~11~

16.5K 418 10
                                    

Christie

Pocítila jsem strach.
Najednou... Najednou jsem doufala, že to není Lucas. Ochromil mě čirý strach. Dala jsem Zaynovi slib, že s ním nebudu spát bez kondomu a já to chtěla dodržet, jenže teď? Nasadí si ho? Nebo mi sundá šátek dřív, než do mě pronikne?
Bojovala jsem sama se sebou.
Chtěla jsem si sundat šátek a podívat se, i kdyby to byl Lucas a pak mi seřezal zadek, jak to s oblibou dělával.
Ve chvíli, kdy jsem se rozhodla stáhnout šátek a osoba se přiblížila k posteli, mě do nosu praštila známá, opojná vůně. Srdce se mi rozbouchalo novým zjištěním. Nebyl to Lucas, ale Zayn.

Jeho obezřetnost, snaha zůstat nepoznaným mě bavila, ale teď, když jsem cítila jeho drahý, těžký parfém, jsem skládala vše, co dělal, jako kousky skládačky. Jakési puzzle...
Jeho něha i nadrženost mezi sebou bojovala a přesto vyhrávala něha. Věděla jsem, že jeho chování je podmíněno i faktem, abych nepoznala, kdo je, ale i přes jeho snahu, mě jeho vousy maličko poškrábaly.
Nedala jsem nic najevo, i když jsem chtěla zasténat, už jen proto. Vzrušilo mě to, daleko víc, než kdy jindy Lucas. K motýlkům v podbřišku, smíchaným s mokrem v kalhotkách se přidalo jakési nervózní chvění, celého těla.

Potlačila jsem výkřik, když mě políbil na klín přes kalhotky a toužila, aby mi je svlékl a zasunul do mě. Chtěla jsem jej cítit. Už mi na ničem nezáleželo, bylo mi jedno, že to není Lucas, neřešila jsem otázku, proč tu není. Bylo mi vše, co se jeho osoby týkalo, ukradnuté. Zajímal mě jen fakt, že tu je se mnou Zayn.

Když mi je konečně stáhl, přišla jsem si nesvá. Líbím se mu? Je spokojený s tím co vidí? Já jeho cítila, honila jsem mu, ale neměla jsem odvahu na něj pohlédnout. Byl velký, až moc a svým způsobem, mě to děsilo...
Když spokojeně vydechl, měla jsem pocit, že se usmál a já se ocitla na kolenou. Věděla jsem, co po mně chce, jen mě překvapilo, když si sám držel penis. Potlačil jsem smích a touhu dát mu už najevo, že vím, kdo je. Začala jsem mu honit a on spokojeně sykal. Stále nevědět, kdo je, teď bych jej poznala.
Na rtech jsem po pár minutách honění pocítila špičku penisu. Pootevřela jsem ústa a potlačila spokojené zasténání. Zachutnal mi a když mě nutil zpět do stoje, nechtělo se mi. Dál jsem jej chtěla uspokojovat. Chtěla jsem, aby se mi do pusy udělal...
Třásla jsem se, když mi došlo, co chce dělat. Ne, že bych se bála, ale...

Přitiskla jsem se k jeho tělu. Už mě nebavilo dělat, že nevím, kdo je. Chtěla jsem sundat ten pitomý šátek a dívat se mu do očí. Být pod ním a vědět, že se mu to líbí, že si to užívá. Nechtěla jsem, aby se i nadále krotil. Bylo mi jasné, že on na něhu není. Dělal to jen kvůli mně.

„Na co čekáš?" Zašeptala jsem zničeně. „Proč to neuděláš? Chceš to udělat... A nejen to, chceš mě i líbat... Zayne." Ztuhnul. Doslova zamrznul. Zachytila jsem jej za zápěstí, vysunula jeho prsty ze sebe a obrátila se k němu čelem. Stáhla jsem si šátek a pohlédla mu do překvapených očí.
„Nejsem hloupá." Bez dalších slov, nebo nějaké jeho reakce, jsem jej políbila a přitiskla se k němu. Kolem pasu jsem ucítila jeho ruku ocitla se ve vzduchu. Vysadil mě na sebe, chvíli si mě prohlížel a na zadek mi dopadla jeho dlaň. Slabě jsem vypískla a on se usmál.

„Jak?!" „Tvá vůně." Zabořila jsem tvář na chvíli k jeho krku a něžně jsem jej políbila. „Tu nezamaskuješ... Bála jsem se a doufala, že to není Lucas." Špitnu a jeho tvář zjihne. „Chtěla jsem, abys to byl ty... Chci tě." „Dostaneš cokoliv." „Opravdu?" Zamračil se a položil mě do postele.

„Chceš odpovědi, viď?" „Dáš mi je?" „Za sex?" „Nedělám to kvůli odpovědím, ale chci je." „Dám ti je, ale až pak." „Slibuješ?" „Lhal jsem ti někdy?" „Křičel jsi na mě." „A ty ses rozzlobila, chápu to, koťátko a moc mě to mrzí." Zašeptal mi něžně do ucha a v klíně jsem ucítila jeho ruku. „Ale teď si o ničem povídat nechci. Chci tě jen šukat."

„Tak na co čekáš?" „Opravdu to chceš? Dokud jsi měla šátek..." Zatlačila jsem mu do hrudi a posadila se mu na břicho.
„Kdybych to nechtěla, nedělám to. Bojím se, co bude až nadrženost odezní. Až budu vedle tebe jen ležet... Vím, že na sebe budu naštvaná, protože jsem Lucase nikdy nepodvedla a nikdy by mě nenapadlo, že to udělám, ale teď to udělat chci. Chci tebe. Chci abys byl ty ten, s kým jej podvedu. Vím, že mu to nepovíš. Věřím ti. Nikdo se o nás nedozví." 

***************************************************
Děkuji za komentáře, jste prostě úžasní! ♥♥♥♥♥♥♥

Little SecretWhere stories live. Discover now