~26~

14.9K 346 12
                                    

Zayn

Dlaně, které měla volně přiložené na mém břiše, stáhla do zatnutých pěstí, vzápětí mi nehty vryla do kůže a semkla víčka.

Zachoval jsem se k ní jako k děvce vteřinu po tom, co jsem ji penisem přejel přes rty, které otevřela a já ji ho hrubě, doslova narval, do úst. Ramínka se ji zatřásla, koplo ji to a já, s povýšeným úsměvem sledoval, jak je schopná celého mě pohltit.

Drsné pohyby, které trvaly několik vteřin, pak jsem ji z úst vyjel. Nadechla se, prudce, a zvedla oči. Čekal jsem, že mi nadá, že se bude bránit, ale ona se vytáhla o něco víš a slíbla krev, kterou způsobili její nehty.

„Miláčku..." Zachrčel jsem, naprosto konsternovaný. I děvky mi pak křičely do tváře, že co si myslím. Jestli je chci udusit a ať si toho ptáka narvu do baby, která je zvyklá na černochy a deep throat.

„Hm?" Začala mi honit, přejela si jazykem po rtech, pak po mé délce a přivřela víčka. „Chutnáš božsky."
Klekla si a tentokrát to byla ona, kdo si ho vrazil celého do krku. Určovala si tempo, hloubku a já prostě jen stál a nechal ji. Nečekal jsem to.
„Myslela jsem, že mi pusinku ošukáš, ne že si já budu dělat, co budu chtít." V očích ji bleskne šibalství, rozvernost a její nehty mám v kůži po druhé.
Dávám ji pauzy pro nadechnutí, drsně proti její hlavě přirážím, nevybíravě ji tahám za vlasy... A ona drží. Je mi naprosto odevzdaná, udělala by cokoliv a stačilo by jen říct.

„Chceš miláčku?" Vyjel jsem z ní, honil si a bavil se jejím vzteklým pohledem. Otevřela pusu a čekala. „Ale no tak, koťátko, nebudu si honit. Od čeho máš tu dokonalou pusinku, hm?" Pobaveně jsem se uchechtl, věnoval ji polibek a tentokrát to nechal čistě na ni, aby mi kouřila jak uzná sama za vhodné. Musela mě udělat, to bylo hlavní.

Hraje si se mnou, zlobí, žadoní po polibcích... Očima ji prosím, ať mě netrápí. Věnuje mi sladký úsměv a sekundu na to, mám hlavu v záklonu, chrčím a něžně ji do pusy přirážím.
Zaškubání v penisu, do úst ji vtéká sperma, které nestačí polykat. Usměje se s plnou pusou, polkne a pusu otevře na důkaz, že splnila úkol. Několik kapek má po těle, ty se spokojeným výrazem stírá prstem, drze se usmívá a když se vytáhne, do ucha mi zašeptá, jak ji chutnám. Jo, polechtá mi to ego.

Vyčerpaně jsem se posadil, drze nade mnou stála, natáhl jsem ruce, posadila se mi na klín a objala mě kolem krku.

„Máš dost?" „Jen kuřba, koťátko, a přijdu si strašně vyčerpaný. Tahle ta tvá stránka, sexuchtivá, hladová... Moc se mi líbí." „Chci zapomenout." „Zapomeneš, neboj se." Mumlu, líbám ji na krku a pomaličku kloužu dlaní po jejím těle. Chvěje se, uteče ji několik prudčích nádechů, výdechů a stenů. Sleduje mou ruku, hryže se do rtů a spokojeně zakřičí, když do ní proniknu prsty.
Líbá mě, steny zanikají v mých ústech a ona po chvilince zoufale prosí, abych přestal a vyměnil prsty za penis.
Tentokrát jsem to já, kdo se drze usmívá a ona je šíleně zoufalá. Slibuje mi, že udělá cokoli, kdykoli... Moje touha ji trápit, šukat ji podle sebe, ničit ji... Selhala.

 Chytil jsem ji za zadeček a pohlédl k rozkroku. Pochopila, omotala mi kolem něj prsty a navedla ho do sebe.
Než se na mě celá nabodla, tichounce kňourala. Slast, co se ji rozlila v obličeji, když jsem v ní byl celý se nedá popsat.
Otevřela oči, olízla si rty, navlhčila ty moje a políbila mě. Maličko jsem se pohnul a pro ni to byl šílený tlak. Zakřičela, drze se usmála a tiše zakňourala, ať ji přestanu trápit. No, nevím kdo koho trápil...

Držel jsem ji za zadeček, pomáhal ji v pohybu a ona spokojeně vzdychala.
 „Jsi spokojená?" Broukl jsem, políbil ji a čekal na odpověď. Broukne, taky mě políbí a chytí mi ruce. Nabodává se sama, bez mé pomoci. Křičí, pomalu do ochraptění. Jo, moc se mi líbí, jak mi dává najevo, že je spokojená, že ji můj pták dělá dobře.
Nabodává se, kňourá... Já sám si to maximálně užívám. Občas ji plácnu po zadečku, stlačím ji na sebe a nebo se jen dívám na výraz její tváře a užívám si výhled na její prsa.
Jsou akorát a pokropené vypadají úžasně...

Zavrčím ji do úst, ví, co přijde a tiše prosí, ať chvilku vydržím. Chce společný orgasmus, zoufale po něm touží a já se snažím vyhovět.

Poslední pohyby jsou velmi tvrdé a ona mi do úst spokojeně křičí. Rty má do krve rozkousané a já už déle nevydržím. Kývne, políbí mě a šeptá, že to nevadí. Je mi to líto, ale já už to nemůžu vydržet, ani zastavit.
Zakňourá mi do úst a usměje se.
Broukne spokojeností, políbí mě a sotva se ze mě nazvedne, vyteče z ní sperma. Vzdychne, sáhne si sama mezi nohy a dveře pracovny se najednou rozrazí.

„Za-" Díval jsem se do tváře Drew. Zírala na nás a já jen čekal, co moje malý koťátko udělá.

*******************************************
Heleme se, kdopak se nám to vrátil domů... =D =D

Little SecretWhere stories live. Discover now