~4~

14.5K 408 7
                                    

Zayn

Smál jsem se jejímu studu, když jsem zastavil před obchodem se spodním prádlem. Vytřeštila na mě oči, že to snad nemyslím vážně a odtáhla mě pryč.
Měl jsem chuť, se ji vyškubnout a proplést s ní prsty, ale tady to bylo až moc riskantní... Na chvíli jsem se k ní přitiskl ve frontě u kasy, když se za mnou snažila procpat baba, ověšená taškami jak vánoční stromek. Christie se zachvěla, ale neřekla ani slovo ve chvíli, kdy jsem ji letmo pohladil po noze.
Cestou domů, jsem cítil spokojenost a radost. Oči ji zářily, děkovala, slibovala... Hned jsem pomyslel na to, jak ji ten slib s tím, že nebude zlobit, připomenu.

Chvíli jsem stál mezi dveřmi a sledoval ji. Vytahovala z tašek nákup, pobrukovala si a já se tiše odlepil od rámu dveří.
Stiskl jsem ji boky a přitiskl na sebe. Nečekala, že přijdu a byla jen v šortkách. Triko leželo zmuchlané na zemi a její odhalená, jemně opálená pokožka mě lákala. Políbil jsem ji na potetované rameno.

„Zvláštní, tetování jsem si předtím nevšiml." „Ehm... No jo... Zapomněla jsem říct, že se mi tetování líbí. Ale matka mi je zakazuje..." „Takže je před ní skrýváš?" „To neukryji... Mám na paži a-" Zarazí se, několikrát ji srdíčko prudce zabouchá. Raději polknu dotazy o místě, kde má ukryto to další. Hádám, že fádní místo, jako je nárt nohy, to asi nebude. Koťátko, co ukrýváš pod kalhotkami?

„Řekla mi, že pokud je chci, tak ať si je platím sama..." Kuňkně, že ji sotva slyším. „Ukaž mi návrh a můžeme jít spolu. Taky chci nové..."Přejel jsem ji rty po uchu, rozklepala se, já se pobaveně zasmál.
Chtěl jsem rozvést debatu o tetováních, ale usoudil jsem, že bude lepší, si ji nechat na jindy.

„Pusu?" Obrátil jsem ji k sobě. „Cože?!" Potlačil jsem smích. Vytřeštila na mě nevěřícně oči.
„Řekla jsi, že nebudeš zlobit, tak mě nezlob." „Ale... To mi něco koupíš a pak to budeš chtít takhle splatit?!" Slabá výtka v hlase, až mě zamrazilo. Ale i tak jsem nehodlal polevit. Její rty byly dokonalé, polibky taktéž. Souhra našich jazyků, při včerejším líbáním, mě vzrušovala i ve chvíli, kdy jsem si na to vzpomněl. Nelhal jsem ji, líbat se s ní včera déle, tlačil bych ji a rozhodně bych ji nenechal jen tak odejít.

„Koťátko, já chci jen pusu. Nechci sex... Pusa je levná, nemyslíš?" „Ale já mám přítele... Zayne, prosím... Nechovej se tak... Jsi fajn a nechápu, proč jsi zrovna s matkou, mohl bys mít normální ženu, která ti bude věrná... Ale... To jsi děvkař? Jsi s matkou a po mně chceš pusu..." „Miluju sex, ale děvkař nejsem... Koťátko, časem ti to vysvětlím, ale teď mi dej pusu a buď hodná holka. Nebo ti stáhnu šortky, kalhotky a zmaluju ti tuhle krásnou prdelku." Přitiskl jsem ji k sobě, stiskl v dlaních ten malej zadek a myšlenky se mi vrátily do momentu, kdy špitla, že to má ráda... Jemně jsem ji začal prdelku mačkat, z úst ji uteklo slabé syknutí a znovu mi věnovala zoufalý pohled.
Sklonil jsem se, s něhou ji skousl spodní ret, pak ji drze vsunul jazyk do úst. Zvedla ruku, ale vzápětí si to rozmyslela. Místo toho, aby mi ji dala za krk, položila mi dlaň na rameno. Líbali jsme se, tiskl jsem ji k sobě a ani se nesnažil nadrženost potlačit.
Džíny se mi napínaly, bylo mi v nich těsno a nebylo to moc příjemný. Přemýšlel jsem, co by udělala, kdybych si je rozepl... Utekla by?
Do rtu mi znovu slabě zasténala. Cítila mě, líbilo se ji to... Stiskl jsem ji znovu zadek a donutil ji na špičky. Pochopila... Přitiskla se na mě svým klínem, slabé zakňourání, hbitě jsem ji rozepl šortky a sevřel v dlaních skoro nahý zadeček.

„Myslím koťátko, že se ti to líbí... Tohle mi stačí, prozatím." Nevěřícně mrkla a nepochybně ji blesklo hlavou, co bych po ní mohl dalšího chtít. Budu to chtít, ale jinou cestu, než že si o to řeknu přímo... Koťátko.
Plácnul jsem ji po zadku, sotva otřel rty o její a odešel jsem. V zádech jsem cítil stále její vyděšený pohled...

„Zlato, dorazím tak za hodinu. Vše v pořádku?" Zvedl jsem Drew telefon.
„Jasně, Christie je u sebe, asi zas dojde Lucas. Co kdybychom jim nechali volný dům a šli se projít? Nebo do kina, hm?"
„Domluvíme se doma, jsem unavená."
„Z čeho? V práci byl šrumec?"
Chvíli bylo na druhé straně ticho.
„No... Plno jednání, šéf se dneska zbláznil."

Potlačil jsem výbuch smíchu, politoval ji a po ukončení rozhovoru, jsem šel do sprchy. S myšlenkami nad Christinou, jsem se ve sprše udělal a spokojeně si šel sednout k televizi. Za pár minut jsem pouštěl do domu Lucase, necelou hodinu po něm, dorazila Drew.

Odtáhla mě do ložnice, naprosto nadržená, jak mě chce... Bylo to poprvé, co jsem ji odmítl a řev, co se spustil, bych nepřál nikomu. Ječela po mně už skoro čtvrt hodiny, když se ozvalo klepnutí a do ložnice vešla Christie.

„Děje se něco?" „Vypadni!" „Neřvi po ní!" Celou dobu, jsem ji nechal řvát, teď jsem se ozval a ona na mě vyděšeně pohlédla.

„Christie, je to v pohodě. Co kdybys s Lucasem šla ven, hm?" „Okey..."

„Co s ní máš?!" „Já? S ní? Jsi normální?" „Viděla vás kolegyně! V centru!" „A?" „Měl ses k ní!" „Jak jako? S ní něco musím mít, když ji vezmu na nákupy?" „Proč bys to jinak dělal?!" „Třeba proto, že ji ty nesnášíš, tátu nemá a na co si nevydělá na brigádě, tak to nemá! Je to hodná holka Drew, a zaslouží se lepší život, než má.
 Vzal jsem ji na nákupy jen pro to, aby si mohla koupit naráz vše, co chce. Mám ji dělat snad otce, ne!?Tak ho dělám. Normální otec dává dceři kapesný, to tu taky zavedeme! Pokud s tím máš problém, budu vše platit já, mně to problém nedělá! Ty si plať svoje výlohy a popřemýšlej, jak se k ní chováš!"

„Fajn, promluvím si s ní..." Oznámila mi asi dvě hodiny na to. Seděl jsem v obyváku, řešil po e-mailu prosbu od začínající hvězdičky, jestli by pode mnou nemohla zkusit vydat svoje první album a bez špetky zájmu, jsem zvedl oči. „Prosím?"
„Říkám, že si s ní promluvím. A s tebou se nechci hádat." Zatlačila mi do ramenou a posadila se mi na klín. „Chci tě, hm...?"
Nechal jsem ji, aby si na mě sedla...

„Pojedu na čtrnáct dní pryč." Zhruba za dva dny, došla Drew a ječela to ode dveří. Akorát jsem chystal maso na zítřejší grilování. Christie mi pomáhala, stále měla pohled plaché srny, ale já se ničeho nedožadoval a ona se částečně uklidnila.
Minutu, před příchodem její matky domů, začala prosit, jestli by mi nevadilo, kdyby došla i Triss. Teď na mě jen pohlédla a zavrtěla hlavou.
„Pojede na čtrnáct dní pryč a vsaď se, že odjíždí zítra." Znovu začala nakládat maso, Drew vešla do kuchyně a oba nás pochválila a okamžitě dodala, jak ji to mrzí, ale musí odjet zítra...

Zmizela nahoře s komentářem, že se jde osprchovat, ani nečekala, jak se vyjádříme k té pracovní cestě.

„Jak kdybych to neříkala... Zayne, proč s ní jsi? Proč se o mě staráš? Moc dobře oba víme, jaká je ta pracovní cesta... To ti to nevadí?" „Koťátko, dej mi ještě pár dní a pak ti všechno vysvětlím. Pak bude jen na tobě, jestli budeš chtít zůstat žít tady, nebo odejdeš s matkou." „Odejdu?! Jak to myslíš?" „Dej mi čas, ano? A ta Triss, jestli chceš, tak může přijít. Řekni i Lucasovi, hm." Kývne, dodělá co má, a chystá se jít nahoru.

„Zayne?" Otočila se ode dveří. „Ano?" „Spíš s ní?" „Občas." „A... Chráníš se?" „Jo koťátko, vím, co je zač a nechci onemocnět. Ale když už jsme tak upřímní, odpovíš mi teď ty, ano?" „Na co?" „Bereš prášky?" „Uhm... Ne." „Ne?!" „Měla jsem je jednu dobu, ale nedělalo mi to dobře..." „Takže sex...?" „S kondomem. Lucas to nesnáší, ale..." Škubne ramenem a zavrtí hlavou.
„Slib mi něco." „Co?" „Dokud ti to nedovolím, budeš nadále spát s Lucasem jen ve chvíli, kdy bude mít kondom. A jestli se bude dožadovat sexu bez něj, řekneš mi to, rozumíš?" „Ale-" „Slib mi to!" „Slibuju..." Utekla v naprostém nepochopení toho, co mi musela slíbit. 

*********************************************
Děkuji za komentáře :o) Jsem vážně ráda, že vás povídka baví a líbí se :o)


Little SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat