~29~

12.6K 340 12
                                    

Christie

Dívala jsem se, jak pohybuje ústy. Zayn se za mnou napínal, svaly měl zaťaté a když skončila monolog, byl u ní a vrčel ji do tváře, že na toto nikdy nepřistoupí.
Mně se začínal hroutit sen, co jsem si v hlavě stvořila po společných momentech se Zaynem a měla pocit, že umírám.

„Nikdy! Na toto nepřistoupím!" „Budeš muset, jestli ji miluješ! Jinak tě nahlásím, zničím ti život. Jako zpěvák skončíš!" Třásla jsem, děsila se chvíle až Zayn odpoví.

Otočil se, setkala jsem se s jeho pohledem a sklopila hlavu.

„Kvůli mně svůj život zahodit nemůžeš..." „Mýlíš se." Zaječela jsem. Matka upadla, držela se za tvář a Zayn ji násilně vytáhnul na nohy.

„Její tetování skrývá jizvy! Nejsem slepý! Mám toho tolik, co proti tobě můžu použít! Vypadni z našeho života, jinak budu já ten, co tě zničí. Za toto, si můžeš sama! Já se nebudu starat o parchanta! Moje to není," Posměšně se uchechtl.
„S tebou bych dítě nechtěl. Aby z něj pak, nedej Bože, vyrostla kurva, po matce... To bych ji pak raději zabil, než abych se díval, jak roztahuje nohy za prachy! Je to toho zmrda! Jsi zpátky, protože tě poslal do prdele! Myslíš si, že když jsi nás viděla šukat, tak se teď budu bát?! Omyl Drew, nebojím se! Půjdu s pravdou ven, nemám problém přiznat, že jsem svou přítelkyni podvedl s její dcerou a dodat, že toho nelituji a vztah s mladou holkou je pro mě něčím nádherným, protože tahle malá holka je na rozdíl od matky věrná! Drew, jak se budou tvářit ti, co tě znají jako pracovně vytíženou matku, až vypustím do světa, jaká jsi kurva a že ty mě osočuješ, že já šukal tvou dceru, zatímco ty, sis nechala udělat parchanta od borca, který ještě pár dní zpět byl oficiálním partnerem tvé dcery?"

Matka má v očích vztek, ale prohru cítí.

„Napadl jsi mě!" „A kdo ti to dosvědčí?" Zašeptala jsem unaveně a opřela se o komodu. V tu chvíli byla pryč, utekla a já se sesunula k zemi.

Dívala jsem se do blba, do neurčitého bodu na zdi a Zaynova objetí jsem si všimla až po chvíli. Schoulila jsem se u něj, pevně mě objal a zašeptal, že mě jen na chvilku pustí a hned bude u mě. Ta chvilka trvala asi pět minut, zamknul dveře, které ona při odchodu odemkla a pak se rozběhl po přízemí domu. Něco hledal, bylo mi to jedno. Hlavou mi jelo jen to, že má matka čeká dítě, mého sourozence, jehož otcem je Lucas.

Otřásla jsem a vytáhla se na nohy. Doplazila se do pokoje a hledala mobil. Svítila mi tam zpráva, od Lucase.

„Miluju tě, let jsem musel odložit, poletím pozítří. Neuděláme si pěkný zítřek?" Tato sms přišla ve čtyři.
„Mluvil jsem se Zaynem, že máš něco s mobilem, tak to zkouším... Doručenky sms chodí... Kde jsi?" Půl páté.
Lekla jsem se, když mi telefon zavibroval náhle v dlani.
„Byl jsem s Mattem a Jonasem ve fitku, dali jsme si do těla... Jsi doma? Baby, proč mi neodpovídáš? Mluvil jsem s Triss, jestli s ní nejsi, nebyla jsi. Děje se něco? Můžu se stavit? Potřebuju tě vidět a hlavně, miláčku, chci tě pořádně ojet, abys neměla absťák... Ten kokot je doma?"

"Chris?" „Kde jsi byl?" Zvedla jsem oči k Zaynovi. Odlepil se od zárubní a přešel ke mně.
„Všude jsem zamknul... Klíče nechal v zámku, hledal jsem, jak se sem dostala." „A?" „Terasa... Jsem šulin." Ušklíbl se a zamračil se. „Děje se něco?" Hystericky jsem se rozesmála a vytáhla se na nohy.

„Ošukal jsi mě a ve chvíli, kdy ze mě teklo tvoje sperma, na nás zírala moje matka, tvá již ex. Ječí po nás, že tě zničí, ty ji řekneš, že ti to je v podstatě jedno a ona vytáhne těžký kalibr v podání dětska... Jehož otec mi říkal „Lásko, miluju tě, jsi moje jediná". Haha... Ironie života... Zayne!" Zatřásla jsem s ním a zabořila mu tvář do hrudi.
„Co když, tě opravdu zničí? Lidi tě přestanou mít rádi, ztratíš fanoušky... Hudba pro tebe znamená moc, plánovala jsem si, jak mě vezmeš na koncerty a... Co když-" „Oni mě přestanou mít rádi a i ty?" „Cože?" „Je mi jedno, cokoliv, co udělá vůči mé osobě. Ale jestli ublíží tobě, tak ji já zničím. Je mi jedno, jestli přijdu o fanoušky, jestli se moje desky přestanou prodávat a jestli už nezazpívám veřejně ani jednu sloku ale není mi jedno, že bys mě teď poslala do prdele. Ona je pryč a my? Ukolébáš mě k falešnému pocitu, že tu spolu budeme žít a až v noci usnu, tak někam utečeš? Ji nechceš vidět a mně z života utečeš kvůli strachu o mou pěveckou budoucnost?"

Sklání se, hladí mě po tváři a na rtech mu sedí něžný ale zoufalý úsměv.

„Ne... Nevzdám se tě! Máš-máš pravdu... Je jedno, co udělá, jak to udělá... Ona na to pak dojede." „Nejsi pod zákonem, nemůžu jít do vězení za sex s nezletilou a tebe mi nikdo nevezme. Zavolám právníkům, pořešíme, aby tě zplnoletnili. A nemysli si, nejsi pro mě jen věcí... Chci abys měla vzdělání, školu si doděláš. Když já ji nemám, tak ty jo... Zabezpečím tě, na brigády kvůli kapesnýmu tě nepoženu, to fakt ne." Uchechtla jsem se a pohladila jej po tváři.
 „Chris, mám tě fakt rád, opravdu... Asi to bude teď pár dní těžký, ale to zvládneme, hm?" „Jo... Jen... Je tu ještě jeden problém." „Jaký?" „Lucas." Podala jsem Zaynovi mobil, četl, tvář se mu stahovala do vzteklé grimasy a najednou začal ťukat odpověď.

Balancovala jsem na špičkách a dívala se, jak tam skáčou slova.

„Přijď tak za půl hodiny, jo, je doma. Ale on ti snad v ničem vadit nemusí."

Zvedla jsem nejistě oči a on se sklonil. Jen si s ním promluvím, nic víc." „Žádné facky?" „To nemůžu slíbit, ale začnu určitě slovy." S uchechtnutím jsem jej objala. Sevřel mě v náručí a otřel se mi bradou o čelo.

„Lituješ?" „Ne." Bez zaváhání jsem zvedla hlavu a usmála se. „Nikdy nebudu litovat. Jsi ten, co mě má rád-" „Co tě miluje." Skočil mi do řeči a já se pitomě usmála.
„Co mě miluje a já miluju jeho. Nedovedu si představit a nejsou to jen hloupé řeči, že bych teď odešla a za pár minut se k tobě chovala jinak, nebo ty ke mně. Ani si neumím představit, že by kluk, co by mě držel v náručí, byl můj vrstevník. Já vím, že jsou mezi námi roky, ale... Komu na tom záleží?" „Nám ne... Jsem pako, umím být horší jak puberťák a ty, nepochybně, umíš být za mladou dámu, tak proč řešíme věk, holčičko?" Usmála jsem se a on mě najednou, naléhavě vzal za bradu a sklonil se.

„Ty s ním mluvit nebudeš, rozumíš? Já to s ním vyřeším." „Nemám odporovat, že?" „Ne."

Seděli jsme v obyváku a já si přišla divně. Zayn se mi tiše do ucha šeptal, zatímco mě na něj líbal, že jsem paní domu, jeho sladký kotě...
Když těžký zvonek oznámil příchod Lucase, Zayn mě vytáhl na nohy a důrazným hlasem pronesl, ať jdu nahoru.

„Zayne?" Kývl, byl už skoro u dveří. „Dáš-dáš mi pusu?" „Pojď sem." Vydechl něžně, dlouze mě políbil a zašeptal, že za chvilku za mnou přijde. Prosím ho, aby si zachoval hlavně chladnou hlavu a nerval se s ním.
Zmizím na schodech, ale do pokoje nejdu. Krčím se u zdi a napjatě poslouchám, co se děje dole.

*************************************************
♥♥♥♥♥

Little SecretWhere stories live. Discover now