~6~

14.6K 390 18
                                    


Zayn

Nemohl jsem odolat, když přišla a sama nabídla polibek... Nevím, jestli si to uvědomovala, nebo raději nepřipouštěla, ale když jsem si její ruku stáhl na klín, nahmatala mou chloubu a jemně ji stiskla. Sotva přepadla a navrátila ruku na klín, měl jsem chuť ji ukázat, co mám v boxerkách, ale krotil jsem se...

Moje představy sexu s ní, byly poněkud zvrácené, toužebné... Noc co noc, jsem si v hlavě přehrával, jak to chci udělat. Doufal, že mi vše vyjde... Očekával, že osoby budou jednat tak, jak chci já, aniž bych musel příliš tahat za nitky.

Zakňourala mi do úst a já ji musel poslat pryč...

Nelíbilo se mi, jak válčí sama se sebou a nelíbilo se mi, jak vyhlíží Lucase. I když se vyspí se mnou, bude ji mrzet, až zjistí, koho rok milovala... Naivní, malé koťátko...

„Chris, pohlídáš gril?" „Jasně..."Sklouzla z okna, protáhla se kolem mě a vyšla na zahradu. Vracel jsem se z koupelny, když čidlo nade dveřmi začalo blikat. Laxně jsem rozklikl obrazovku monitoru, který byl napojen na kamerový systém. Že by Lucas s Triss?

Se zavrčením jsem si obraz přiblížil a díval se, jak Lucas a nejlepší kamarádka Chris, si kontrolují mandle. Když vystoupili, uhlazovala si minisukni, Lucas ji plácl po zadku a skrze reproduktor jsem zaslechl slabé zašeptání, jak umí skvěle šukat... No to určitě, taková kostra...

„Dobrý den!" Vyjekla Triss, když jsem otevřel dveře. „Dobrej, tak pojďte dál."

„Pane Maliku, vám ta košile šíleně sluší..." „Díky, Triss." Čekáš taky kompliment? Jsi na špatné adrese.
„Pane Maliku, napadlo mě, nemohli bychom si tykat?" Lucas se odpojil, že si odskočí na toaletu a hned dojde. Sotva zmizel, Triss se mi pověsila na paži a se vší drzostí, mi sáhla na rozkrok.
„Co ty na to?" „Že tě vyhodím ven, jestli se nezačneš chovat slušně. Nejsem tvůj kamarád, ani věkově ti blízkej. Nebudu si tykat s dětskem a už vůbec ne s kurvou, co si hraje na nejlepší kamarádku a přitom šuká zadanýho borca!" Zmlkla, pootevřela pusu a pustila mě.

Chystal jsem si pivo, ona proběhla přes kuchyň, chvíli po ní Lucas, já tenhle podivný průvod uzavíral.

Christie se na mě plaše dívala, v očích měla otazníky, žadonila o odpověď, proč jsem naštvaný. Ani jsem se svůj výraz nesnažil maskovat.
S nevolí jsem se díval, jak se na mě dívala přes Lucasovo rameno ve chvíli, kdy ji přestal líbat...

Udělal jsem jim maso, sobě hodil pár kousků na talíř a s přáním hezkého večera, jsem odešel k sobě do pracovny. Utekla hodina, do dveří se ozvalo nesmělé klepnutí a Christie se protáhla dovnitř.
„Můžu?" „Děje se něco?" „Ne... Nemáš žízeň?" Ukázala v jedné ruce plechovku Coly, v druhé pivo. „Jsi zlato, koťátko." Ušklíbla se a popošla ode dveří.

„Proč jsi odešel?" „Oni tu jsou?" „Na zahradě... V bazénu." „Koťátko, měla bys být ale tam, nemyslíš?" „Nerozumím ti." „Cože?" „Nechápu ani sama sebe. Líbám tě, líbí se mi to a vím, že je to špatný. Ty mě líbáš, vzrušuje tě to, jsi nadržený a teď, když by sis mohl o pusu říct, posíláš mě pryč."
„Mám to brát tak, že sis přišla pro pusu?" „Já..." „Ano, nebo ne?" Opřel jsem se o stůl a zakýval prstem. Postavila plechovky na komodu vedle dveří a vydala se ke mně.

„Nerozumím vůbec ničemu. Od tvého chování ke mně, přes fakt, že jsi stále s mou matkou, i když víš, že ji právě někdo někde šuká, slib o sexu s Lucasem... Tvůj vražedný pohled na Triss... Zayne... Proč?" „Dostaneš odpovědi, jen na ně nespěchej. Triss mi je nesympatická, tvá matka je kurva." Natáhl jsem ruku, chytil ji za zadeček a přitáhl si ji mezi nohy. Hladil jsem ji po tváři a když jsem ji políbil, začala spolupracovat. Stačila chvíle a moje tepláky byly napnuté. Odtáhl jsem se od ní a ona mi vyděšeně pohlédla na rozkrok.
„Ale po tobě chci, abys dodržela svůj slib; Lucas tě nebude šukat bez ochrany... Upřímně se mi nelíbí, že tě šuká, ale..." Držel jsem ji za bradu a ona se mi vyškubla. „Chtěl-chtěl bys mě... To..." Nebránila se, když jsem ji k sobě přitáhl znovu, silněji. Opřela se mi bradičkou o rameno a dívala se někam za mě.
 „Ošukat tě?" Zamumlal jsem ji do ucha a vdechoval vůni jejich vlasů. Broukla na souhlas a věnovala mi plachý pohled.

„Nechala by ses ošukat?" „Já..." „Jen mi to řekni, koťátko. Chtěla bys mě v sobě?" „K-kolik." „Centimetrů?" Kývne a sklouzne pohledem na stále napnuté tepláky.
„Viděla jsem tě... Když sis honil." „Ale! Takže se mi nezdálo, že jsi tam byla." „Promiň... Nic jsem neviděla! Jen pohyb ruky..." Pobaveně jsem si ji prohlížel.

„Chceš vědět, co mám v boxerkách?" „Kolik centimetrů...?" „Prvně buď hodná holčička, koťátko,  a odpověz mi na otázky; chtěla by sis se mnou užít?" Neodpoví, ale její oči mluví za vše. „A chceš si sáhnout, jen se podívat, nebo ti mám do ouška zašeptat, co mám v boxerkách?" „Sáhnout..." „Mm, okey. Ale-" „P-pusa ti stačit ne-nebude, že?" „Ne koťátko, bude... Přijď pak za mnou, až odejdou, ano?" Překvapeně pootevřela pusinku, já ji beze slova vsunul jazyk do pusy.

„Koťátko..." Zašeptal jsem ji do krku, po minutách něžného líbání a naznačil ji, ať odejde.

Přesně o půl jedenácté, se ozvalo zaklepání a Christie se protáhla dovnitř. Byla už převlečená v triku na spaní, a já se vytáhl do stoje. Obešel jsem stůl a posadil se na pohovku, poklepal jsem si na stehno a ona plaše přistoupila.

„Bojuješ sama se sebou, chceš/nechceš, toužíš/bojíš se... Koťátko, nikdo se nedozví, co spolu děláme. K líbání, přidáme mazlení." „A sex?" „Pokud ho chceš?" Věděl jsem, že odmítne.
„Sedni si. Na mě." Dodal jsem, když se chtěla posadit vedle.

„Už odešli?" „Jo..." „Nejsi ani nadšená, ani zklamaná...?" „Bojím se." „Čeho?" „Toho, co s tebou dělám... Jsem děvka." „Ne koťátko, tvá matka je děvka... Dej mi pusu, hm?" Váhavý, letmý polibek... Objala mě kolem krku, držel jsem ji za boky a krom hladového líbání, se na mě maličko vrtěla.
Polibky, vrtění se, fakt, že měla jen triko a kalhotky...
Zasténala a pohlédla na můj rozkrok.

„Chceš si přece sáhnout, ne? Neboj se." Pokřiveně jsem se usmíval, když mi vklouzla konečky prstů za lem boxerek.
„No tak, koťátko, já nejsem zlej. Neublížím ti." Zachrčel jsem ji do rtů. Následně do těch mých zasténala a kolem mé chlouby, se mi omotaly její prsty. Použila i druhou ruku, shrnula mi boxerky niž a do rtů mi zasténala hladověji.
Začala mi honit, dívala se mi do očí, a ani na chvilinku nepohlédla na to, s čím si hrála a já po chvíli zaklonil hlavu. Přitiskla se mi rtíky na krk, sténala a když jsem ji stiskl v dlaních zadeček, spokojeně vydechla.
Pak z ničeho nic přestala. Položila se mi hlavou na rameno, držela mě za bok a mlčela.

„Koťátko?" „Chci odpovědi..." „Dej mi ještě několik dní, koťátko, pak ti dám na všechny otázky odpovědi." „Slibuješ?" Kývnu a ona mě políbí. „Nemůžu tě dodělat, já..." „Chápu to, jdi klidně spát." 

*****************************************************
Děkuji za krásné komentáře! Jsem ráda, že vás povídka tak moc baví, líbí se a zjevně jste si ji zamilovali!! 
A omlouvám se za neaktivitu, ale není mi poslední dny dobře -_- 
♥♥♥

Little SecretOù les histoires vivent. Découvrez maintenant