~10~

15.8K 437 17
                                    

Maličko se posuneme, co vy na to? :o)
~Pokud má někdo něco, proti sexu a podobně - myslím ale, že tu nikdo takový není - tak ať toto nečte, kapitolu přeskočí nebo celkově nečte dál, tento příběh. Nestojím o "hejtující" a mravokární komentáře. Děkuji :o) ~
*************************************************************

Zayn

Seděl jsem ve studiu a pročítal si zas a znovu sms od Lucase. Ve dvě jsem dorazil domů, rozhodnutý, jej poslat pryč. Nahrál mi do karet...

„Dobrý den." „Dobrej." Naprosto se zarazil.
Ve tři čtvrtě na tři, se otevřely dveře a do haly vstoupil Lucas. Chvíli na mě vyděšeně koukal, pak zaskřehotal, že od Chris ví, že náhradní klíče jsou pod květináčem. Nechal jsem jej při lži, kterou si vymyslel. Musela mu to poradit Drew... Hochu, kolikrát jsi tu byl, když já byl v práci a Chris ve škole? Šukal jsi Drew v mé posteli? Měl jsem chuť, položit mu tyto otázky nahlas, místo toho jsem se smutně usmál.

„Chris tu ale není." „Ne-není?!" „Ne, rozbil se ji mobil, snažila se ti dovolat ode mě, ale nešlo to. Psala ji nějaká kamarádka, potřebovala akutně s něčím pomoc. Chris se ti omlouvá a vynahradí ti to, až se vrátíš. Ale mám se tě zeptat, kam letíš...?" „Pracovně, mi-mimo Anglii... Já... No, tak dobře, no." Blekotal a pomalu couval ze dveří.
„Klíč." „Co?" „Ten klíč. Dej mi ho." „Jo, tady je. Nashle, pane." „Čau." S úsměvem jsem za ním zabouchl dveře, zamknul a obešel celé přízemí. Všechny okna a dveře jsem zamknul a vydal se nahoru.

Osprchoval se a s osuškou kolem boků, vešel za Chris. Pousmál jsem se a jen si ji prohlížel. Neuposlechla jej... Šátek nebylo to jediné, co na těle měla. Klín měla ukrytý za bílými kalhotkami.

V tom tichu, které tu panovalo, jsem slyšel její zrychlený dech, stejně jako zběsile pádící srdce. Nemohla vědět, kdo tu stojí. Lucas, já, nebo někdo úplně jiný? Co ji běželo hlavou? Měla strach?
Věřila v Lucase? Věřila, že když ji chtěl, jako na zlatém podnose, že bude hodný? Že si nasadí kondom, než do ní pronikne...? Přece nemohla být tak naivní. Neudělal by to, ani já tu chuť neměl.

Pomalu jsem přicházel k posteli, chvěla se, rtíky se ji třásly.

 Klekl jsem si do postele a přejel ji prstem po rtech. Vydechla a pootevřela ústa víc. Samolibý úsměv mi seděl na tváři a prohloubil se ve chvíli, kdy spokojeně zasténala.

Prstem jsem ji jel od rtů, přes bradičku a krk k prsům. Něžně jsem pravé ňadro sevřel v dlani a ona zasténala. Když jsem sevřel i druhé, zvrátila hlavu.
Chvíli jsme si s jejími prsy hrál, něžně je masíroval a mačkal, chtěl je líbat, sát, kousat... Jenže jsem věděl, že pozná, že nejsem Lucas. On neměl vousy, já ano. První aspekt.
Druhým byla blízkost, nepochybně by mi chtěla sáhnout do vlasů. On mě rozcuch, já skoro ježka...
„Nepolíbíš mě?" Vydechla, když jsem ji dlaněmi přejel přes tělo na kolena a nenásilně ji nohy rozevřel víc.

Chtěl jsem. Až zoufale... Místo toho jsem ji přejel jen prstem po rtech. Pootevřela je a něžně mi prst olízla.
 „Nic jiného do pusinky nedostanu?" Šeptla a zakňourala.
Přisunul jsem ji ke kraji postele, rozevřel ji nohy a se snahou, abych ji vousy nepoškrábal, jsem ji líbal na vnitřní straně stehen.
Spokojeně vydechovala, musel jsem ji zachytit ruce, aby mi nesáhla do vlasů a nemohl jsem se nabažit.
Kalhotky začínala mít mokré a když ji vtiskl polibek přes ten kousek oblečení, zasténala a prohla se.

Stáhl jsem ji kalhotky a pár vteřin si ji prohlížel. Lákala mě... Chtěl jsem do ní zasunout a tvrdě si ji vzít. Ošukat ji, udělat se do ní a pak ji stáhnout šátek... Místo toho jsem ji donutil kleknout. Držel jsem si sám penis a do ruky ji dal zbývající část. Pochopila a začala mi honit. Překvapeně vydechla a prsty druhé ruky se mi snažila oddělat mou ruku. Pobaveně jsem ji sledoval a zachytil ji ruku.
Žaludem ji přejel přes rty, mírně je pootevřela a za pár sekund mi poslušně kouřila. Stále se snažila, ruku mi oddělat, jenže třetí aspekt; velikost.
Z nahrávky jsem věděl, že jsem větší než Lucas. Nepochybně si pamatovala, co má Lucas v boxerkách a jaké to je, když mu kouří. Tohle by ji vyděsilo a okamžitě by poznala, že to není on.
Odtáhl jsem se a vytáhl ji na nohy. Obrátil ji k sobě zády, vzal ji za nohu a zasunul do ní prst. Něžně, pomaličku, vzdychla a přitiskla se na moje tělo, byť jsem se snažil mezi námi udržet mezeru. Přidal jsem další prst a se snahou o něhu, jsem ji uspokojoval. Vzdychala, její nadrženost rostla, a mokro s horkem v jejím klíně, mě spalovalo a sžíralo. Chtěl jsem ji ochutnat, zasunout...

„Na co čekáš? Proč to neuděláš? Chceš to udělat... A nejen to, chceš mě i líbat... Zayne." Ztuhl jsem a ona se obrátila. Stáhla si z očí šátek a drze se usmála.
 „Nejsem hloupá." Významně pozvedla obočí a drsně mě políbila. 

Little Secretحيث تعيش القصص. اكتشف الآن