~27~

13.1K 329 6
                                    

Christie

Vše, co se mnou dělal, jsem si užívala. Nechtěla jsem, aby něco vynechal, aby něco urychlil... Klečela jsem u jeho kolenou, rval mi penis do úst a já se nemohla nabažit.
Nevadilo mi, že ze mě dělá děvku, že se skoro nemůžu nadechnout, za to co jsem cítila, mi to stálo. Byla jsem rozhodnutá dělat mu děvku kdykoliv, si o to řekne. Chtěla jsem udělat vše, o co by si řekl.

Vychutnávala jsem si jeho velikost, chuť, vůni... Bylo to zvrácený, ale já si to zamilovala.

Prostředí jeho pracovny onen fakt jen umocňovalo. Dřevo, tmavý nábytek, pohodlná sedačka... Doufala jsem, že tady do mě znovu pronikne, že mě nikam neodnese. Potřebovala jsem ho v sobě a chtěla jsem ho tady.

„Chci tě v sobě." Jeho prsty mi nestačí. Ne teď. Jen se usmál a kývl. Ale stále mi to dělal rukou. „Prosím! Udělám cokoliv, jen mě ošukej. Potřebuju tě v sobě, chci tě." Dala jsem mu pusu a zoufale zašeptala, že mu pak nastavím zadeček.
„Potřebuju tě, ničíš mě." Jsem k smrti zoufalá...
Usmál se, políbil mě a na zadečku jsem ucítila jeho ruce. Podíval se na svůj ztopořený penis a drze se usmál. Spokojeně přivřel oči, když jsem jej chytila a navedla do sebe.
Špička penisu a moje nadrženost vygradovala.
Kdybych se nebála prvotní bolesti, nabodla bych se ihned. Pomaličku jsem na něj nasedala, kňourala jsem, on měl ve tváři výraz čiré spokojenosti, vítězství... Vzdychnutí do rtů nahradil dokonalý polibek a konečně jsem ho měla v sobě celého.

Otevřela jsem oči, které jsem musela zavřít. Tolik arogance v očích ještě neměl. Usmál se, olízla jsem si rty, což sledoval s velmi spokojeným úsměvem a oplatil mi polibek.
Líbali jsme se, chytil mě za boky a slabě se pohnul. Tělem mi projela bolest a slast...

„Netrap mě!" „Jsi spokojená?" Držel mě za zadeček, určoval tempo a já byla schopná jen sténat. Ležela jsem mu na rameni, chvilkami byla schopná být vzpřímeně a dívat se mu do očí.
Brouknu na souhlas, oplatím mu polibek a zachytím jeho ruce. Je řada na mně.

Každý pohyb, si užívám. Smím dělat co chci, jen mě drží za ruce, sleduje moje tělo a slastně sám sténá. Snažím se mu dát vše tak, jak to má rád. Je spokojený, vrčí, pohledem mě skenuje a po hrudi mu stékají krůpěje potu.

„Ne...Prosím! Ještě chvilku." Zoufale na mě pohlédne, ale kývne. Snaží se, nechce sám sobě dopřát orgasmus a mě naplnit, jen pro naše společné vyvrcholení, ale trvá to a on mi omluvně do úst zavrčí, že se omlouvá.
Zase mě drží, tvrdě mě na sebe stahuje, bolí to, ale nechci aby přestal. Líbí se mi to, miluju to...
Budu se velmi divit, jestli zvládnu zítra mluvit, křičím pomalu do ochraptění a on se soustředěným výrazem v posledních sekundách přitvrdí.
Spokojené zachrčení z jeho úst prolne moje spokojené zakňourání. Nazvedla jsem se, vyklouzl ze mě a s nevinným úsměvem jsem mu pohlédla do tváře. Vyteklo ze mě jeho sperma, dopadlo mu na penis a on se jen pobaveně usmál.
Hryzl se do rtu, když jsem s provokativním úsměvem na něj pohlédla, sáhla si do klína a chtěla jej pozlobit. Jenže jsem to nestihla. Ozvalo se lupnutí kliky, dveře se prudce otevřely a ve mně vše ztuhlo.

„Za-" Vytřeštila jsem na něj oči. Za zády jsem měla šokovanou matku. Prsty, které jsem měla stále v sobě jsem vytáhla a pak se otočila.

„Ty-ty děvko!" Přestala jsem myslet, vytáhla jsem se na nohy a prsty, na kterých spočívalo Zaynovo sperma jsem si bez jediného zaváhání strčila do úst.

„Kde je Lucas?" Pobaveně jsem se usmála a udělala dva kroky kupředu. Pohovka vrzla, Zayn se vytáhl na nohy a objevil se za mnou, překryl můj klín i prsa svýma rukama, on se chránil mým tělem.

„Ale, nějak brzo, ne?" Posměšně se uchechtl. Něco mi našeptávalo, že i kdybych neřekla, že chci aby o nás věděla, on to chtěl.
„Ty hazjle! Co si o sobě myslíš?! Šukáš tuhle couru?!" „Řekla děvka." Nedala jsem šanci Zaynovi odpovědět. Dívala jsem se na matku a měla chuť ji zabít.
„Kde je Lucas? Ošukal tě a šel se osprchovat domů?" „O čem to mluvíš?!" Znejistěla, vytřeštila oči Zaynovým směrem a on se jen uchechtnul. Políbil mě na rameno, obešel mě a chytil ji za rameno.
„Obleč se." Kývla jsem, když jsem vyšla z pracovny, mířil zpět ke mně. Matka se třepala u schodů, dívala se kamsi před sebe a mně přišlo úplně normální, že se před ní producíruju nahá i se Zaynem.
Natáhli jsme na sebe oblečení a ji našli v obyváku. Držela v rukou mobil a sotva jsem se nadechla, spustila ona.

Ječela, že tak to nenechá, že Zayn půjde sedět za sex s mladou a já budu litovat dne, kdy jsem se narodila. Tentokrát mě předběhl Zayn.
Matka skončila naražená na zdi, Zayn tichým, o to ale víc výhružným hlasem začal promlouvat, ona se klepala a moje chuť se ji pomstít, pomalu mizela.
Takový strach, co měla ona v očích, jsem nikdy neviděla. Zaynovi výhružky ji děsily a tiché zavrčení ke konci, že by mohla přijít k smrtelné nehodě ji vyděsí ještě víc.
Ostatně, děsí to i mě, svým způsobem. Nikdy, za celou tu dobu, jsem v Zaynově tvářila neviděla takové... Skoro až čiré zlo.

„Chceš se pomstít?" Pustil ji a přešel ke mně. Schoval mě svou postavou a já zlomeně zavrtěla hlavou.
„To je dobře, miláčku, od toho tu jsem já." Dal mi pusu, ukázal mi záda a já se k němu přitiskla. Zase byl tím hodným.
 Opakoval matce, ať vezme svoje věci a vypadne a opováží se někdy vrátit do mého života. 

************************************************
No, měla být... Jenže okolnosti ji donutily se vrátit, ale o tom až v další kapitolce :o) =P

Ááá, děkuji za komentáře! :o) ♥♥♥

Little SecretWhere stories live. Discover now