~3~

14.9K 411 8
                                    

Christie

Líbal božsky. 
Souhra našich jazyků byla dokonalá a i když mi to zachutnalo, musela jsem přestat. Jen jsem nevěděla proč. Jestli kvůli Lucasovi dole, nebo kvůli vlhnoucím kalhotkám. Svíral mi zadek v dlaních, opojně voněl a přes opnuté džíny, jsem mohla cítit náznak jeho chlouby. Triss měla určitě pravdu, to co tam ukrývá, není malé.

„Iphone?! Ty máš Iphone?" „Jo, od Zayna..." „Hodná dcerka! Už jsi ho viděla bez boxerek?" „Triss, měla by sis urychleně s někým užít. Začíná ti hrabat." „Nemůžu za to, je dokonalej... Když jsem viděla ty svaly, v tom propoceném bílém triku..." Div se ve třídě nesložila...

„Jdeme k vám?" „Eh-" „Christie!" Vytřeštila jsem oči před sebe a otočila se. Zayn.
 Mávnul na mě, od jeho černého Lamborghini. Okamžitě byl středem pozornosti a já také. Seběhl se kolem mě dav, nadržených spolužaček...

„Co tu dělá?" „Vyzvedává mě... Chce mě vzít na nákupy." „Můžu se přidat?" Syčela Triss na půl pusy, cestou k autu. „Místo jen pro dva..." Syčela jsem zpátky. I když... Triss by se spokojila i s místem v kufru. Neušlo mi, jak se Zayn nepatrně zamračil.

„Ahoj, děvčata." „Dobrý den, pane." „Ahoj..." „Tak můžeme, Chris? Ještě ale musím do práce, mám jednání. Ale bude to jen chvilka. Počkáš mě v kanceláři, hm?" „Eh, jo..." Omluvně jsem se na Triss usmála a nechala si otevřít dveře. Chuť se sesunout pod palubku rostla a já, se pod pohledy jak Triss, tak ostatních holek zmenšovala.

„Nemáš firmu, na druhou stranu?" „Mám." Trhnu ledabyle ramenem a dál sledoval provoz, na cestě do centra.
„Asi ti nerozumím...?" „Měl jsem pocit, že se sem Triss chce nakvartýrovat a já slíbil nákupy jen tobě. Nemám proti tvým kamarádkám nic, ale když s námi budou někam chtít jít, ocenil bych, vědět to dopředu. Za prvé, kam by si sedla, za druhé, ona možná chuť si se mnou zašukat má, ale já ne." „Jak-" „Slyšel jsem vás." Ušklíbne se, jako kdyby nic.
„Všechno?" „Narážka na to, co mám v boxerkách?" Ukázal prostředníček na řidiče, který se nás snažil předjet. „Uhm... No." „Zajímá tě to?" „Ne." „Opravdu? Koťátko, včera... Při tom líbání... Tiskla ses ke mně, líbat se ještě chvíli, cítila bys ho přes džíny víc, než dost." „Zayne, prosím...! Jsi přítel mé matky! A já se k tomu včerejšku nechci vracet..." Ještě že mi nevidí do hlavy... Lucas nebyl ten, kterého jsem si v noci představovala... Vrazila jsem si výchovnou facku a zabořila se víc do sedadla.

„Triss ale pravdu nemá, s velikostí. Mám v boxerkách víc, jak dvacet." „Jestli ses chtěl bavit o sexu, měla ti sem nastoupit Triss. Okamžitě by udělal roznožku... Proč se o tom se mnou tak bavíš?! Chodíš s mou matkou... To ti to s ní nestačí?! A nemáš strach, že půjdu a řeknu ji to?!"
„Ne, nemám strach. Ty to totiž neuděláš... Chris, jsi jiná než matka a jsi krásná. Co se Triss týče, nenechal bych si ani vykouřit. Ale vidět tebe u kolen, s mou chloubou ve tvý puse, mmm." Polkla jsem chuť, jej poslat do prdele a rozhodla se změnit téma.

„Fajn, to by stačilo... Berme to tak, že ten včerejšek... Byla to pusa za mobil, za který fakt děkuju! Jsem za to ráda... Ale krom toho, že jsi pracháč, o tobě nic nevím, věk, odkud jsi, co vlastně děláš, proč jsi s mou matkou-děvkou...?"
„Zayn, příjmení taky nevíš?" „Ne." „Malik. Věk? Hádej." „Vousy leta přídavají... Ale víc jak třicet asi nemáš, ne?" „Osmadvacet. Firma? Hudební společnost. Jsem zpěvák, divím se, že ani to nevíš..." „Matka mi nic neřekla, ale... Zayn Malik... Nebyl jsi ve skupině?" „Byl, ale to už je hodně let..." „A pocházím z Bradfordu. Miluju tetování, potrpím si na svoje vlasy a miluju sex. Co kdybys mi řekla, teď něco ty o sobě?"
„Christina, příjmení víš, věk?" „Abych byl upřímný, tvá matka je dost skoupá na slovo. Vím jen to, že tvůj otec je neznámý a teď vím, kde studuješ. Tím moje informace o tobě končí. Proto jsem i tohle navrhl... Nakoupíme, co budeš chtít a zajdeme si na obě. Tvá matka," Dal důraz na to slovo. „Opět není doma, přijde nevím kdy... A já do firmy nemusím, mám na to lidi. Uděláme si hezkej den, hm?"
„Okey... Takže mám osmnáct, mou nejlepší kámoškou je Triss, ale občas bych ji zabila... Nebo, spíš je jediná, kdo se se mnou baví. Je adoptovaná a moc lidí ji tu nebere... Jsem úchylná na kočky, chtěla bych kotě, ale to mi matka nikdy nedovolí... Ráda zpívám, tančím, čtu... Vcelku mě baví i škola... Často si barvím vlasy... Co máš rád, třeba za jídlo?" „Špagety, je mi jedno s čím. Ty?" „Taky. Pití?" „Pivo, z nealka Cola. Ty?" ... Takhle jsme se vydrželi bavit, než jsme dojeli do centra.

V jeho společnosti, jsem si připadala mírně nesvá, ale zároveň... Stačilo, že jsem se zadívala do výlohy o pár sekund déle, a už jsme byli uvnitř...

Domů jsem se vrátila přecpaná, s hromadou tašek, které ukrývaly obsahy od oblečení, přes kosmetiku, po elektroniku. Mohla jsem se uděkovat, slibovala jsem, že mu udělám zítra na oběd špagety a že nikdy nebudu zlobit. Jen se smál, a až doma, se opět projevil.
O matce ani zmínka a on se mi v pokoji zjevil jako duch. Držel mě za boky a něžně mě kousl do ramene.


„Zvláštní, tetování jsem si předtím nevšiml." „Ehm... No jo... Zapomněla jsem říct, že se mi tetování líbí. Ale matka mi je zakazuje..." „Takže je před ní skrýváš?" „To neukryji... Mám na paži a-" Zmlknu a i on, kupodivu mlčí.
 „Řekla mi, že pokud je chci, tak ať si je platím sama..." „Ukaž mi návrh a můžeme jít spolu. Taky chci nové..." Zachrčel mi do ucha, přejel mi po něm rty. Ovanul mě jeho teplý dech, bylo mi jasné, že se směje, když pocítil, jak jsem se roztřásla. 

„Pusu?" Obrátil mě k sobě a povýšeně se usmál.
„Cože?!" „Řekla jsi, že nebudeš zlobit, tak mě nezlob." „Ale... To mi něco koupíš a pak to budeš chtít takhle splatit?!" „Koťátko, já chci jen pusu. Nechci sex... Pusa je levná, nemyslíš?" „Ale já mám přítele... Zayne, prosím... Nechovej se tak... Jsi fajn a nechápu, proč jsi zrovna s matkou, mohl bys mít normální ženu, která ti bude věrná... Ale... To jsi děvkař? Jsi s matkou a po mně chceš pusu..." „Miluju sex, ale děvkař nejsem... Koťátko, časem ti to vysvětlím, ale teď mi dej pusu a buď hodná holka. Nebo ti stáhnu šortky, kalhotky a zmaluju ti, tuhle krásnou prdelku." Násilně ji stiskl a přitlačil mě na sebe.

Proklínala jsem samu sebe, ale on už se sklonil a jeho rty byly opět dokonalé. Zachrčel mi do rtů a odtáhl se... Tohle bylo mnohem delší, než včera. Cítila jsem vlhko ve svém klíně a jeho rozkrok byl napnutý. Silně mi zmáčkl zadek, donutil mě tak na špičky a tlačil mě svým rozkrokem na mém. Znovu mě začal líbat a já slabě zasténala... Než jsem stačila zareagovat, rozepl mi šortky a vjel mi dlaní do šortek, ale na zadeček. Tentokrát ho zmáčkl jemně a odtáhl se.

„Myslím koťátko, že se ti to líbí... Tohle mi stačí, prozatím." Poklesla mi čelist, něžně mě chytil za bradu a navrátil čelist, kam patří. „Možná se budu chtít líbat i ve chvíli, kdy ti nic nekoupím." Plesknutí přes zadek, letmá pusa a odešel.

Hodinu na to, dorazil Lucas. Rovnou mezi dveřmi pokoje, mě začal svlékat a ve chvíli, kdy do mě zasunul, mi problesklo hlavou, jak velký musí být Zayn... 

*********************************************************
Děkuji, za komentáře! :o) Jsem ráda, že se vám povídka líbí a že jste si ji někteří, rovnou zamilovali! :o) 
♥♥♥

Little SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat