~17~

15.7K 355 8
                                    

Christie

Prvotní pocity nejistoty, mě po tomto, opustily definitivně. Vnímala jsem jen jeho, užívala si jeho pozornosti ke mně a i když byl chvilkami hrubý a choval se jako hajzl, vychutnávala jsem i to.
Chování hajzla, mi vynahrazoval něžnými polibky, doteky, objetím...
Sám mi chrčel spokojeností do ucha ve chvíli, kdy jsem v sobě měla jeho prsty a do kostrče mě tlačila jeho chlouba. Užíval si to stejně, jako já.

Někdo, jménem „Lucas" mi z hlavy úplně vypadl. Stejně jako má matka, jeho přítelkyně... Problesklo mi hlavou, jestli to tak dělá i s ní, ale okamžitě se myšlenky na toto, rozplynuly.

V ústech jsem pořád cítila chuť jeho spermatu a chtěla ji cítit znovu.

Když jsem klečela a nechala si, dle jeho slov, „šukat pusinku" přišla jsem si jako děvka. Jenže... Slyšet jeho sykání, vzdechy, nadávky... Cítit ve vlasech jeho dlaň a po několika minutách, kdy se ke mně jako k děvce opravdu choval, přestal a byl... Prostě jen nadržený a dovolil mi, určovat si vše sama... Začala jsem mít obavy, že to pro mě není jen jakýsi úlet. Ne něco, jak bývá v pornu kdy přítel matky ojede dceru jen proto, že se mu líbí a sotva z ní sleze, do dveří nakráčí matka, která nemá tušení, co se v tam odehrálo...
Měla jsem strach, že nechci, aby tohle byla jednorázová událost a byla jsem ochotná, i pro další, takové hrátky, nechtít vědět odpovědi, které jsem tak moc chtěla.

Jestli mi je nechtěl říct doposud, tak to asi není nic hezkýho...

„Jsi myšlenkami jinde... Myslíš na toho kokota?" „Ne!" „Co když, ti nevěřím?" „Co uděláš?" „Potrestám tě?" „Nemyslela jsem na něj."
Dopadla jsem do postele. Ležela jsem na břiše a chvěla se očekáváním. Klečel mi nad stehny, hladil mě konečky prstů od ramen až po zadek. A pak, jsem jen sykla.
Surově mě po zadku plácl a pak znovu. Zakňourala jsem bolestí a dovolila si odporovat.

„Nedělej to! Bolí to! Nemyslela jsem na něj!" „Opravdu?" „Ano! Nelžu ti!" Zadek mě pálil, štípalo to a nepochybně tam od něj, budu mít parádní otisk.
„Odpustíš mi to?" Mnul mi zadeček, pak mě na něj políbil. „Hm?" „Už to nedělej, ne takovou silou, prosím." Zašeptala jsem a doufala, že když se se mnou teď tak mazlí, tak bude opravdu už jenom hodný.

Chtěla jsem ho mít v sobě, cítit jej... Ale bála jsem se. Že mi ublíží, že bude až moc divoký.

„Když nad tím tak přemýšlím, nesnáším, když mi někdo říká, co mám dělat. A jak to mám dělat." Rozechvěla jsem se a děsila se chvíle, kdy mi na zadku znovu přistane jeho dlaň. Jinam by mě snad neuhodil... „Nesnáším, když je ke mně někdo drzý." Pokračoval. Stále mi mnul zadek, z hlasu jsem cítila jen aroganci a povýšenost.

„Jenže ty jsi jiná." „Jak-jak to myslíš?" Zapištěla jsem. Chytil mě za paži, otočil a stáhl mi šátek. Klečela jsem na posteli, on stál a byl ke mně skloněný.

„Asi ti dovolím, mě ovládat." „Takže-" „Buď hodná, rozumíš? Jedna sviňárna, a tvoje dokonalá, k ošukání lákající prdelka, to tvrdě schytá." „Co znamená, být hodná?" „Kleknout si a začít mi kouřit?"

*******************************************************
Vím, vím... Víc kecají, než dělají, ale holt... Je to takové :o) 
Díky za komentáře :o) ♥

Little SecretWhere stories live. Discover now