~39~

14.6K 290 5
                                    

Christie

Asi měsíc po tom, co jsme se přestěhovali do New Yorku, jsem se měla poprvé setkat s jeho rodinou. Dle slov, co mi tlumočil, jeho mamce přetekl pohár trpělivosti a rozhodla se nás obě, postavit před hotovou věc.
Stále má pochybnosti o našem vztahu, ale dokud mě nepozná, tak se jich nemůže zbavit. To stejné říkal i jeho tatínek i sestry.
Byla jsem nervózní a trpěla jsem žaludečními problémy už čtrnáct dní dopředu, kdy mi to oznámil. Zatímco on rozjížděl firmu, já dálkově studovala a běhala s hadrou po bytě.

Moje paranoia, že ona prostě musí vědět, že i na svůj věk jsem schopna starat se o byt, i Zaynovi vařit – málem se vyvrátil, když otevřel mrazák, kam chtěl dát nákup, pro který byl a tam našel krabičky s několika druhy omáček a polívek. Zíral na mě, co to jako je a smál se mému kuňknutí, že co když ho otevře a zjistí, že je prázdný. Argument, že i doma přece bylo vždycky něco v mrazáku nebral. Dál se smál a do rtů mi šeptal, že jsem trdlo. Jeho argumenty, že přece hlady netrpí a určitě nepotřebuje mrazák nacpaný k prasknutí omáčkami, zas nepomohli mně.- byla hodná hospitalizaci někde v léčebně.

Od psaní seminárek, jsem odbíhala na toaletu, kde jsem se dívala hlavou do mísy, během učení se na jeden z prvních, srovnávacích testů, jsem si látku opakovala u mytí oken – a že jsem si teda u toho mákla!
Konečně – teda, dle úhlu pohledu - byla sobota a krátce kolem oběda, by měla dorazit jeho rodina.
Byla jsem vzhůru od šesti, poletovala mezi kuchyní a záchodem a přemýšlela, jestli jeho mámu neurazím jen jablečným závinem.

„Miláčku?" „Ahoj, lásko. Vyspaný?" „Byl bych," Zachytil mě Zayn nekompromisně za loket a přitáhl zpět k sobě.
 „Kdybych se vzbudil a měl v posteli sladký kotě. Místo toho po bytě voní něco strašně dobrýho, ale mám strach se tu i něčeho dotknout, jak je vše naleštěné a ty mi chodíš pořád zvracet. Lásko, přestaň se bát." „Jen chci tvý mámě dokázat, že i když jsem mladá, tak její chlapeček nestrádá." „Chlapeček, ti zmaluje prdelku, jestli si mě budeš dobírat." Se smíchem jsem jej objala.
„Není to dobírání. Je to malá závist. Tvoji rodiče tu jsou pro tebe pořád, máma tě miluje, dýchala by pro tebe... Je to krásný." „A já bych dýchal pro tebe, Chris, zapomeň na ni. Je to minulost. Moje máma ti mámu částečně nahradí. Uvidíš, zamiluje si tě!" „A když ne? Co když prostě nepřekousne, že mám sotva devatenáct?" „Tak mě to zajímat nebude. Je to můj život, moje rozhodnutí." „Jasně, kdybys mě jen šukal, tak by ji to asi tak nevadilo, ale když spolu žijeme a-" Zakňourala jsem. Stáhl mi tepláky a na zadek mi dopadla dlaň.

„Mám z tebe tady ty rozumy vyšukat? Chceš mým rodičům otevřít udýchaná, s maličkou naplněnou notnou dávkou?!" „Zayne!" Vzdychla jsem mu do úst a prsty zahákla za lem boxerek. Vsunul mi jazyk do úst a když se odtáhl, chytil mě za bradu.

„Nemám tě jen na šukání! To, že sex s tebou miluju a rád tě i výhružkami o něm trestám, je něco jinýho. Řekni mi „Ne" koťátko a nebudeme šukat klidně měsíc. Je to jen na tobě. Budu tě ničit, jak chci já, ale sex jako takový, záleží jen na tobě. Tvůj souhlas a nesouhlas jej řídí. Mít tě jen na sex, nebudu se k tobě chovat, jak se jinak chovám." „Já vím." Broukla jsem mu do rtů a vybavila si veškerý, romantický chvíle, chvíle s ním ve studiu, sezení v zákulisí při show, ve kterých byl hostem, naše nic nedělání, procházky po Central Parku...

Začali jsme se líbat a já se od něj odtáhla se zahuhláním omluvy a sprintem na záchod.

„To si normálně začnu brát osobně..." Chytil mi vlasy a konejšivě mě hladil po zádech. „Lásko, tohle není dobrý... Takovej stress... Zajdeš si k doktorovi." Kývám, souhlasím s ním a zatímco on, po spěšných dodělávkách jde otevřít hostům za dveřmi, mě probleskne hlavou možnost miminka.
Přece jen... Pokaždý se udělá do mě, prášky jsem si ani na tajno nepořídila a... S prudkým vydechnutím a přesvědčením sama sebe, že to bude s jeho rodinou dobrý, jsem se schovala pod Zaynovou paží a nesměle natáhla k jeho mamince ruku.

Zayn měl pravdu, obavy byly naprosto zbytečné. I přes počáteční rozpaky, jsem si s jeho rodinou sedla. Byla jsem schopná mluvit ke každému tématu, co kdo z nich načal a po obědě, který Trisha vychválila mi přišla pomoct s nádobím. Slušně jsem ji poslala pryč a ona přesto zůstala.
Kuchyně byla poklizená a ona si mě k sobě přitáhla. Chvíli mlčela, hladila mě po tváři a a pak se usmála.

„Budu upřímná, Christie, nesouhlasila jsem, aby můj syn měl poměr s děvčátkem. Nicméně, předvedla jsi, že na to kolik ti je, můžeš být plnohodnotnou partnerkou. Velmi mě mrzí, co se dělo s tvou matkou a už vůbec nedokážu pochopit, že tvá matka měla poměr s tvým přítelem, podváděla tak mého syna a upletla si s mladým klukem dítě. Jejich soudní boje vydají na knihu. Myslím, že výlohy za soud ji platí ona popularita..." Pronese, jakoby jen tak pro sebe.
 „Chris, kdybys cokoliv potřebovala, zavolej mi. Pomůžu ti, jak jen budu moct. A jestli tě Zayn bude nějak štvát, mileráda ti řeknu věci, co nesnáší a čím ho uzemníš." Dusím smích a ona mě znovu pohladí.
„Strašně jsem se bála ještě dvou věcí; že jsi s ním pro peníze a ta druhá, že on tě má jen na sex." Vytřeštila jsem na ni oči. Čert vem ono zlatokopectví, ale... To vážně? Vážně naznačila, že vidí v synovi děvkaře?!

„Jsem ráda, že tomu tak není. Vypadá strašně šťastně a když vás vidím vedle sebe, tak jsem sama nesmírně spokojená a... Je to sice brzy a jste spolu krátce a ty jsi mladá, ale... Ocenila bych vnoučátko." Mrkne, dá mi pusu a zmizí.
Stojím tam jak tvrdé Y, nakonec jen zavrtím hlavou a s houknutím, kdo si dá kávu, ji začnu připravovat.

„Jak ti je?" „Lepší... Konečně první ráno, co nezvracím. Asi to bylo vážně jen kvůli rodince." Zayn se usmál, přisunula jsem se k němu a žadonila po polibku.
„V noci jsi byla pěkně hladová." „A ty šíleně nadržený." „A oba jsme trpěli, abychom byli potichu." Dusíme smích, líbáme se a přes dveře slyšíme hlas Trishy, jak křičí po Saf, aby přestala ječet, že ostatní ještě spí.

Včera, po kávě jsme se šli projít, pak nás Zayn všechny překvapil večeří v nedaleké restauraci a spát se šlo až pozdě po půlnoci. Nebylo divu, že se nikomu nechtělo vstávat a Safuu hnala Trisha do vedlejší ulice na nákup. Chuděrka...

Zaynova rodina se u nás zdržela dva dny, pak se museli kvůli škole Saf vrátit – nemuseli, Safaa byla tvrdošíjná a opakovala, že konečně má Zayn holku, se kterou si rozumí a ona musí dřepět ve škole a slib, že se brzy ukážeme v Bradfordu, vykouzlil úsměv na tváři všem – a my osaměli.
Další den odešel do studia a já k lékaři. Neměl nejmenší tušení, že cestou z parku, jsem si já v lékárně, kolem které jsme procházeli kupovala těhotenský test. Výmluvu, že mi došli prášky na bolest hlavy jsem obhájila krabičkou analgetik a s nevinností ve tváři, jsem se k Zanyovi znovu přitiskla.

Jen co odešel, zavřela jsem se v koupelně a pak, ubrečená a nejistá, hledala nejbližší gynekologickou ordinaci.
S bušícím srdcem, že mě snad nikdo nepozná, jsem se proběhla ulicemi a do nemocnice vtrhla jako velká voda.
Tam na recepci gynekologického oddělení s rudými tvářemi opakovala, že potřebuji vyšetřit, protože jsem dle testu těhotná.
Sestřička se chvíli pozastavovala nad průkazem zplnoletnění, nicméně za deset minut jsem byla v ordinaci a z ní vycházela s kartičkou a nejasným snímkem, malé fazolky, co jsem měla v sobě.

*********************************************
A tak... Přece jen... Bez mimíska na konec, by to nebylo ono, ne? :o) 
♥♥♥

Little SecretOnde histórias criam vida. Descubra agora