~18~

16.2K 374 3
                                    

Zayn

Sjela na kolínka a okamžitě si vzala mou chloubu do pusy. Zvedla oči a spokojeně je přivřela. Začal jsem ji lehce do pusinky přirážet. Zakňourala. Jo, tohle se ji líbí... Přidával jsem na intenzitě a po chvíli ji pusinku, drsně šukal.
Hladila mě po nohou, bocích... Na chvíli jsem přestal, odtáhla se, políbila mě na stehno a omotala mi kolem penisu prsty.
Honila mi, dívala se na mě a měla v očích nejistotu.

„Koťátko," Zachrčel jsem, pohladil jsem ji ve vlasech a pak ji hlavu, prudce zaklonil dozadu. „Bojíš se, že se mi toto nelíbí?" „Líbí se ti to! Jen nevím, jestli si nemám raději dál, nechávat šukat pusinku." Pobaveně jsem se usmál a ona, se k mému překvapení vytáhla na nohy.
„Polož se." „Proč?" „Řekl jsi, že mi dovolíš, tě ovládat, tak mi to dovol." Položil jsem se do postele a čekal. Posadila se mi na břicho, sklonila se a žadonila po polibcích.
Chuť ji stáhnout pod sebe, zasunout a začít ji šukat, se objevila okamžitě.

„O co se to snažíš?" Zasmál jsem se a zachytil ji dlaň, ve které zmuchlala šátek. „Prosím!" „Koťátko..." „Zayne, prosím! Dovol mi to." Sevřel jsem ji zadek v dlani a drsně jej zmáčkl.
„Máš to ráda do zadečku, viď?" „Nech si zavázat oči a pak mi můžeš zadeček ošukat." „Ojel bych ti ho, i bez svolení." Přes oči jsem měl hebkou látkou, po těle mi probíhalo příjemné mravenčení.
Rtíky mi putovala od krku až po podbřišek, zanechávala mokré cestičky...
 Začala mi znovu kouřit. Pod její šikovností jsem šílel a další dávka spermatu, do těch kurevsky dokonalých úst, na sebe nenechala dlouho čekat. Myslel jsem, že teď mi šátek sundá a budu zase velet, ale místo toho, se posunula, a k mému překvapení, jsem ucítila její kolena, u svých rukou. Posunula se ještě víc a tiše zakňourala. Matrace se u mé hlavy, o něco prohla. Byla nade mnou...
Zvedl jsem ruce, našel její tělo a stáhl si ji na svůj obličej níž. Zakřičela rozkoší a začala se vlnit.

S tím šátkem to bylo opravdu intenzivnější, i toto... Ale i tak jsem ho chtěl sundat a dívat se, jak spokojeně křičí. Jak se její prsa pohybují do rytmu pohybů...
Kmital jsem jazykem, přiváděl jsem ji rozkoš a můj penis byl po chvíli, znovu v pozoru. Sám jsem byl překvapený, jakou mám výdrž, ale... Představa, jak ji šukám, zjevně dokázala nemožné.
Zakňourala mé jméno, hystericky, procítěně... Použil jsem prsty pravé ruky a ona začala šílet, snaha se ode mě dostat, byla marná. Svíral jsem její bok, nutil ji být na sebou a jediné co mohla bylo, se vlnit. Čímž si sama ubližovala, ale nepřestala...
Orgasmus ji zazmítal tělem, posunula se mi zpět na břicho a hladově mě políbila.

Zachytil jsem šátek a ona se začala smát.

„Ne!" „Být tebou, maličká, tak si opravdu tolik nedovoluji. Jedna věc je, že tě nechám, abys mě ovládala, ale važ svá slova." Výhrůžku v hlase jsem neskrýval.
Sklonila se, něžně mě políbila a špitla, jestli bych byl schopen ji ublížit tak, aby křičela bolestí.
Zápornou odpověď ze sebe dostanu ve chvíli, kdy to dořekne. Znovu mě políbí a posune se nad úroveň mého klínu.
Dlaněmi zapřená o mou hruď, se mi otřela svým klínem o můj. Zavrčel jsem, ona zasténala. Chytil jsem ji za zadeček a pomáhal ji v pohybu, jen se o mě třela a mě to rajcovalo šíleným způsobem.

„Co když, si sednu?" Zašeptala mi do ucha, se zlobivým podtónem v hlasu.

Little SecretWhere stories live. Discover now