~20~

17.7K 356 10
                                    


Zayn

Potlačil jsem nadávku. Ta malá coura, se na mě nabodla. Obdivoval jsem, její náhlé odhodlání i drzost, kterou použila a užíval si, jak je úzká a mokrá.
Došlo mi, že čeká, že ji ze sebe stáhnu a nějak ji za toto, potrestám. Měl jsem to v plánu, ale prvně jsem ji chtěl ukolébat k falešnému pocitu, že budu jen ležet a nechám ji, aby mě ojela.

Koťátko malý, hloupý...

Vítězství v očích, když se na pohupovala, mě sralo. Doslova a do písmene. Tohle malý kotě, se mi vozí na ptáku a drze se usmívá...
Dal jsem ji pár minut, sám jsem si to užíval, ale já chtěl být nahoře. Chtěl jsem proti jejímu tělu tvrdě přirážet, šukat ji, jako mou malou, soukromou kurvičku.

Vítězství nahradil strach. Ležela pode mnou, chvěla se a já se do ní chtěl znovu ponořit.

„Koťátko..." Zašeptal jsem, že mě sotva slyšela. Zachvěla se, omotala mi ruce kolem krku a do úst mi zakňourala.
„Zapomněla jsi, co jsem ti řekl?" „Ne." „Takže víš, že si potrestání zasloužíš." „Ne." „Ne?" „Ne! Oba jsme to přece chtěli, nebo ne? Nelíbilo se ti, být ve mně?" Drze se usměje, ale strach z očí nemizí. Čeká, co odpovím a hladí mě něžně po vousech. „Nelíbilo se ti to, hm?" „Koťátko..." Mumlu, dlaní ji jedu po těle a nutím ji, aby dala nohy od sebe a dala je tam, kam patří – kolem mých boků.

Vykřikla a semkla víčka. S pobaveným úsměvem, jsem se ji zahleděl do tváře a mučil ji rukou. Naříká, prosí, je zoufalá a tiše šeptá, že udělá cokoliv, jen abych byl v ní.

„Co koťátko, líbí se ti to se mnou víc, jak s ním?" Broukne, otevře oči a zachytí mi ruku.
 „Prosím! Zasloužím si potrestání, já to vím, ale nedělej to. Sám mě přece chceš šukat, tak na co čekáš? Neprodlužuj to. Jsi-jsi obrovský, děsí mě to, ale když jsem byla na tobě,"

Zasténá. Líně hýbu rukou a čekám, čím dalším mě bude přemlouvat. Líbí se mi to a má pravdu, sám trpím.
 Chci do ní, chci ji tvrdě ojet a udělat se do ní. Klečet ji v nohách, dívat se, jak to v sobě nezvládne vše udržet. Ošukat tohle nevinný, dívčí tělo pak ji držet v náručí, uspat ji hlazením a ráno ji vzbudit a místo snídaně ji znovu ošukat. Naplnit ji pusu, mazlit se s ní, znovu ji ojet... Hravě si zvládnu představit dny plné sexu, chvíle, vyplněné jejím křikem, pokropeným tělem...
Potlačil jsem uchechtnutí, představa, jak ji šukám ve chvíli, kdy její matka bude v ložnici spát a ona, se na mě svém dětském pokojíčku bude vozit, i když... Možná na šukání ve chvíli, kdy tu Drew bude, nedojde. Třeba se už ani nevrátí nebo vrátí, ale to už bude Christie vědět pravdu. Pochyboval jsem, že by s ní pak odešla. Jasně, pořád se nabízela možnost, že mě pošle do hajzlu. Že mi bude křičet do tváře, že jsem zmrd, co ji šukal ve chvíli, kdy si její máma užívala s jejím přítelem, a dělali to už po několikáté... Na druhou stranu, něco mi říkalo, že to neudělá. Že sice bude zklamaná, ale nebude mi mít za zlé, že jsem ji ojel. Doufal jsem, že až bude znát pravdu, tak si na mě sedne a zašeptá, že ji mám ošukat, aby zapomněla na vše, co jsem ji řekl. Ostatně, už teď jsem věděl, že jsem lepší jak on, nicméně, proč si nelechtat ego?

„Bylo to... Bože! Nechci už Lucase, rozumíš? Chci sex jen s tebou. Šukej mě, udělám cokoliv, jen mě teď ošukej." Mumle mi do úst a spokojeně vzdychne, když ji chytím za nohy a dám si je na ramena.

„Zasloužila by sis delší trápení, nemyslíš?" „Ošukej mě a pak si se mnou dělej co chceš. Vše ti dovolím, zlobila jsem." Mrkne a spokojeně se dívá, jak chytám penis do ruky a něžně ji jeho špičkou projíždím. Tichounce sténá, zvedá pánev a snaží se, abych do ní vklouzl, s čímž nebudu mít absolutně žádný problém. Je mokrá, doslova teče... Zavře oči, zakňourá a já do ní přirazím na doraz.
Otevřela oči, stiskla mi paže a procítěna zakřičela. Drze se usmívám, něžně do ní přirážím a ona po chvilince něžných přírazů sténavě prosí o trvdé šukání.

„Cože, koťátko? Co chceš?" „Proč mě trápíš?!" Zaryje mi do paže nehty. Potlačím nadávky i zavrčení a nechám ji, aby si stáhla mou hlavu ke své.
„Proč musím o vše prosit?" „Protože jsi moje malý koťátko." „To-to není odpověď." „Miluješ šukání zadečku?" Uchechtne se a políbí mě. „Odpověď jsem ti už dala." „Takže víš, jaká pak přijde poloha." „Zadeček za tvrdé ošukání?" Brouknu na souhlas a hryznu ji do krku.
„Miluju to a tvůj zadeček je dokonalý, neošukat ho, bylo by to zvěrstvo." „Ošukej mě tvrdě, důkladně a pak si se mnou dělej, co chceš." Vzdychne mi do úst.
Dávno už to není ta malá holčička, co mi stydlivě odpověděla, že anální sex má ráda. Snad i zapomněla na odpovědi, po kterých tak prahla. Hnal ji jen chtíč a fakt, že můj pták je pro ni příliš velký a ta bolest smíchaná se slastí, ji naprosto naplňovala. Chtěla jen sex, chtěla mě v sobě a chtěla to tvrdě. 

***********************************************
Spokojené, slečny? :) 
A abych nevyšla ze cviku, pokud někdo dočetl sem a pohoršuje jej vše, co tu je, tak ať nekomentuje, nereaguje... Prostě odejde a zapomněl, že toto kdy četl =D 
Já mám pořád prostě blok... Nějak mi vadí, že toto můžou číst i malé děti, které sice o sexu ve svých letech vědí víc, než já, když mi bylo třeba 11 =D =D (Kde jsou ty časy, kdy děti četli Pottera a zajímali se o kouzla a ne o sex =D )


Little SecretWhere stories live. Discover now