~16~

16.2K 357 5
                                    

Zayn

Nadechla se. Určitě měla tisíc argumentů...

„Ani slovo!" Zavrčel jsem ji do rtů a drsně ji políbil. „Až tě budu šukat, nebudeš chtít, abych ho vytáhnul a pokropil ti bříško. Budeš zoufale prosit, abych tě naplnil. A ani v nejmenším nepomyslíš na to, že nemáš prášky a můžu ti udělat dítě." „Lucas mě bez kondomu mít nemohl." Zavrčel jsem a pleskl ji po zadečku. Sykla a omotala mi ruce kolem krku. Byla teď o něco vyšší, než já a sklonila se.
„A já vlastně ani nechtěla, jeho penis bez kondomu cítit. Je v tom malý rozdíl, ale-" „Je to obrovský rozdíl." Skočil jsem ji do řeči a přemýšlel, jestli ji ojet v jejím pokoji, nebo si ji vzít do ložnice. Nebo koupelna? Kuchyně? Pohovka...
Jen pouhá představa, jak jsem v ní...
Skousla mi ret a silně se zakousla. Zavrčel jsem a znovu ji pleskl po zadečku. O dost větší silou, než předtím. Zasténala a políbila mě.
„Máš mě nechat domluvit." „Dávej si pozor na pusu, začínáš být drzá." Uchechtl jsem se a ona mě zatahal za vlasy.

„Chci, abys mě ošukal. Chci tě. Můžeš si pak se mnou dělat, co budeš chtít, ale teď..." Potlačil jsem smích. Konečně začíná používat pravá slova a ne náhražky.
 „Až tě ošukám, chceš odpovědi na otázky, ne?" „Počkají." Zašeptala a zachytila šátek.

„Šátek si sundáš, až to já dovolím, rozumíš?" Zachytil jsem ji ruku, postavil ji na zem a zatřásl s ní. Rozklepala se a kývla.

„Neublížím ti. Jen mě nezlob, koťátko." „Taky mě ale zlobíš." Zas ta drzost...

„Chceš se na mě, u toho dívat?" Broukla na souhlas a začala se třást. Stála čelem k posteli, já ji obešel a přitiskl se k ní zezadu. Tlačil jsem ji do kostrče, levačkou ji sevřel ňadro a pravou rukou, jsem pomaličku postupoval od prsu, přes bříško na podbřišek.

„Rozkro-" Samolibě jsem se usmál. Dala nohy od sebe dřív, než jsem dořekl příkaz. Pořád jsem z ní nechtěl mít kurvu, tedy, mou malou kurvičku ano, ale... Byla tak nadržená, roztoužená...
Zasténala, zvrátila hlavu a začala vzdychat. Dráždil jsem ji rukou a ona se mohla ukřičet.
Nohy se ji začaly podlamovat, objal jsem ji kolem bříška, ona mi do ruky zaryla nehty. Rozkoše na ni bylo příliš.

„Používám jen ruce...," Olízl jsem ji krk a zjemnil práci ruky. Zasténala zoufaleji a natočila ke mně hlavu. „A ty se můžeš uvzdychat. Až tě budu šukat, vykřičíš si hlasivky." Navlhčil jsem její rty svým jazykem a několik vteřin se s ní líbal.
„Chci, abys mě šukal. Prosím!" „Klekni si." Kdyby odporovala, utrpení a touhu po tom, abych ji konečně ojel, bych prodloužil, ale ona si beze slova klekla a otevřela pusu. Se zakurvováním jsem zaklonil hlavu a přirazil po kořen, do její pusinky. Chytila mě za boky a ani se nepokoušela, se odtáhnout. Chtěla mi vyhovět ve všem...
Pár minut kouření a orgasmus se mi přiblížil. Vrazit ho do ní, byl bych hned. A ona to poznala.
„Ne!" Zašeptala důrazně a znovu mě pohltila. Vykašlal jsem se pro danou chvíli, na roli dominantního. Vjel jsem ji dlaní do vlasů a jen ji pomáhal v pohybu.
Určovala si hloubku, tempo... Po pár minutách, v začátku kuřby poznala a já ji dal jasně najevo, co mám rád a ona to teď dodržovala. Přiváděla mě o rozum, byl jsem schopný jen stát, hýbat se a sledovat, jak její malá pusa, zvládne ukojit moje touhy.

Honil jsem si nad jejím obličejem, klečela, stále se mě dotýkala a dychtivě čekala, s otevřenou pusinkou, až dostane odměnu.
Sperma ji teklo po obličeji, ne vše ji šlo do úst a něco nestačila polknout.
Díval jsem se, hladil ji ve vlasech a pak ji vytáhl na nohy.

„Jsi spokojený?" Zapředla a políbila mě na hruď. „Koťátko," Palcem jsem ji hrubě přejel po rtu. „Neptej se hloupě, když víš, jak jsem si to užíval." Zasmála se, vytáhla se na špičky a žadonila po polibku.

***************************************************
Asi to sem začnu vkládat, jako takovou tečku na konec, do každé kapitoly =D 
Pokud se to někomu nelíbí, nečíst :o) 

Little SecretWhere stories live. Discover now