Dankwoord

1.5K 98 73
                                    

Voor mijn familie en cavia

Allereerst bedank ik jullie, de lezers. Bedankt om jullie zo in te leven en er voor te zorgen dat ik toch door ging, ondanks mijn pauze. Bedankt voor al jullie stemmen en (hilarische) reacties.

Ook wil ik jullie bedanken dat jullie me een tweede kans gaven en mijn verhaal terug tot #1 in mysterie/thriller stampten. Dankzij jullie is mijn verhaal een aanbevolen boek geworden, wat me echt ontzettend trots en dankbaar maakt.

Er is trouwens een specifieke reden dat ik het symbool ; gebruik op het einde van al mijn hoofdstukken. Een puntkomma wordt gebruikt door een schrijver wanneer deze een zin wilt beëindigen, maar er voor kiest het niet te doen. De schrijver ben jij en de zin is jouw leven. Het teken staat voor mentale gezondheid en zelfmoordpreventie, depressie, zelf pijniging en verslaving. Dat laatste wordt beschreven in mijn boek en ik heb al meerdere keren verteld (rechtstreeks en onrechtstreeks) dat drugs geen oplossing zijn. Dit symbool staat voor de moed, de liefde en de inspiratie om deze dingen te overkomen.
Meer informatie over de puntkomma: http://m.weekend.knack.be/lifestyle/radar/waarom-de-puntkomma-tatoeage-meer-is-dan-een-hipsterhype/article-normal-586045.html

De gif hierboven beschrijft jullie relatie tegenover Naic en Vex. Alex werd pas in het 'gedoemde' hoofdstuk een snitch dus daarvoor was hun relatie echt. Anyways, ik vind Naic ook leuker hoor (winky-eye).

Veel van jullie hebben me gevraagd of ik een vervolg ga schrijven. Mijn antwoord daarop is neen en de hele simpele reden daarvoor is dat wanneer Luke opnieuw zou vrijkomen, zou alles heel cliché worden en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan. Wie weet ooit wel, maar op dit moment nog niet.

Er zijn ook mensen die me hebben gevraagd of er een nieuw verhaal komt. Ik heb nog een paar verhalen rond dit thema in kladversie staan, maar ik durf niet met zekerheid te zeggen dat ze ooit online komen. Ik ben wel bezig met een ander boek, maar dat is een heel ander genre dan dit (fanfictie). Ik heb een tijdje getwijfeld of ik een alternatief einde zou schrijven, maar ik stop mijn boek hier. Ik zou op zich wel een andere wending aan het verhaal kunnen geven waardoor er meer hoofdstukken zouden kunnen komen en het epiloog nog lang niet in zicht is, maar dan zou ik mijn boek uitmelken en zouden de kwaliteit en de originaliteit van mijn verhaal dalen. En dat wil ik absoluut niet. Dus dat is ook meteen de reden dat mijn verhaal hier is gestopt. Het verhaal schrijft zichzelf en het heeft gekozen om hier te stoppen en niet meer verder te gaan.

Het doet pijn om te weten dat door deze beslissing mijn boek stilletjes aan zal sterven en zich in de onderbuik van Wattpad zal bevinden en nooit meer het daglicht zal zien. Er zal over een paar jaar niet meer op gestemd worden en niet meer op gereageerd worden. Hij zal geen reads meer bij krijgen en mensen zullen hem vergeten. Dat doet pijn, maar het zij zo.

Ik heb me ontzettend geamuseerd om dit verhaal te creëren en mee in jullie enthousiasme te worden gesleurd. Jullie waren absoluut een fantastisch publiek om mijn verhaal met jullie te delen.

Als waardig afscheid van dit verhaal alvorens hij tragisch aan zijn einde zal komen, zou ik jullie willen vragen om allemaal massaal Naic is real te reageren en een stem achter te laten. Laat me weten dat jullie mijn boek nooit zullen vergeten en af en toe stiekem nog eens aan Vic, Luke, Nash, Alex, David en alle anderen zullen denken.

Bedankt om deel uit te maken van dit verhaal.

Speciale opdragingen:
immortaldances
HeavenlyBookz
kroepoekxoxo
ThrillerTopper
Rani1999
paisli_
ox-secret-x
FauxQueen
Framb00sje
roosje920
XYoussX

Liefs, Britt.

Courage©Where stories live. Discover now