~22~

17.6K 384 4
                                    


Zayn

Sledoval jsem její tělo, vnímal její odezvy a věděl, že to dělám dobře. Tedy, víc než to.
Sliby, jak už nechce Lucase... Koťátko, ten už ho v tobě nesmočí. Pobaveně jsem si pomyslel, že pokud bude žít se mnou, nesmočí ho v její malé už nikdo. Nedovolím, aby ji šukal jiný, ani aby po jiným zatoužila.

Křik, steny, prosby... Pod zadečkem měla mokré kolo, já se držel z posledních sil. Snadno bych byl schopný se udělat, ale nemohl jsem, když tak kňourala.
 Jasně, mohl jsem se udělat, dát si pár minut oddech a pak ji znovu ošukat, ale... Sice jsem to měl v plánu, ale tenhle sex byl dokonalej. Přestat, by byl hřích.
Mnul jsem ji zadeček, šukal ji zezadu a nemohl se toho pohledu nabažit. Nepopírám, chuť ji zadeček ojet, se dostavila okamžitě a jen silou vůle jsem byl schopný šukat její maličkou a nevyměnit ji za zadeček. Následná kuřba mě přiváděla o rozum, odevzdaně klečela, šukal jsem ji pusinku a ona jen spokojeně kňourala, zasloužila si odměnu.

Skousnuté rty, zakňourání a nabodnutí se na můj penis... Zakřičela mi do úst a pohnula pánví. Chytil jsem ji za zadeček a pomáhal ji v pohybu, po chvíli na mě jen ležela a křičela. Tvrdě jsem do ni přirážel, samotného mě začínalo vše bolet, nepamatoval jsem, kdy jsem prožíval tak tvrdý sex po všech stránkách.

„Jsi moje malá kurvička." Zavrčím, lituju že ji nešukám z boku postele. Mohl jsem se v odrazu zrcadla dívat, jak do ní můj pták zajíždí. Fascinovaně jsem se díval i ve chvíli, kdy jsem si ji bral zezadu.
Dokonalý vědomí i pocity, ze mě její maličká zvládne a je schopná mě v sobě mít celého.
„Daddy's little fucking girl." „Christie!" Zavrčím a shodím ji pod sebe.

„Nejsem tvůj otec! Neříkej mi ta, rozumíš?!" Je vyděšená, ale kývne. Omluvně mě hladí po tváři, rty se ji chvějí a já do ní znovu proniknu.
„Mlč, jen sténej." Nadechuje se, chce něco říct, ale já už to déle opravdu nevydržím. Kňourá, šeptá mé jméno a její malá neudrží veškerý obsah. Prostěradlo pod zadečkem má ušpiněné, mokré a studené. S vděkem se mi schoulí na těle, když ji k sobě přitáhnu. Opírá se mi o hruď, prudce oddechuje a po chvilce zašeptá, že mě chtěla jen pozlobit.

„Já vím... Já vím, Chris, ale nechci, abys to opakovala. Nejsem tvůj otec, nikdy nebudu. Kdybys chtěla-kdybys chtěla, mohl bych být jedinou věcí a ta je, že bych byl tvůj přítel." „Oba víme, že to nejde. Matka se s tebou nerozejde a ty se s ní taky nemůžeš rozejít." „Proč ne?" „Kvůli mně... Mám jen tebe, ji nezajímám, ale ty se o mě staráš... Nechci o tebe přijít." Znovu se mu schoulí na hrudi, maluje mi na podbřišku obrazce a chvíli je ticho.
„S ním se rozejdu, nebudu s ním. Nemůžu a nechci. Už ne... Podvedla jsem ho a nemůžu s ním dál spát, protože budu podvádět tebe. Já... Nechci, abys s matkou spal, jen vedle ní nějakej přežívej. Nebudeš strádat, udělám všechno, co budeš chtít." Povídá o tom, jak kdyby řešila, kdo půjde koupit rohlíky. Zvídavě nakloní hlavu a já se rozhodnu říct pravdu.

„Chtělas odpovědi-" „Počkají... Nechceš si promluvit o tom, co se mezi námi stalo?" „Chceš si povídat o úžasným sexu, kdy jsi byla mou malou kurvičkou?" Broukne, políbí mě a znovu se ke mně stulí.
„Bylo to dokonalý, stejně jako ty. Spala jsem s pár kluky, ale nikdo z nich nebyl jako ty, ani žádný nebude. Všechno bylo krásný a jednou mi to nestačí. Chci prošukat zbytek dne, stejně jako večer a noc." Mlčky si ji prohlížím, hladím ji ve vlasech...

„Christie, sex s tebou, byl nádhernej. Slyším tvoje steny stále v uších, pořád cítím tvou vlhkost na penisu a mám šílenou chuť, se znovu do tebe ponořit, jenže to nejde. Chris, chci tě šukat, přesně tak, jak jsi to řekla, ale je důležitý, abys znala pravdu. Protože já nechci být určitě tvůj otec a nechci být ani člověk, co bude žít s tvou mámou za účelem, abych tě mohl chránit před její náladou... Chris, tvá matka je děvka a já po čase zjistil, jaká opravdu je. A tebe znám už nějakou dobu, sledoval jsem tě. Najal jsem si lidi..."
Zbledne, posadí se a odstrčí mou ruku.
„J-jak to myslíš!?" „Mám být stručný?" Jen kývne, vytáhnu se z postele a na jistotu mířím ke komodě, kde má cigarety. Uhne očima a trhne omluvně ramenem. 

Do skleničky s colou, co má na nočním stolku,odklepnu popel a i přes protest, ji k sobě přitáhnu. Potáhne si cigarety,přestane s zmítat a přejede mi dlaní přes tvář. 

„Proč mě sleduješ?" „Už ne, dávno ne... Jen ze začátku, ale pokud mám být stručný, tak poslouchej a dobře si zapamatuj si řeknu.
Tvá matka, ta děvka co si tě upletla s nějakým, podle jejích slov debilem – já myslím, že tvůj táta byl skvělej chlap, protože povahu i chování, jaké máš, nemáš od matky, musela ses potatit – a nesnáší tě, je obyčejná kurva, co si hraje na něco, co není." Nakrčí nosánek, to si přece o ní myslí sama.
„A tvůj přítel je zmrd, kterému chci dát pěstí ve chvíli, kdy se objeví." „Proč sem jeho taháš?" „Protože šuká tvou matku. Její služební cesty se shodují s jeho odjezdy do Chicaga, nikdy-" Rozklepala se, dívala se na mě, do očí ji vstoupily slzy a překotně se vyhrabala z postele. Doběhl jsem ji u dveří. Zazmítala se, ale pak se ke mně obrátila.

„Lžeš..." „Ne. Mám důkazy, mám jich spoustu." „Proč-proč jsi se mnou spal? Jako pomstu?" „Ne, jako chtíč. Chci tě, Christie, jsi nádherná, maličká, sladká... Malý, sladký kotě, co si nic z toho, co od života dostalo, nezasloužilo. Chris, nevyužil jsem tě, o to mi nešlo. Pomstu jsem zahnal ve chvíli, kdy ses na mě jednou usmála, v centru.
Vrazila jsi do mě a rozsypala jsi mi slohy smluv... Sbírala jsi je, sypala jsi omluvy a usmívala ses. Ten úsměv patřil jen mně a... Postavil jsem se tak, abys do mě musela vrazit, tou dobou jsem tě už znal, randil jsem s tvou matkou a ona už v té době, s Lucasem píchala. A ona není jediná, do koho ho Lucas vrazil. Pamatuješ, jak jsem byl napružený na grilování?" „No..." „Děkoval Triss za šukání. Hádám, že matka a ta coura nejsou jediné-" „Proto jsem s ním neměla spát bez ochrany? Bál ses, aby mě nenakazil něčím?" Kývnu a ona si otře oči. „Chci to vidět." „Jsi si jistá?" „Naprosto."

„Vypni to." Záběr trval dvě minuty a ona se třásla v návalech pláče. „Chris-" Odstrčila mě a zabouchla se v koupelně. Byla tam už dvacet minut, neozval se žádný zvuk a ve mně to bouchlo. Děsil jsem se, že si tam něco udělá. Spolyká prášky, podřeže se... Vyrazil jsem dveře a zasekl se mezi nimi.

Seděla na zemi u vany, objímala si kolena a tiše plakala. Zvedla hlavu a uchechtla se.

„Zničil jsi dveře." „Bál jsem se." Zašeptám a váhám. Jít za ní nebo dál stát ve dveřích?

„Slíbíš mi něco?" Vytáhla se na nohy, třásla se... „Cokoliv." 

„Nejsem plnoletá, udělá scénu, ale já s ní žít nechci. Chci-chci žít s tebou. Chci, aby všichni v její práci věděli, že jako matka nestála za nic a že je kurva. Chci ji zničit. Nemusela bych, mohla bych ji na rovinu říct, že mě nechá na pokoji a žít s tebou, ale ona na to nepřistoupí. Chci aby trpěla, aby věděla, jak bylo mně, než jsi přišel ty. Celou dobu mi předhazovala, jak jsem neschopná, na nic... Až ty, i když to bylo nadržené, jsi mi ukázal, že jsem dobrá. A... Pod zákonem nejsem. Svoje tělo můžu dát komukoliv, nezáleží na tom, kolik je jemu-tobě. Nic nezmůže! Chci, aby o nás věděla! Aby věděla, že jsme to spolu dělali a budeme to dělat pořád. Zayne, chci tě...!!!"

Little SecretKde žijí příběhy. Začni objevovat