~28~

12.3K 343 4
                                    

Zayn

Bojovnost, kterou Christie cítila, byla skoro hmatatelná. Její gesto, kdy si své prsty od mého spermatu před ní vložila do úst... Jo, chuť ji okamžitě ohnout i před ní se objevila asi sekundu na to.
Teď jsem držel Drew pod krkem a vrčel ji do tváře výhružky.

Nechá Christie na pokoji, vezme si svoje věci a potáhne, odkud přišla. Vzdá se ji, bez jakéhokoliv nároku, nebude ji kontaktovat, ani se k ní nepřiblíží, a jestli to poruší, nebudu váhat abych ji fyzicky ublížil.

„Nezapomínej, že ty nejsi nikdo, ale já mám kolem sebe hromadu lidí, co mi kdykoliv pomůžou. Necháš ji na pokoji, nebo špatně skončíš. Tvoje věci jsou zabalené u skříně, posbíral jsem vše, cos tu měla." „A kam mám jít?" Zavrčí, když ji pustím a přejdu zpět k Chris. Je najednou jako pěna, dívá se na špičky nohou a čeká, co bude.

„Chceš se pomstít?" Hladím ji po vlasech, zavrtěla hlavou a dotkla se mého břicha. „To je dobře, miláčku, od toho tu jsem já." „Nechci od tebe." Zašeptá tichounce, dal jsem ji pusu a schoval ji za sebou.

„Drew, vem si svoje věci a odejdi." „Bez ní?! Nejsi normální!" „Všechny ty roky ses o ni přece nestarala, tak o co jde teď, hm?" Vytrhl jsem se Chris, která mě držela za triko a odešel i s Drew z místnosti.
Sotva na nás nebylo vidět, začala se po mně sápat.
 Omlouvala se, že udělala chybu, že ji lituje. Že ví, že sex s Chris jsem naplánoval jen kvůli pomstě, abych se ji pomstil. A ona mi to odpouští, chápe to... Zíral jsem ji do tváře, držel ji na délku paží od sebe a upřímně se rozesmál.

„Drew, ty jsi kurva, děvka... Šukala jsi za prachy, i když máš práci... Nebo... Šukání se šéfem je vlastně forma práce, chápu... Šukalo tě tolik borců za dobu, co jsi žila tady se mnou, že se divím, že nejsi rozjetá, že vlastně vůbec žiješ. Chápeš, proč já chtěl kondom? Mám svůj život rád... Jednou ho do tebe vrazit bez ochrany, riskoval bych, že nakazím sebe i Christie, která mimochodem, šuká naprosto božsky. Měla by ses od ní hodně co učit. Hlavně ji nedělá problém deep throat." Pobaveně jsem se usmál a přitáhl ji k sobě.

„Co tu vůbec děláš? Brzký návrat? Lucas měl být tady... Ale-Co...? Tys brečela? No ne-ne," Spínalo mi to rychle a začal jsem se smát.
„On tě vypekl! Měl tu být dnes s Christinou a když jsem ho poslal do prdele, určitě ti to volal a vymluvil se a tys na něj čekala... Od včerejška na hotelu, nadržená... Kdepak je, hm? Šuká tu Triss? Co ti řekl? Že dorazí zítra, pozítří? Chris by si myslela, že je dávno pryč a on by si vesele šukal s její rádoby kamarádkou a k tomu tě stihl ještě podvést. Páni, copak jsi nevěděla, že ji šuká?" V očích se ji sbírá hněv, snažím se pochopit její důvody pro návrat sem. Vyškubne se mi a dá mi facku.

„Přestaneš s ní šukat, nebo tě zničím!" „Zkus to." Samolibě jsem se usmál a narazil ji na zeď. „Proč jsi tady?! Proč jsi přilezla?! Proč mi chceš odpouštět šukání s tvou dcerou?! Myslíš se, že když vím jaký to je s ní, že se vrátím k tobě?! Po tom, cos roztáhla nohy hromadě čuráků?!"

Rozpláče se, škytá omluvy, prosí mě, žadoní...

Najednou se kolem mě protáhlo tělo. Stál jsem od ní asi metr, byla úplně hysterická a teď, vyděšeně hleděla na Christie. Na její tvář dopadla dlaň Christie, po druhé.

„Vypadni!" „Jak to se mnou mluvíš?!" Zaječí Drew, rychlá změna oproti předchozímu stavu. Ochranitelsky jsem si k sobě přitáhl Christie. Je maličká, kdyby Drew chtěla, může ji hodně ublížit a to nedovolím.
Chris se mi snaží vykroutit a znovu se zaměří pohledem na matku.

„Jestli neodejdeš, zničím tě! Dám vědět všem, jaká jsi děvka! Jak sis vodila muže domů a šukala jsi s nimi i přede mnou! Že jich bylo několik a pak po tobě házely peníze a odcházeli! Několik z nich ti řeklo, že chtějí i mě, kolik mi bylo? Jedenáct? Zasmála ses a řeklas, že můžou. Utekla jsem na poslední chvíli..." Vše se ve mně sevřelo. Tohle... Neměl jsem tušení!
„Chovala ses jako děvka! Jsi děvka! Nevím, kdo je můj táta, ale vím, že jsem po něm. Být jako ty, oběsila bych se! Je mi už jedno, že jsi spala s mým klukem, je to hajzl a pokrytec. Čurák, zmrd... Je mi jedno, jestli jste spolu šukali od začátku našeho vztahu. Už mi na tom nezáleží. Mám to, co jsem vždycky chtěla; pocit bezpečí a lásky.
 Ani jedno ani druhé mi nedal Lucas, ani ty. Zayn se o mě postará, chrání mě, co jsme se sem nastěhovaly. Je tu pro mě, když ho potřebuju a je mi jedno, že spal s tebou. Nemyslím na to a vím, že on taky ne. Je to něco, co se stalo, ale my to ze svých životů vymazali. Odejdi a nech nás být."

„Nejsi plnoletá! Nemůžeš žít bez matky! Lidé si všimnou a ty skončíš v pasťáku a on ve vězení. Měli byste oba poslouchat, co vám teď řeknu. A to velmi dobře!"

**********************************************
♥♥♥♥

Little SecretWhere stories live. Discover now