~1~

25K 426 10
                                    

Christie

„Christino!" „No?" Vyšla jsem z pokoje a ohnula se přes zábradlí. „Co chceš?" „Pojď dolů!"
„Hned přijdu." Vrátila jsem se do pokoje. Lucas se zašklebil a pohoršeně pohlédl na rozkrok.
 „Ta fakt ví, kdy se vrátit." „Hned se vrátím a o tohle se postarám." Přejela jsem dlaní přes jeho rozkrok a odspodu se ozval znovu matčin hlas. „Christino!" „No jo!"

„Co je? Hoří?" Zarazila jsem mezi dveřmi. „Ty tu máš Lucase?" „Jo, problém? Tohle je jako kdo?" Sjela jsem od hlavy k patě vysokého, černovlasého muže. V uších měl náušnice, triko bez rukávů odhalovala potetované paže, na tváři několika denní strniště a rty měl zkroucené do nic neříkajícího úsměvu. Vlasy po bocích vyholené a tmavé, hluboké oči.

„Snad jsem ti jasně řekla, že chci, abys dnes byla doma sama!" „Lucas jede zítra pryč, neuvidíme se skoro měsíc!" „Katastrofa." Matka se pobaveně ušklíbla a vklouzla pod mužovu paži.

„Christino, tohle je Zayn. Můj přítel." „Přítel? Na kolik nocí?" „Christino!" Ušklíbla jsem se a chlap se pobaveně uchechtl.

„Randím s tvou mámou už pár měsíců." „Pár, jsou dva." „Něco přes dva." „Fajn, těší mě, ještě něco mi chcete?" „Lucas před večeří zmizí! Zayn tu zůstane, chci, abyste se poznali." „Může poznat snad i Lucase!" „Drew, to je v pohodě. Rád ho poznám, když se budeme vídat častěji." „Jak jako častěji?!" „Budeme se stěhovat. K Zaynovi." „Uh, nejdeš na to hopem? Vadí ti, když tu Lucas jednou za měsíc přespí, a to jsem s ním přes rok, zatímco ty, se chceš stěhovat k chlapovi, po pár měsících?!" Nečekala jsem na odpověď a rozběhla se do chodby.
Zabouchla jsem za sebou naštvaně dveře a zamkla.

„Co má za problém?" „Mám nového tatínka." „Zase?" Lucas vybuchl smíchy a já už naprosto laxně, těžce flegmaticky, trhla rameny. Zvykla jsem si... Od mala jsem měla tatínků víc, jak padesát. Jen ten pravý nikde...

„Pojď ke mně, vyšukám ti myšlenky na matku z hlavy." Se smíchem jsem se nechala stáhnout pod něj a za pár chvil neřešila, že je někdo doma...

„Tohle si vyříkáme, rozumíš?! Chováš se jako děvka!" Syčela mi matka do ucha, když jsem pomáhala chystat večeři.
Ten její nabíječ seděl v obyváku společně s Lucasem a tlachali o fotbale.
„Nech ji, maj se rádi, tak ať si užívají, ne?" S odporem jsem se dívala, jak borec omotal kolem boků matky silné paže a věnoval mi pohled. Pozvedl obočí, nakrčil ret a sjel mě od hlavy k patě uznalým pohledem. Věnovala jsem mu škleb a hodila mu do rukou utěrku.
„Zayn ti určitě rád pomůže!"

Večeře byla šílená... Matka se na toho svého pořád lepila, strkala mu jazyk do pusy a dostávala hysterické záchvaty ve chvíli, kdy mi chtěl dát Lucas pusu... Šílela jsem z ní a zmizela nahoře dřív, než oni dojedli.
Slzavé údolí o dvě hodiny později. Lcuas mi sliboval, že mi hned zavolá, jak přistane v Chicagu a pokusí se, vrátit se dřív. Proklínala jsem matku, že mi nedovolila letět s ním a v pokoji padla do postele ubrečená, naštvaná na celý svět.

„Včera jsme nezačali moc dobře." Pochybovačně jsem pohlédla na Zayna. Stál ráno u dveří na terasu z kuchyně, jen v osušce kolem boků a kouřil. „Nemám zájem něco napravovat." „Tvá matka mi toho o tobě moc neřekla..." „Určitě ti ale řekla, jaká jsem... Tak pak jistě máš představu, jaká jsem děvka." „Věrná holka je děvka, odkdy?" „Proč jsi s ní?!" Vylítlo mi to dřív, než jsem stihla zapřemýšlet. Pokrčil zádumčivě ret, trhl ramenem a měl se k odchodu. Při procházení kolem mě, mi věnoval drzý úsměv a se syknutím jsem nadskočila. Na zadku mě pálil otisk jeho dlaně.

„Mimochodem, krásně při šukání křičíš." Ozvalo se z haly. Otočila jsem se jejím směrem, s pokleslou čelistí.

„Čau!" „Ahoj, Triss..." Dosedla jsem do lavice a složila se na ni.
„Že ses nepochlubila." „Čím?" „Novým, sexy tatínkem. Má máma potkala tvou včera večer, když venčila Aarona... Prej je to fakt kus. Náš táta málem prasknul žárlivostí. Pokérovanej od hlavy až k patě, vymakaný svaly, strniště a ty oči..." „Nevypadá špatně." „Ale no tak, rozveď to! „Triss... Jestli ho chceš vidět, pojď po škole k nám." „Okey!"

„Bože! Stačilo by kývnout a měl by mě svlečenou v posteli." „Triss..." Protočila jsem panenky a zabouchla za námi dveře pokoje.
 „Nezapomínej, že svou chloubu strká do matky, blah." „Nebuď nechutná! Vsadím se ale, že má v boxerkách minimálně, hmm, dvacku! Ne-li víc... Představ si, že zvedneš oči aby ses podívala do tváře toho, co tě šuká a setkáš s jeho očima a v klíně tě bude tlačit parádní pták." „Třeba ho má malýho..." „Chris, zlato, všichni víme, jaká je tvoje matka... Ten malý péro určitě nemá." „Změňme téma, tohle je fakt šílený." „Okey, ale jestli ho někdy uvidíš bez boxerek, poskytneš mi info." „Fajn..." Pokojem se rozlehl výbuch smíchu.

Přesně za týden, jsme se stěhovali a vrátil se i Lucas, překvapivě. Matka na den odjela, něco pracovně zařizovat, já se vztekala, že Lucasovi něco akutně přišlo na den, kdy mi měl pomoct se stěhováním. S Triss a Zaynem, jsme balili naše věci, já celou dobu protáčela panenky. Triss vzdychala nad Zaynovým tělem a neustále mu hleděla na rozkrok.
 
S úžasem jsem se procházela po jeho domě. Byl dvakrát tak velký, jako náš a jedním slovem, luxusní. 

Ze svého nového pokoje jsem byla nadšená a Triss mi šeptala do ucha, že bych měla sekat latinu a být hodná holka, abych si tatínka předcházela... No, nevím jestli mu udělala ráno snídaně takovou radost, ale mě další ráno čekal na nočním stolku balíček, který ukrýval nový Iphone...

*****************************************************
Nevím, jak často budu přidávat... Ale jen taková ochutnávečka, pro natěšení se (třeba) :o) 
♥♥♥

Little SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat