~25~

13.9K 318 4
                                    

Tak si dáme další úhel pohledu ze strany Zayna... =D

****************************************************

Zayn

Hladím ji po tváři, skloním se, našpulí rty a žadoní po polibku.

Narovnal jsem se, prohrábl ji vlasy a smotal je do culíku. Slabě ji zatahal, usmála se a pohledem se soustředila na penis.
Navlhčila si rty, otevřela pusu a odevzdaně na mě pohlédla.

Žaludem jsem se ji otřel o rty, odtáhl se, přejela si po nich jazykem a mlsně na mě pohlédla. „Vystříkáš se mi do pusinky?" Samolibě se usměju a kývnu. „Jen si to prvně musíš zasloužit." „Tak na co čekáš?" „Až poprosíš." „Cože?" Překvapeně se zasměje a snaží se mi kolem ptáka omotat prsty. Miláčku, na honění zapomeň. Čeká tě kuřba, kdy si dávku spermatu musíš vysloužit jen ústy.

Ublíženě na mě pohlédla, vytáhl jsem ji na nohy a plácl ji po zadečku. Silou, otisk se udělal okamžitě.

„Dovolila jsi mi být hajzlem... Jsem hajzl... Jen málokterá z těch, co jsem šukal byla ochotná mi dát po druhý." „To jsi tak hrubý?" Brouknu na souhlas, hladím ji po zadečku, tisknu na sebe a otřu se ji rty o ucho.
„Jsi moje koťátko, nechci ti ublížit, ale co když se neovládnu, hm?" „Neublížíš mi. Buď jen dominantní, ale ne hnusný. Jsem malá holka, co všechno co s tebou v následných minutách zažije, viděla jen v pornu." Usměje se, úplně jinak než doteď. Naprosto nevinně, zamilovaně... Je to jako stopka, hladím ji po tváři, líbám ji a slibuju, že když bude chtít, abych přestal, tak toho nechám. Omlouvám se za chování, které za chvíli přijde a svým způsobem chci, aby už bylo po všem. Aby se ke mně schoulila a já ji konejšil.

„Jsem šelma, chci šukat tvrdě, dlouze... Chci být tvou děvkou. Jsem anděl a zároveň kurva." Zašeptá, co jsem ji řekl na začátku a pobaveně mě hryzne do brady.
„Chci zapomenout na ty dva, chci abys mi Lucase a vzpomínky na sex s ním, vyšukal z hlavy. Chci vzpomínky jen na sex s tebou. Když si budu sama se sebou hrát, chci si představovat jen a pouze tebe," Olízla si ret a zvedla oči. „Chci na vše s ním spojené, zapomenout."

Kývám, hladím ji, slibuju, že zapomene a jemná dávka pobavenosti i škodolibosti mi přece jen uteče.
„Ale ty si sama hrát nebudeš." Zvedne oči a usměje se. „Co uděláš, když budeš mít chuť, hm?" „Přijdu za tebou." „Hodná holka. A co, když přijdu já, hm?" „Kleknu si," Šeptne mi do úst. „Vykouřím ti a pak mě ojedeš." Spokojeně zabručím.

Náš vztah se naprosto odlišil od předchozího a mně to vyhovovalo. Mohl jsem být nadržené prase, co myslelo jen ptákem, protože ona to sama chtěla. Chtěl jsem ji do ucha zašeptat, že to nebude takové pořád, že budu hodný, tak jako před nějakou dobou, ale ona mi znovu omotala prsty kolem penisu a několikrát stačila rukou pohnout.
Měl jsem chuť ji do obličeje zařvat, ať si okamžitě klekne, ale ona měla v očích něco zvláštního. Nebylo to pobavení, jako takové, ani drzost. Pohladila mě po tváři, pak se ke mně přitiskla.

„Dovolím ti všechno, jen mi neubliž, prosím. Buď hrubý, nechej promlouvat nadrženost, dělej si se mnou co chceš, jen nechci cítit bolest." „Nikdy bych ti neublížil, aby to bolelo. Jsem vážně hajzl, ale tobě neublížím." Chvilka racionálního uvažování. Kývá, žadoní po polibku a pak si klekne.

„Ukaž mi, kdo je doopravdy Zayn Malik."

****************************************************
Nóó... Je to něco jiného (a přitom vlastně stejného, paradox) než jsem sem kdy dala =D Chtěly jste to, máte to O:) Co bych pro Vás neudělala =D ♥ Byť mám blok, a snažím se to psát slušně =D

♥♥♥♥♥

Little SecretWhere stories live. Discover now