~13~

16.8K 379 7
                                    


Christie

Stejnou měrou, jako mě jeho sebejistotu zarážela, tak i vzrušovala.
Nechápala jsem matku, proč jej podvádí. Měl vše, co vždycky chtěla; peníze, moc, dokonalý tělo. To, že on měl i slávu, už byla věc druhá.

Vzpomínka na chvíli, kdy mi řekl, že je zpěvák a já celou noc seděla u notebooku a hledala si o něm články, fotky... Potlačila jsem smích a udusala další vzpomínku.
Vyhledala jsem všechny jeho polonahé fotky, nad kterými jsem jako typicky nadržený puberťák, sama se sebou hrála. Fotky vystřídala fantazie a teď už i skutečnost.

„Co Chris, chceš být mou děvkou?" „Nedám ti vše zadarmo." „S tím nepočítám. Ale vím, co mají koťátka ráda..." Posadil se a přitiskl k sobě.
„Nejsem submisivní, nikdy, už mě to nebaví... A už mě nebaví celá tahle konverzace. Povídat si můžeme pak, tedy, když budeš schopná mluvit." „Hodláš mi-" „Vyšukat pusinku? Správně, koťátko. Odpovím ti jen na dotaz ohledně matky; nevím proč. Má to v povaze... Je už taková, ale upřímně, jsem za to rád. Jediné, čeho se bojím, je tvá reakce, až ti dám odpovědi na otázky." „Mám se bát?" „Mě?" „Zayne..." „Koťátko, já nevím. Já se bojím, protože znám pravdu a nevím, co ta pravda, udělá tobě. Ale myslím to vážně, tohle mě už nebaví."

„Ne?" Drze jsem se usmála a snažila se vykroutit svá zápěstí, z jeho dlaně. „Ne. Přemýšlím, že buď ti dám šátek zpět na oči, nebo ti jím svážu ruce." „Používáš hračky?" Špitnu, že sama sebe sotva slyším.
„Několik jich mám... Ale na tebe bych použil jen bič. Na tuhle dokonalou prdelku..." Syknu. Kousl mě do boku a v dlaních mi sevřel zadek.
Skončila jsem náhle v posteli, nalehl na mě, zapíral se dlaněmi o matraci a pobaveně se usmíval.

„Dej si ten šátek." „Proč?" „Protože jsem to řekl." Zavrčel mi do ucha. Hrozba, výhružka... Přesto jsem se nebála. Podala jsem mu šátek a posadila se. Otočil mně k sobě, přes oči mi uvázal hebkou textilii a skousl mi ucho.

„Domluvíme si pravidla... Kdybys, koťátko, nebyla potvůrka a neřekla mi, že víš kdo jsem, už dávno bych tě šukal. Jsem až moc nadržený a hladový..."
„Poznala bych, že nejsi Lucas. Jsi-" „Vím, že mám větší chloubu, jak on. Už jen to ti slibuje, že na tohle nezapomeneš... Koťátko," Chytil mě za bradu a natočil mou hlavu do boku. Něžně mě políbil, náhle změnil intenzitu a já potlačila zasténání. Šílela jsem z jeho polibků, nepoznávala jsem samu sebe.
„Co řeknu, to splníš, nebudeš mi odporovat." „Co když to nebudu chtít?" „Slibuju ti, že si nic nevezmu násilím, nebudu tě nutit... Ale zkus být hodná, hm?" „Co za to?" „Co za to?" „Když jsi mi něco koupil, chtěl jsi za to pusu. Co dostanu já, za toto?" „Odpovědi, možnost výběru, lepší život, mě." Sykla jsem. Mnul mi ňadra, já začínala šílet. Netušila jsem, kam sáhne, co udělá, s jakou intenzitou.
„Budu na tebe hodný, ale ty budeš hodná na mě, rozumíš?" „Ano." Žadonila jsem po polibku.
„Když ti řeknu, že budeš potichu, nebudeš vzdychat, rozumíš?" „Co když to nevydržím?" „Dostaneš na zadeček." Syknu, kolem krku jsem ucítila jeho prsty. Slabě mi jej stiskl a pobaveně se zasmál.

„Bojíš se mě?" „Ne." „To je dobře," Znovu zvážní a vytáhne mě do stoje. „Překazila jsi mi možnost tě ošukat, jak budu chtít já sám. Musím si to vykompenzovat." Kývnu, líbá mě na krku. Mám pocit, jako kdyby byli dva.
Hodný a zlý... Přitom mě vzrušují oba a nechci, aby měl jen jednu roli.

„Chci jen něco vědět." „Koťátko..." „Prosím!" „Okey...?" „Lucas... Nemůže-" „Ne, nemůže. Nikdo nás tu teď nepřekvapí."

Podle tónu vím, že hovory jsou u konce. Vytáhne mě na nohy, hladí mě po krku, prsou, jednou dlaní pomaličku sklouzává po mém těle a na uchu mě lechtá jeho teplý dech.

„Nejsem zlý, neublížím ti. Mám rád dominanci, miluju, když pode mnou holka hystericky křičí... Ale tobě neublížím. Neodporuj mi, ale když to nebudeš chtít, poznám to a přestanu. Nic si nevezmu násilím, doufám, že mi všechno dáš dobrovolně. Chci, aby ses do sexu zamilovala a chtěla ho, pořád. Jsi moje koťátko, rozumíš?" Kývnu a váhavě natočím hlavu pro polibek.

Do rtů mu tlumeně zasténám. Zatímco se naše jazyky o sebe otírají, on mi rozevřel stehna a vsunul do mě prsty.

*********************************************

Moc děkuji za komentáře! ♥ A omlouvám se za čekání... :o)
Jsem vážně ráda, že se příběh tak líbí! :o)
A ano, vím, že je to něco jiného, ale já to říkala... Nevím, jestli je to dobře, nebo ne, to ukáže čas... :o)

A mimochodem, mrkněte sem :o)  http://www.survio.com/survey/d/L5R7A6Y4O3U3F3X5Z


Little SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat