~36~

10.9K 296 1
                                    

Zayn

Mazlili jsme se na sedačce, pod námi proudil rušný život a mně bylo všechno naprosto jedno. Já měl už vše, co jsem potřeboval.
Možná, někdy na začátku toho všeho jsem si někde ve skrytu duše pomyslel, že s tím malým koťátkem nebudu žít, ale teď bych to nedokázal.
Mít ji v náručí, cítit její ústa, hrát si s ní, milovat se... Bylo to neskutečný, stejně jako to, že i když byla puberťák, měla myšlení dospělé ženy a byla schopna se o vše doma postarat, aniž by k tomu potřebovala mě.
Nemusel jsem ji říkat nic, chodila si pro rady, ale jinak fungovala jako dospělá žena v mém věku, která ví, co chce.
Používala mozek, chovala se vyspěle a já vážně zapomínal, že ji je osmnáct. I když... I já se s ní měnil, takže jsem možná pro ni byl pubertálním pakem, nevím, neptal jsem se na to.

Po tom všem shonu kolem hledání bytu, dobré lokality, balení věcí, hledání firmy co nám vše převeze, tutlání, že chceme pryč... Zasloužený relax na sedačce, kdy mi seděla na klíně divoce jsme se líbali, jsem si zasloužil.
Škodolibě protkaný dotaz, jestli dnes nebudeme vybalovat naše věci, mě nemohl rozhodit. Dál jsem ji zbavoval oblečení, odhazoval jej a odnášel si ji do koupelny s jasným cílem; zničit její tělíčko, ukázat ji, kdo tu velí a udělat si z ní tu stejnou kurvičku, jako při prvním sexu. Ty co přišly po tom, byly na můj vkus až moc něžné, ačkoliv se mi to líbilo. Jenže přišel čas znovu ukázat, jak to mám rád a hlavně pokřtít byt. Nehodlal jsem ji ojet jen v té šíleně velké posteli, u které prohlásila, že z ní nebude dobrovolně vylézat.

Zatímco se vana napouštěla, líbal jsem ji, už jsme byli oba nazí a ona pochopila, jaká bude teď její role. Vzdychala mi do úst, žadonila abych do ni pronikl prsty... Hrála tu roli dobře.
Spokojeně broukla, když jsem ji položil do vany a sedl si za ni. Okamžitě se obrátila a drze se usmála.
„Chci se na tebe dívat." „Koťátko, nezlob mě." Zavrčí a bez varování mě začne líbat. Nestihl jsem se bránit a odtrhávat se od těch sladkých rtů jsem nechtěl.
Vana byla až moc prostorná, klečela nade mnou, tělíčko měla mokré od pěny a spokojeně vydechovala, když jsem ji hladil.
„Budeš mě trápit?" „Ne." „Tak proč mě ale trápíš?" „Netrápím tě, koťátko, ty se trápíš sama." „Vážně?" Ublíženě na mě pohlédne a v kleku se narovná. „Takže mě netrápíš, když zoufale chci, abys mi to dělal a ty to nechceš?" „Ale já to chci, jen to chci podle sebe. Koťátko, víš co jsem sem přivezl?" „Ne, co?" Laškovně se přisune blíž a já pro pár minut nejsem schopný odpovídat. Mám plno práce s prsy, které jsem měl blízko obličeje a neodolal jsem. Sál jsem je, laskal... Ona sténala, hladila mě ve vlasech a ublíženě zakňourala, když jsem se odtáhl a div si nezlomil vaz, abych mohl hlavu zaklonit o něco víc.

„Myslím, že pro to půjdu, i když to spíš patří do postele... Koťátko, nezlob mě. Buď hodná." „Jsem hodná, ale i nadržená." Zamumle a dosedne mi na stehna.
„Chybělo ti to, že?" „Co?" Začíná mi honit, hladově si mě prohlíží a je mi jasné, že tohle ji fakt nestačí. „To, jak jsme se milovali poprvé. Jak jsem měla šátek na očích a tys mě líbal přes kalhotky a mohl jsi vidět, jak začínám být vzrušená." Zachrčím. Honí mi, druhou rukou se mi opřela o rameno a sama mi sténá do rtů.
„Byla jsem tvoje kurvička, ale ta další milování ne. Byl jsi hodný, něžný, co jsem chtěla, to jsem dostala ale teď? Kde všude, v tomhle šíleně obrovským bytě mě chceš ojet, hm?" „Všude! A ještě chvilku mě zlob, koťátko, a vyšukám z tebe duši už tady." „A to nechceš?" Zaskučel jsem.
 Honila mi, hladovým pohledem se na mě dívala a svou ručkou putovala po tělíčku do klína, aby vzápětí mohla spokojeně zakňourat a začít sama sebe uspokojovat.
Sklonila se, chytil jsem ji za boky a ona spokojeně zavzdychala.

„Budu tě zlobit tak dlouho, dokud mě ve trestu neojedeš jako kurvu."

******************************************
Christie se nám taky poněkud rozjíždí =D Ale co už.... Když už nám toto končí, tak ať si to ještě užijí =D 
Děkuji za komentáře :o) ♥♥♥

Little SecretDonde viven las historias. Descúbrelo ahora