~12~

17.8K 406 15
                                    

Zayn

Polkl jsem odpověď. Měl jsem chuť se začít smát, že se o nás dozví brzy všichni. Celý svět...
 Drew na mě nenechá nitku suchou, jediné štěstí je, že Chris sice není plnoletá, ale sex mít může, jinak bych skončil nepochybně ve vězení. To bude aférka na několik měsíců. Bulvár z ní bude žít, stejně jako Drew.

Hryzla se do rtu. Najednou nevypadala, jako malé, nevinné kotě... Byla šelmou a já byl kořistí.

„Pusť mě nahoru." „Proč bych to dělal?" „Pusť mě nahoru!" Zavrčí a zakousne se mi do rtu. Zachrčím a  skončím na zádech. Sedí mi na břiše, drze se usmívá a ukazováčkem mě hladí po prsou.

„Co se mnou chceš dělat?" „Všechno." „Co, všechno?" Potlačím zakurvování. Nadrženost je na maximu a ona se mi posadí na rozkrok. Na penisu cítím její mokro a horko, provokativně klouže po mé délce a vzdychá. Zapře se mi dlaněmi o hruď a přitlačí se na mě silněji.
„Ztratil jsi slova? Daddy?!" Zapiští.

„Tak pozor, koťáko. Nejsem „Daddy", neříkej mi tak!" „Nevyžaduješ to? Četla jsem, že to mají chlapi rádi. Chlapi, co šukají dcery svých přítelkyň." Doslova mi to do rtů zavrní.
„Nemusím si honit ego nad přezdívkou. Jsem Zayn, koťátko, ty jsi moje Baby, ale to je vše. Netvrď mi, že mně vidíš otce." Uchechtne se a zakroutí zápěstím, které ji držím. Pustím ji, položí se mi lokty kolem hlavy a jen si mě prohlíží.

„Kdys mě začal chtít ošukat?" „Ve chvíli, kdy jsi došla do kuchyně poprvé, a vlastně už i dřív." „Dřív?" „Znám tě, koťátko. Párkrát jsem tě už viděl." „Kde?" „Všude." „Jak to myslíš? Sledoval jsi mě." „Utečeš, když řeknu, že ano?" „Možná?" „Pak tedy ne. Nesledoval jsem tě." Pochybovačně na mě pohlédne, chytím ji za šíji a drsně ji políbím.

„Chceš vědět, co s tebou chci dělat?" Zavrčím ji do pootevřených úst. Jak rychle jsem ji začal líbat, tak jsem i přestal.
Kývne, srdíčko ji několikrát zabouchá. Hraje nevinnost a plachost dobře, ale její oči ji zrazují.
„Odpověz mi prvně na otázku." „Já? Ty mi dlužíš odpovědi." „Dostaneš je, jen musíš počkat." „Co chceš?" „Jsi šelma... Chceš šukat. Tvrdě, dlouze... Chceš být mou děvkou, ne-ne. Mlč koťátko, vidím ti to na očích. Jsi možná plachá a stydlivá, ale v posteli se měníš. Pro lidi venku jsi anděl, v posteli kurva. Chci vědět, jestli ten čurák ví, jaká jsi, doopravdy. Nebo i před ním jsi byla nevinná? Jen jsi ležela a nechala se ojet?" „Neví." Samolibě jsem se usmál a vzal ji za bradu.
„Myslelas na mě? Po nocích?" Vzdychne mi do rtů a spokojeně se usměje. Svírám ji v dlaních prdelku, masíruju ji a ona se začne vrtět.
„Každou noc..." „Koťátko moje..." Mumlu ji do ucha a ona zasténá. Držím ji nohu, druhou rukou ji něžně hladím prstem přes její maličkou.
„Co se mnou chceš dělat?" „Šukat tě, líbat, mazlit tvý tělo... Věř koťátko, že to nedělám. Ošukám a nezajímá mě, co by holka chtěla. Ale tohle tělíčko mě nutí být jiným..."

„Proč?" „Neříkám ti „koťátko" jen proto, že jsi mladá a sladká. Evokuješ ve mně pocity malého, bezbranného kotěte, které je jen u mě v bezpečí. Chci tě ošukat tak, že tě každý sval bude bolet, nebudeš schopná dojít ani na záchod, klín ti bude hořet, stejně jako zadeček. Nemluvě o pusince.... Dá se říct, že tvý tělo skoro znásilním." „Skoro?"
 „Kdybys byla jako ty, které jsem šukal, neptal bych se na svolení. Ošukal bych tě a nechal ležet, oblékl se a odešel. Nezajímalo by mě, jestli jsi hotová, jestli se ti to líbilo... Já bych se vyprázdnil a tím by to pro mě skončilo, ale teď mi na tom záleží. A hlavně maličká, chci aby tvoje tělo bylo jen moje. Abys za mnou chodila s chtíčem v očích, bez kalhotek, nadržená..."

„Myslíš, že se ti to splní? Co když budu litovat?" „Nebudeš." „Jsi si až moc jistý." „A ty až moc mokrá!" Zakřičela, hryzla se do rtu a ublíženě na mě pohlédla. „Nejsem tvoje děvka." „Jsi moje koťátko?" „Tak se tak ke mně chovej." Zakousl jsem se ji do rtu a pobaveně se uchechtnul.

„Mám si lehnout mezi tvoje hříšně krásný nohy, laskat tvou maličkou, něžně tě jazykem zpracovat, pomaličku zasunout prsty, udělat tě a pak ho do tebe zasunout? Něžně, pomaličku...? To chceš? Myslel jsem, že šelma to chce tvrdě." „Jen když je nahoře!" Zatlačí mi do hrudi, dobrovolně se položím na záda, znovu se mi posadí na penis. Provokuje mě pohledem, jezdí po něm a užívá si to.

„Proč tě podvádí?!" Povytáhnu obočí. Je rozhořčená, posadila se mi na stehna a omotala kolem mé chlouby prsty. „Proč podvádí někoho, jako jsi ty? Miluje sex... To ji neuspokojíš? Bože, jsi obrovský! Mám strach, až tě budu mít v sobě a přitom se nemůžu dočkat..." Hryže se do rtu, konečně si mě pořádně prohlíží a to mi lechtá ego. Na stehně cítím její mokro...

„Tak proč si na mě nesedneš? Nebo přece jen chceš být mou děvkou?"

 ***********************************************************
Děkuji za komentáře! ♥

Little SecretDonde viven las historias. Descúbrelo ahora