~38~

11.1K 276 5
                                    


Zayn

Dovolila mi vše, nebránila se, neodmlouvala... Jen ke mně zničeně stáčela oči, když jsem ji odmítal ojet a jen si s ní hrál.
S otevřenou pusou mi klečela u kolen, já se povýšeně usmíval a sledoval, jak ji do pusinky teče sperma. Mlsně si přejela jazykem po rtech a omotala mi ruce kolem krku.
„Miluju tě." „Já tebe taky, Christie." Zachrčel jsem ji do úst a odnesl ji z koupelny. „Kam mě neseš?" Jen jsem se usmál a odnesl ji k jedinému kousku pohovky, co byl uvnitř. Nebyla ani tak pohovka, jako křeslo.
„Co když nás někdo uvidí?" „Neuvidí nic, co patří jen mně. Neboj se." Vzdychla, prohrábla mi dlaní vlasy a sledovala, jak ji líným tempem odmotávám osušku z těla.

Hlavu mi stiskla stehny, sotva jsem se ji jazykem dotknul. Prohnula se, zvedla pánev a spokojeně zasténala na celý byt.
Nechal jsem ji, aby mi hlavu držela, ale ji jsem sevřel boky. Kmital jsem jazykem, hrál si s klitorisem, vzápětí ji chytil nohy a donutil ji, dát je víc od sebe. Zoufale vydechla a procítěně zavzdychala, když jsem ji jazykem dráždil vstup do její maličké.
Vzdechy, steny... Zoufalé prosby o ošukání...

Dráždil jsem ji, připojil prsty a po chvíli se její tělíčko zazmítalo dalším orgasmem.

„Neměla jsi zlobit, miláčku." „Zaynie..." Potlačil jsem smích. Něžně se usmála a já ji nechal, aby mě dostala na záda. Přilehla mi k boku, líbali jsme, mačkal jsem ji prdelku, ona mi začínala honit a překvapeně zavzdychala, když jsem ji gestem naznačil, jaká přijde teď poloha.
„Ne!" „Zase zlobíš!" „Nezlobím! Víš, že mi můžeš zadeček ošukat kdykoliv chceš, ale já tě teď potřebuju v sobě." „Koťátko, máme zbytek dne a celou noc. Až s tebou skončím, nebude v tomhle bytě jediný místo, kde bych tě neojel. A jak pořídíme zbylý nábytek, situace se bude opakovat. Hodlám si tenhle byt pokřtít... Ale přestaň odmlouvat." „Nebo co?" „Nebo tě potrestám jinak, než sexem." „A to je?" „Znovu mi vykouříš a tím to skončí." „Cože?!" „Slyšíš dobře, nezlob mě. Jinak spolykáš další dávku a ty se budeš muset uspokojit sama." Zavrčela mi do rtů, že jsem hajzl a ona mi to vrátí.

Klečela na kolenou a útrpně čekala, než jsem ji zasunul do zadečku. Spokojeně zamručení, položila se na lokty, nastavila mi tak zadeček ještě víc a spokojeně sténala...

Další krátké kouření, opět její orgasmus díky mým prstům a jazyku a ona na mě vyčerpaně pohlédla. Klečel jsem ji v kolenou a spokojeně se usmíval.

„Máš dost?" „Ne!" „To je dobře." Vypískla, začala se smát. Do ucha mi šeptala, že mám šílenou výdrž a kde si s ní pohraju teď.

„Linka? Miláčku, tu jsme nezkusili ani v domě." Drze se usmála a zoufale mě políbila. „Zničím tě! Tohle ti vrátím." „Já vím! A nemůžu se dočkat, až ty budeš trápit mě... I když... Kdo říká, že tě nechám, hm?" Zaječela. Vytřeštila na mě oči, vzápětí ji tváří probleskla naprostá spokojenost a ona zvrátila hlavu. Sténala a já se povýšeným úsměvem díval, jak její maličkou przním.

Někdy před půlnocí, kdy jsme už oba byli naprosto vyčerpaní, jak ze sexu, tak z mazlení a nebyl jsem schopný ji už dát ani pusu, se ke mně stulila.
Prudce oddechovala, pak se začala smát a líně zvedla hlavu.

„Zítra se nepohnu!" „To bylo v plánu." Vytáhla se ke mně a políbila mě.
„Víš... Když tohle všechno, co děláme, dělám s tebou, tak si nepřipadám jako děvka. Jenže dělat to s jiným... Nechtěla bych to. Neumím si představit, že tak jak se ke mně chováš ty, by se choval někdo třeba o rok starší. Když mě ničíš a chováš se ke mně jako k děvce... Užívám si to. Protože tvoje oči tě pokaždý prozradí. Jsi hajzl, bereš si mě jak chceš a přitom máš v očích šílenou spoustu něhy, lásky a i když si hrubý, krotíš se. Jedno bolestivé zasténání a vím, že bys toho nechal a jen mě držel, šeptal omluvy, polibky mě konejšil... Miluju tvý dvě „já". Nechci jen to jedno. Chci hajzla a hodnýho kluka."

Sebral jsem poslední zbytky sil a stáhl ji pod sebe.

„Chris, vím že jsem zmrd ale nikdy bych ti v sexu neublížil, aby to bolelo. Chovám se jako prase, dělám z tebe děvku ale jen proto, že vím to chceš. Vím, že jsi vzteklá, když nedostaneš hned vše, co chceš, ale... To jak tě mučím, se ti líbí. Neměl jsem v posteli babu, která by byla jako ty. Se kterou bych si tak rozuměl a nemyslím tím teď jen rozumění si v posteli.
Miláčku, zapamatuj si, že já si tě vzít nenechám a každej, kdo něco zkusí si promluví se mnou. Nedovolím ti, poslat mě do prdele a jít za jiným. Jsi moje, rozumíš?" „Rozumím." Špitne a pohladí mě ve vlasech. „Ale já jinýho nikdy chtít nebudu." Drze jsem se usmál a sklonil se.

„Miluju tvou nevinnost, co předvádíš světu. Sladká princezna, která snad ani neví, co znamená sex. Pak ale, za zavřenými dveřmi bytu... Děvka, co to chce tvrdě... Odporuje si to, vím, ale je to stejné jako u mě. Přes den jsi andílek a když jsi se mnou, je z tebe ďábel. Dobrovolně se o to nepřipravím." Kývne, dá mi pusu a zašeptá, jestli nemrkneme na nějaký film.

Ležel jsem ji na prsou, film mě vůbec nezajímal a v duchu jsem pomýšlel na možnost mimča. Dostala do sebe několik dávek spermatu, prášky jsem odmítl, kondom taky...
Pohladil jsem ji přes bříško, zasmála se, protože ji to zalechtalo a já si pobaveně pomyslel, jestli by se moc zlobila, kdybych ji zbouchl.
Nicméně... Pokud si někde nesehnala prášky po a zobe je, nebo rovnou antikoncepci, mohl jsem mít malého sviště dřív, než bych se nadál. A... Kdyby byla těhotná, opravdu bych ji už nedovolil, aby ode mě odešla. Nesmířil bych se s představou, že by si časem našla jiného, co by ji šukal, ona by mu ležela v náručí, líbala by ho... Prostě to, co dělala se mnou a fakt, že by se s mým malým mazlil někdo cizí... Nikdy!

***********************************************
Zbylé dvě budou ještě během dneška :o) 
♥♥♥

Little SecretWhere stories live. Discover now