~30~

12.1K 348 11
                                    

Zayn

„Eh... Dobrej. Chris je už doma. Psali jsme si, můžu dál?" „Jo, pojď." „Dík... Uhm... Vy se nikam nechystáte?" „Měl bych? Nemusíš se zouvat." „Nechci tu našlapat-" „To je dobrý, dál už nepůjdeš." „Prosím? Zavoláte teda Christinu?" „Ne, nezavolám. Ty mi tady totiž teď odpřisáhneš, že se k ní nepřiblížíš a jestli jo, budeš si vědom toho, že až se k tobě dostanu já, tak to nemusíš přežít. Jsi zmrd, obyčejnej čurák, co šukal malou holku, bokem píchal další kurvy a jako bonus ji šukal matku, které udělal parchanta. Drew tu byla chvíli před tebou se snahou, hodit mi toho parchanta na krk. Já ji šukal s kondomem, hochu, moje to opravdu není. Co sis udělal, to si nechej. Nemáš šukat bez šprcky." Kluk stál, lapal po dechu, rudnul, blednul a já se povýšeně usmíval.

„Věci ti přivezu, a varuju tě, přiblížíš se ke Christině a já z tebe vymlátím duši, v tom lepším případě, v tom horším, tě rovnou zabiju."

„Vy-vysvětlím ji to! Byl-byl to úlet! Mrzí mě to." „Úlet bylo i šukání s Triss? Hochu, já tě svým způsobem chápu, proč si neužít, dokud jsi mladý, ale užívej si, když na tebe nečeká holka, co tě miluje." „Miluju ji! Vysvětlím ji to!" „Ale ona tebe ne." Posunul jsem se, naprosto nezáměrně ale světlo, co mě ozářilo, mi dopadalo přímo na krk, kde jsem měl malé modřinky. Pubertální zachování Chris jemu rozsvítilo nad hlavou žárovku.

„A kde je vůbec Drew?" Vydechl, pokora z jeho tváře vymizela a mně něco našeptávalo, že kdybych jeho výlevu uvěřil a pustil ji za ní, nedopadlo by to dobře.
„Vzhledem k tomu, že toto je můj dům, tak co myslíš? Nevím, kam šla a je mi to jedno." „Ty máš jinou?" „Prosím?" „Esi máš jinou." „Já otázce rozuměl, ale nevím, kdy jsem ti dovolil mi tykat." Odfrkl si, rozepl si bundu a udělal krkok vpřed.
„Kde je moje holka?" „Tvoje holka," Vykročil jsem i já a vyhrnul si rukávy košile. „Je nahoře a nechce tě vidět." „Jak to ona ví? Řekl jsi ji něco? Je toto, od ní?" Posměšně mi pohlédne na krk, po kterém si mimoděk přejedu prsty.

„Jo, je. A nejenom to, na ptákovi mám nepochybně její-" Vykryl jsem ránu a vrátil mu ji s dvakrát tak větší silou. Svalil se k zemi a z patra se ozval výkřik.

„Šukal jsi mou holku! Zabiju tě!" Zařváním jsem donutil Chris zůstat na místě. Byla skoro dole ze schodů a ten zmrd se právě proletěl vzduchem.

„Tak poslouchej, panáčku, já nechtěl dělat problémy. Opravdu ne, ale ty se uklidníš!" Zařval jsem klukovi do tváře. Držel jsem ho za límec bundy a cloumal s ním.
„Sebereš se a půjdeš do hajzlu. Necháš Christinu na pokoji a jestli ne, nebude to jen pěst, co ucítíš. Šukal jsi její matku! Nepochybně jsi ji šukal od začátku, co sis s Chris začal, jen ubožák toto udělá... Tys ji podváděl jak dlouho, proč ti tak vadí, že ona podvedla tebe, hm?" „Jsi starej!" Prskl a snažil se mi vykroutit.
Polkl jsem kecy, že věk nemá se schopností šukat co dělat a zacloumal s ním.

„Zayne!" „Ty drž hubu!" Zachrčel a znovu zaskučel. Jednou rukou jsem si ho podržel, aby nezdrhl a uštědřil mu ránu.

„Máš strach, že sis upletl s kurvou dětsko, co? A co jako čekáš, že Chris udělá? Odpustí ti? Zapomeň!" Vrčím, Chris se i přes zákaz přiblížila a donutila mě, abych jej pustil. Dělá mezi námi zeď, v pěsti mi cuká a jsem připravený ji kdykoliv strhnout za sebe, kdyby něco zkoušel.

„Podvedla jsem tě, se Zaynem. To je zjevné a udělala jsem to předtím, než jsem se dozvěděla to o tobě a mé matce. Je mi z toho na zvracení, nechápu to a nechci to pochopit. Je mi to ale už jedno. Zayn ti řekl, ať vypadneš, tak to udělej. Já ti neodpustím a jestli mám být tak moc upřímná, rozešla bych se s tebou. Ne kvůli tobě a matce, protože ve chvíli, kdy jsem se rozhodla se s tebou rozejít, jsem to stále nevěděla, ale kvůli sobě. Kvůli mně a Zaynovi. Možná proto, že je starší, mi je s ním líp než s tebou. Nebojím se, vím, že mě ochrání a udělá všechno pro to, abych byla šťastná. Nemohla bych spát pak s tebou, jeho bych podváděla a vadilo by mi to. Já tě nikdy nepodvedla, ale teď toho nelituju. Nelitovala bych ani ve chvíli, kdyby se to prostě stalo a my dva, měli přesto hezkej vztah. Jediný, za co jsem vážně vděčná je to, že já nejsem ta, co by s tebou byla těhotná nebo hůř, nějak nemocná. Nevěřím tomu, že jinou šukáš s kondomem, když u mě ti to vadilo... Vypadni z mýho života, je konec."

Díval se na nás, měl v očích vztek a já čekal, kdy něco udělá, kdy nějak zareaguje.

„Víš, proč jsem tě podváděl?" „Ne." „Se na sebe podívej." Mluví k ní, mě si nevšímá a já čekám, kdy ji nějakou větou srazí sebevědomí, kdy ji ublíží.
„Holka, co se na začátku našeho vztahu styděla dát mi pusu na veřejnosti... Šukali tě mí kámoši a všichni se shodli, že větší dřevo v posteli neměli a já jim řekl, že to změním, ale pak jim musela dát za pravdu. Sex s tebou byl ztraceným časem, to Triss nebo i tvá matka... Zayn ostatně ví, jaká Drew je, ne?" Chris se mimoděk stáhla blíž ke mně, ubližoval ji a nechápal jsem, proč mu dovolí, aby ji takhle trýznil.
To co předváděla se mnou... Koťátko moje, o co jde?

„Vážně? Srovnáváš Chris a Drew... Hochu, buď ti stačí ke štěstí málo, nebo jsi měl tu smůlu, stejně jako tvoji povedení kamarádi, že vám Chris nepředvedla, jaká v posteli je a," Pustil jsem ji, letmo jsem ji držel za boky a vydal se k němu. „Dál se s tebou na téma „Sex a Chris" nehodlám bavit. Hezky v klidu odejdeš, nebo tě opravdu vynesu v zubech."

„Víš, co on je zač?!" Štěkl, když se k ničemu neměl a já jej vzal za rameno. „Je to kokot, Chris. Ošuká tě a pak se na něj usměje nějaká nová, hudební hvězdička a půjde šukat ji." Chris se na něj dívala, pak pokývala hlavou a nadechla se.
„Jo, to je dost možný a bylo by to reálný, kdyby on byl ty. Jenže on je jiný." Vítězoslavně jsem se usmál, spíš jen tak pro sebe a doprovodil jej až k bráně. Tam, před zraky několika sousedů, jsem s ním znovu zacloumal a narazil jej na zeď.

„Dobře mě poslouchej, nebudu to opakovat. Je tvoje chyba, že jsi udělal dětsko Drew, ale já se o toho parchanta starat nebudu. Bylo tvoje rozhodnutí, Christinu podvádět a já ti nedovolím, abys ji dál ubližoval. Necháš ji na pokoji, rozumíš? Přibliž se k ní a zabiju tě. Totéž vyřiď i té Triss, kdyby měla nějaké tendence se sem vůbec vracet. A pokud se uvidíš s tou děvkou, zachovej se jako chlap. Buď ať jde na potrat, nebo ji budeš dávat peníze. Já si totiž klidně nechám zaplatit testy, abych dokázal že to není moje, pokud ji napadne že porodí a udělá scénu, že já ji i „svoje" dítě opustil. Je taky dost možný, že toto jste měli mezi sebou domluvené, z nějakého důvodu, nevím z jakého a nezajímá mě to. Jen ti říkám, přibliž se ke Christině a zabiju tě, rozumíš?" Kýve, odchází a já hážu zářivý úsměv na sousedku, co je nejblíže. Uši má jak radary... Do hodiny  bude vědět celá ulice, že je Drew pryč a já mám v domě jen tu holku. Potlačil jsem smích a v klidu šel do domu. 

***********************************************
Děkuji za komentáře :o) ♥♥♥
A já myslela, že už jste si zvykly, že to tak velmi ráda ukončuju :o)

Little SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat