~15~

16.2K 375 22
                                    

Málo, slabota, hrůza... Ale... Nějak se rozjet musíme :o) 
Znovu, jako už v nějaké kapitole předtím, pokud to někoho haní, nečtěte to. Krotím se, umím napsat daleko větší prasárnu, ale pro někoho, třeba i toto, je moc :)
************************************************

Christie

Čekala jsem, že přestane. Že na ten zadek opravdu dostanu, ale místo toho, mi pevně stiskl v dlaních boky a přiváděl mě k šílenství. Bylo to pro mě větší utrpení, než kdyby mi zadek seřezal. Nepochybně by to bolelo, i kdyby se snažil být jemný. Zvláštní, ta představa mě vzrušila ještě víc.
Spokojeně zavrčel, poznal to a hrál si se mnou intenzivněji.
Když se mnou skončil, přišla jsem si naprosto vyčerpaná a hlodal ve mně pocit viny. Nemělo se mi to líbit, podvedla jsem svého přítele, ale přitom...

Vytáhl se nade mě, cítila jsem jeho horký dech, pak mě políbil.

„Zlobíš, koťátko." Brouknu na souhlas a chci si sundat šátek. „Ne!" Zavrčí a škubnutím mě dostane na břicho. Měla jsem pravdu, bolelo to. Na zadek mi dopadla jeho dlaň. Několikrát mě pleskl, ne velkou silou, ale... Zadek mě pálil, kousal mě do ramene, pak se mi posadil na stehna. Mnul mi zadeček, spokojeně vrčel a opětovně mě po něm plácnul. Jen jsem sykala a neodvažovala se promluvit.

„Už budeš mlčet, koťátko?" Jen jsem broukla. Smál se a klekl si. Přetočil mě znovu na záda a asi ukazováčkem, mi jel od krku, po těle k pupíku.
„Mám šílenou chuť, dát si tyhle božský nohy na ramena a zasunout. Šukat tě a užívat si, jak křičíš." Pootevřela jsem ústa, zakňourala a on se sklonil. „Doufám, koťátko, že jsi připravená." „Na-na co?" Vydechla jsem stěží. Odpovědi jsem se nedočkala.
Váha jeho těla z mých nohou zmizela. Za kotníky mě přitáhl ke kraji postele a dostal mě na kolena.

„Na pořádnou kuřbu." Zachrčel, na rtech jsem ucítila jeho penis. Pootevřela jsem ústa a on mi, celý svůj obří penis, narval do krku. V první chvíli jsem měla pocit, že se dusím, ale po chvíli to odeznělo.
Chytil mě za culík a trhnul mi hlavou. Začala jsem s ní pohybovat. Prvotní snaha, dostat tuhle obří věc z krku, se mi nepovedla. Více jak polovina jeho penisu, byla z mých úst pryč, když znovu přirazil. Podržel si mě tak pár sekund, mně do očí vytryskly slzy, ale nechtěla jsem přestat. Vzápětí ze mě sám vyjel.
Jeho jazyk mi přejel po rtech. „Nelíbí se ti to, hm?" „Jsi velký. Nebuď tak... Drsný." Uchechtl se a sundal mi šátek.

Povýšení, arogance, drzost... Rvalo se to s něhou, co měl v očích.

„Tak mi ukaž koťátko, jak mám být něžný." Bez dalších, zbytečných keců, jsem si jej po částech vsouvala sama do krku. Spokojeně chrčel, hladil mě ve vlasech a pokaždý, když jsem ho na pár sekund z úst vytáhla, chytal mě za bradu, skláněl se a líbal mě.
„Už se ti to nelíbí?" „Nechci ti pusinku naplnit. Teď ještě ne." Zamumlal, když mě vytáhl na nohy a vysadil na sebe. „Chceš se udělat do mě? Ale já neberu prášky." „A to je problém?" „Můžu být těhotná!" Zazmatkovala jsem a on se jen pobaveně ušklíbl. „Neboj se. Nejsem nadržený puberťák, vím, kdy je čas jej vytáhnout. Ale než s tebou skončím, budeš žadonit, abych se do tebe udělal. Takže je toto, zbytečná debata."


Little SecretWhere stories live. Discover now