~34~

10.1K 334 7
                                    

Zayn

„Co tetování, to ublížení?" Zašeptal jsem, když se vrátila zpět ke mně. Schoulila se mi pod paží, síní to znovu zašumělo a mně to bylo naprosto ukradené. Nejraději bych ji vzal do náruče a vypadl s ní někam na samotu, třeba do hor.
Kývne a nevinně mrkne. „Až na to tetování na podbřišku..." Stiskl jsem ji stehno a nesouhlasně zavrčel. Teď ne, koťátko, asi by se to nehodilo, abych tě tu šukal.

Soudce se vrátil, Drew se na něj usmívala, hladila se přes břicho...

„V první řadě, bych se chtěl vyjádřit k věci ohledně otcovství." V síni bylo hrobové ticho a soudce vytáhnul papíry z obálek.
„Pan Malik absolvoval testy bez sebemenších potíží, pan Marx se zdráhal, nicméně testy podstoupil a paní-" Vedle mě se ozvalo zamumlání nadávky. Pobaveně jsem na Chris pohlédl, rozverně se usmála a chytila mě za ruku.
„Vzhledem ke křiku, jaký jste tu způsobila, paní Walsh, vám musím s politováním oznámit, že divadelní inscenace, to byla opravdu dokonalá. Ale otcem vašeho nenarozeného dítěte je pan Marx. Pan Malik nemá na dítěti sebemenší podíl, tudíž vaši žádost o alimenty zamítám. Můžete žádat pouze pana Marxe."

Chris mis tiskla dlaň a usmála. I mně spadl kámen ze srdce, byť jsem dobře věděl, že moje to opravdu není.

„Další bod, o kterém jsme tu jednali; zákaz přiblížení k slečně Walsh ze strany pana Marxe. Pane Marxi, vzhledem k vašemu chování, je vám udělena pokuta za pohrdání soudem v hodnotě 160 liber. A-" Chris zatajila dech. Pokud zakáže přiblížení se k ní, další bod, zplnoletnění musí být uznáno. Prostě musí... Svíral jsem ji dlaň a sledoval soudce. Střelil pohledem k nám a sotva znatelně se usmál.

„Pod trestem nástupu do vazby, se nesmíte k slečně Walsh přiblížit na vzdálenost menší, než je 100 metrů." Lucas vytřeštil oči, Chris uvolněně vydechla a oba, jsme s nadějí pohlédli k soudci.

„A poslední bod jednání; zplnoletnění slečny Walsh... Vzhledem k věku a k situaci, že takto mladá dívka má intimní poměr s mužem o deset let starším, bych toto nedovolil. Nicméně, dle mého názoru je slečna schopna se o sebe postarat i ve chvíli, kdy by od pana Malika odešla. Kdyby měla stabilní rodinu a byl by to jen vrtoch kvůli lásce," Naprosto vyhodil odbornou tématiku, nějaké slušné vyjadřování... Prostě se na nás díval a mluvil, co ho napadlo. „Zamítl bych. Jenže po tom, co si slečna prožila...- "

S vděkem v očích, jsem se díval na soudce. Usmál se na nás, ve vedlejší řadě lavic se ozval vzteklý hlas Drew a mě chytila Chris za tvář. Na drzo, bez varování, bez nějakého studu kvůli novinářům, jsem ji políbil a líbal jsem ji tak dlouho, než mi zaklepal Gregory na rameno. Povzbudivě se na mě usmál, od Chris si vysloužil objetí a poděkování, stejně jako zbytek právníků, kteří se snažili, aby nashromáždili materiály, které by měly hodnotu.
Smršť blesků se na nás svalila sotva jsme se ukázali na ulici. Prodral jsem se s pomocí právníků s Chris do auta a sotva jsme byli doma, Chris se rozplakala.

Smála se, plakala a věšela se mi kolem krku, že ta kurva už na ni nemůže a ona je jen moje.

******************************************
♥♥♥

Little SecretWhere stories live. Discover now