Nová povídka?

9.7K 232 24
                                    


Vzhledem k tomu, že LS mělo být jen, uhm, nadrženou(?) povídkou, žádná budoucnost, vykládání o dětech atd, bude další kapitola LS poslední. Proto se chci zeptat, jestli máte zájem o další, takovou povídku, opět v roli se Zaynem (píše se mi s ním prostě nejlíp, to jste si už mohli všimnout =D ). Zatím nemám název, ale třeba ho během dne vymyslím =D
Co vy na to? :o)
*********************************************

Chloe (jméno ještě není jisté =D )

„Dobrou noc, skleníková růžičko."

Ležela jsem v posteli a před očima měla obrázek muže, který dorazil krátce po poledni.
S ležérním výrazem se odlepil ode zdi, o kterou se opíral, když jsem konečně seběhla dveře a otevřela.

„Kdo jste?" Pobaveně se usmál, potáhl si cigarety a natáhl ke mně ruku.
 „Zayn Malik. Obchodní partner tvého otce. Hádám, že ty jsi Chloe." „Jo... Táta tu není, před chvíli odjel. Někdo mu volal, asi něco akutního." „Aha. Nemohla bys mu zavolat, kdy se vrátí?" „Proč mu nezavoláte sám?" Začínala jsem litovat, že jsem na sebe nenatáhla šortky. Bez známky studu, mě skenoval pohledem.
„Rád bych, ale zapomněl jsem si mobil. Je dost možný, že mi volal, že je pryč, ale..." Trhne ramenem a rozhlíží se, kam by mohl hodit nedopalek.

„Schovka?" „Občas se hodí, ne?" S úšklebkem kývne a hodí do kovové krabičky, kterou ukrývám pod jedním z květináčů u dveří, nedopalek.

„Hodná holka, co?" „Prosím?" „Ostatní nedopalky jsou bílý, takže lehký cigára... Tatínek tě popsal, jako slušnou, hodnou holčičku a ty přitom taková nebudeš, co?" „Soudíte podle cigaret?" „Tatínkovy holčičky asi nenosí tanga a nemají nad zadečkem tetování." Nechápavě na něj pohlédnu. Jak tohle ví?!
„Zrcadlo, princezno." Zavrčím a obrátím hlavu. Leze mi celý zadek, pod snahou, aby nebylo nic vidět zepředu, jsem ukázala zbytek.
Pobaveně se uchechtne a prohrábne si vlasy. Střelí pohledem kamsi do boku a znovu stočí pohled k zrcadlu za mnou.
„Dokonalá prdelka. Nechceš se na chvilku obrátit?" „Zavolám tátovi a přijdu vám říct!" „Jsem Zayn, princezno, nemusíš mi vykat." Odfrknu si a nechám jej stát za dveřmi. Milý přístup...


Little SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat