbesloten om nooit meer de Force te gebruiken. Haar verleden blijkt niet te zijn wat ze altijd had gedacht dat het was en haar toekomst wordt zorgvuldig voor haar uitgestippeld. Ze wordt rebels en keert zich tegen haar meester. Ze herwint haar vrijheid, maar staat nog maar aan het begin van een bloedstollend avontuur om te overleven en te overwinnen...

Ik hoop dat ik jullie toch wel een beetje nieuwsgierig heb gemaakt!

©Britt_02

Courage©Where stories live. Discover now